pavvell Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jakiej gąbki używać do polerowania AiO - np. VP Achilles, AG SRP? Średniej, czy miękkiej?
kedar Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja używałem Tri-Color czarna strona do CherryGlaze.
pavvell Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A na stronie APP widzę że do ich preparatu AiO 1 STEP zalecają gąbkę żótą - uniwersalną, nie czarna miękką.
paull Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja wole twardą. Lepiej mi się pracuje niż miękką. Do VP Achilles dedykowany jest taki biały aplikator firmy Valetpro.
pavvell Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Może wyraziłem się nieprecyzyjnie. Pytam jaka twardością gąbki na polerce powinno się wypracowywać AiO ? Jaka sprawdza się najlepiej?
SJake Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Robisz taką którą Ci wygodniej. Ja lubie miękkie gąbki do AIO, Tobie mogą się spodobać inne...
spons Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tak jak pisze Jacek, robisz jak ci wygodniej albo tym co akceptuje lakier. Ja preferuje miekkie gabki.
aro_77 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ja używam żółtej czyli polishing od meg'sa wraz z PB PwS i efekt jest ponieważ nie mam czasu na pełne zabiegi to takie rozwiązanie styka mi na 2 miesiące.
Rekomendowane odpowiedzi