rogo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 auto kupione niedawno przez znajomego mały przebieg 40 tysięcy z hakiem jak dla mnie powinno byc czyściutkie a tymczasem wyglądało delikatnie mówiąc nieświeżo, zdjęcia pokazują już stan po procesie jaki zapewne wykonałby przeciętny użytkownik auta który stara się w nim o jakiś porządek czyli po odkurzeniu i przetarciu z kurzu: jak widac na foto "przód" mocno zabrudzony, z tyłu nieco lepiej, ogólnie jak dla mnie dośc paskudnie jak na auto z tak małym przebiegiem. Do doprowadzenia tapicerki do czystości zostały użyte środki Tersusa - PR 101 w opryskiwaczu ciśnieniowym szczotkowane również szczotką Tersusa i EX 850 w odkurzaczu ekstrakcyjnym, miejscowo wpomagałem się APC VP w stężeniu 1:10. Plastiki czyszczone przy pomocy wspomnianego APC VP, anastępnie zabezpieczone Einszett 1Z Cockpit Premium. Elementy ze skóry zestaw COLOURLOCK Czas pracy ok 16 godzin, a efekt następujący: dodam, że gumowe dywaniki, których nie ma na foto oczywiście także zostały wyczyszczone i zabezpieczone. Dzięki za cierpliwośc wszystkim zerkającym na tę relację w trakcie jej wklejania "na raty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro00 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 rogo, chcesz nas zabić ? Zrób u licha coś z tymi fotelami bo żal patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ocb? to wygląda jak zdjęcia "przed" a nie "po" Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 farsa jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Spoko, pewnie Kol rogo ładuje fotki, no bo to chyba nie "final rezult" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ahaś, bo ciągle przybywa fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Spoko, pewnie Kol rogo ładuje fotki, no bo to chyba nie "final rezult" dokładnie - proszę o chwilę cierpliwości - zamotałem się przy wklejaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ostatnia, która jest wygląda ok;) A fotele wyglądają jak po powodzi... taki ładny wzorek na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro00 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A fotele wyglądają jak po powodzi... taki ładny wzorek na wszystkich Tez mi się tak wydaje. Nikt nie jest świętym mikołajem i nie sprzedaje auta z przebiegiem 40kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 dokładnie - proszę o chwilę cierpliwości - zamotałem się przy wklejaniu Uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 dokładnie - proszę o chwilę cierpliwości - zamotałem się przy wklejaniu Uff dzięki wszystkim za cierpliwośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 no i teraz jest pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a dywaniki gumowe czym zabezpieczyłeś? Poza tym praca super wykonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a dywaniki gumowe czym zabezpieczyłeś?Poza tym praca super wykonana Duragloss Tire & Rubber Dressing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMon Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 powiem Ci ze to jeszcze nie bylo tragedii.. mam do czynienia z nowymi autami i chlewem w srodku.. bynajmniej jestem pod wrazeniem doprania, doczyszczenia podlogi kierowcy.. jako mozesz wrzuc foto dywanikow jesli masz, ciekaw jestem jak wyszly.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 RadMon - tragedii pewnie nie było, ale auto było prawdopodobnie już "podpicowane" do sprzedaży zdjęcie gumowych dywaników mam, ale niewiele widac - po dresingu nabrały lekkiego połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 kup coś ładniejszego bo na te żal patrzeć ale z tapicerka niezła robota. ps. już myślałem ze zostawiłeś plamę a to.. u mnie na monitorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMon Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 nabraly polysku a nie zrobily sie sliskie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 sirtrojan - gdyby auto było moje pewnie bym wymienił RadMon - chyba trochę faktycznie zrobiły się bardziej śliskie, choc trudno mi to dokładnie określic, bo autem jechałem tylko przez kilka minut, a guma na tych dywanikach i bez dresingu była raczej dosyc twarda i mało "tępa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 bardzo ładnie jasne wnętrza zawsze mi się podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie jestem fanem jasnego wnętrza, ale wyszło rewelacyjnie! Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 A fotele wyglądają jak po powodzi... taki ładny wzorek na wszystkich Tez mi się tak wydaje. Nikt nie jest świętym mikołajem i nie sprzedaje auta z przebiegiem 40kkm. Ja sprzedałem z przebiegiem 20 tys. km, kupowałem nówke z salonu i po roku czasu sprzedałem, przebieg ori, był jeżdżony tylko w weekendy jako 3 auto w rodzinie, i świętym mikołajem nie jestem. Nie rozumiem w ogóle skąd takie głupie rozumowanie Co do pracy to miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ładniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi