Thomas Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 złomami, maluchami postępujemy inaczej nie zgodzę się do końca z tym ojciec miał malucha , nie było z nim problemów ... zimą palił bez problemu , nie trzeba nawet całego ssania dawać , przejeżdżamy 300m i można je zdjąć ... pamiętam,sam jeździłem nie było żadnych problemów nawet w mrozy robiąc tak jak piszę Ja nie smaruję bo wolę niech ona się ciut korozją chwyci coby się nie odkręciło potem ale to są specjalne smary do śrub, w serwisach nawet takimi smarują, wiem bo sam robiłem i też tak robię ... nic się nie odkręci a przy odkręcaniu będzie szło bez problemu
Andrzej10 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Właśnie oszpeciłem 2 Mondki zakładając im zimowe koła na stalkach.
pawelszakal Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Mojemu mondkowi jutro zmieniam Tez go nie lubie na 14 ;/
Andrzej10 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Moje stoją na 15" ale to i tak kijowo wygląda. Srebrny jeszcze jako tako ale błekitny tragedia. Pozdrawiam
Oskar Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Niecierpie zimy i zimowych kol. Auto wyglada wtedy niezbyt ladnie.
Administrator Evo Opublikowano 17 Października 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zimowe koła mogą być tak samo ładne jak letnie,kwestia doboru felg.
Oskar Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zimowe koła mogą być tak samo ładne jak letnie,kwestia doboru felg. Niby tak ale szkoda mi 17" alufelg na zime a ze mam i tak mniejsze z zimowkami to zakladam.
Thomas Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 warto na okres zimowy wymienić wycieraczki,aby lepiej ściągały ,gdyż teraz pogoda nie jest sprzyjająca ..pada itp więc warto to zrobić
Andrzej10 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Niecierpie zimy Nie Jesteś w temacie osamotniony. Jedyne co lubię zimą to obfite opady śniegu i odśnieżanie za pomocą mojego C330. Wtedy jest zabawa . Gorzej jak trzeba też tunele odśnieżać a od kilku lat mam alergię na śnieg leżący na nich. Pozdrawiam
Thomas Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Jedyne co lubię zimą to obfite opady śniegu i odśnieżanie za pomocą mojego C330. Wtedy jest zabawa 10 minut zabawy 4 miesiące męczarni ...
Andrzej10 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Jedyne co lubię zimą to obfite opady śniegu i odśnieżanie za pomocą mojego C330. Wtedy jest zabawa 10 minut zabawy 4 miesiące męczarni ... Niestety ale mój podjazd + drogi w szkółce to dobra godzinka pracy a ciapek wtedy ma co robić . Choć fakt męczarnia jest straszna jak przyjdzie wyjechać z super odśnieżonego podjazdu na drogę publiczną gdzie jaki kolwiek sprzęt widywany jest sporadycznie i lerzy straszna warstwa śniegu. Pozdrawiam
cyprianmeister Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Co masz za szkółke ? krzewy , drzewka ? Ojciec z powodzeniem drzewka produkuje w Świętokrzyskim
Andrzej10 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Ja rozwijam narazie krzewy i trochę bylin. Jak uda się znaleść trochę powierzchni to może coś w drzewa się podawię ale główny nacisk na typową masówkę narazie kładę. Kwestja zarobić kasę by zainwestować. Pozdrawiam
cyprianmeister Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 jakbyś sad chciał zakładać to bij do mnie Ojciec naprawde dobre drzewka robi
Andrzej10 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Spoko. Ale do sadu raczej cierpliwości brak a i jakoś nie te klimaty, już prędzej uprawy rolnicze (jak to mawiają mali chłopcy małe zabawki duzi chłopcy duże zabawki). A i mam w rodzinie producenta owocówki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi