patrizio1985 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No nie mogę się zgodzić, bo mnie uczyli że do "lakieru" podkładu się nie zalicza, podkład tj warstwa szczepna i zabezpieczająca (z naciskiem na tą drugą). Dlatego na akryl mówi się że jest jednowarstwowy (jak w tym przypadku), a na metalic dwuwarstwowy. Przynajmniej mnie tak uczono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Mi tez tak zawsze mowiono.. akryl - jednowarstwowy metallic - dwuwarstwowy.. (baza + bezbarwny) aczkolwiek lakiernikiem nie jestem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Bo powinno się mówić lakier "jednoskładnikowy"/"dwuskładnikowy" a nie "*warstwowy". Podkład nie jest warstwą/składnikiem właściwego lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Jak na pierwszy raz dobrze jest Przed Collim nakładałeś jakiś cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 blaszczu, Nie, tylko IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 11 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 renovatio, Właśnie z dziadkiem jest największy zonk, bo wziąłem od niego samochód nie mówiąc w jakim celu. Chciałem po prostu zrobić mu niespodziankę. Po odstawieniu samochodu nawet nie zauważył, że się coś zmieniło... Dopiero po pytaniu czy nie widzi, że coś się zmieniło odpowiedział "no, ładnie go wypucowałeś". I tyle, nie wierzy mi, że spędziłem 30h na polerowaniu. Myśli, że (cytat) "pojechałem gdzieś z dupami pod namiot" Auto wygląda pięknie Różnice widać powalającą ze względu na stopień zapuszczenia auta. Co do dziadka - bez urazy ale polecam wizytę u okulisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Astra ładnie się odmieniła, dobrze wyszło. Przypomniał mi się temat o podobnej astrze http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=41374 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Dobra robota,na czerwonym chyba najbardziej widać efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi