Thomas Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Miał ktoś lub ma do czynienia z tymi środkami ?? ostatnio przeglądając AŚ natknąłem się na tą markę i mnie zaciekawiło może ktoś coś o tym wie ??
kuba Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 http://smartwax.pl/ zapraszam ! Ja korzystam ze wszystkich środków z oferty smartwax. Są to produkty przeznaczone głównie dla zapaleńców amatorów. Będący w ofercie smartpolish jest odpowiednikiem ultrafiny z 3m więc nic się nim raczej nie zepsuje. Środki fajnie wyglądają, ładnie pachną i łatwo się je nakłada.
kabul Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Czy ja dobrze rozumiem ,że to jest brand Chemical Guys? Porównywał ktoś z oryginałem?
all4auto Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Też jestem ciekawy, na amerykńskiej stronie nie ma żadnej informacji, że jest to marka Chemical Guys, czy ktoś mógłby to potwierdzić?
Thomas Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 niby na powyższej stronce ,że jest to brand CHG .... no,ale najlepiej jest sprawdzić empirycznie :E
kuba Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Tak smartwax to marka chg. "Smartwax is a product line made and sold by CG geared towards more mainstream hobbyst. The products are more consumer friendly so to speak, but essentiallty same stuff CG sells under different name. Thats what the people at CG told me when I was at their store in Inglewood"
all4auto Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 To świetnie może wprowadzą również produkty chg do oferty...
kuba Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 W najbliższym czasie nie planujemy takiego rozwiązania, za to produkty gtechniq pewnie się pojawią http://www.gtechniq.com/
Thomas Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 za to produkty gtechniq pewnie się pojawią http://www.gtechniq.com/ nie słyszałem o tym uznawana to marka jakaś jest ??
kuba Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 tutaj pokazany i omówiony w sumie flagowy produkt gtechniq p1 który miałem okazję używać w weekend.
gforce Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Thomas, all4auto, faktycznie jest to brand CHG - aczkolwiek produkty te nie powinny być stawiane na tej samej półce gdyż CHG - linia pro, bardzo szeroka gama produktów a SW - detal, łątwość użytku, prosta gama produktów. Z racji na fakt iż SMARTWAX jako marka nie jest jeszcze znana w PL postanowiliśmy podeprzeć się rodzimą marką Chemical Guys. Produkty SW są przeznaczone dla detalu ale śmiało moga być stosowane przez osoby zajmujące się Auto Detailingiem zawodowo - np. SW Concours ma 55% czystej carnauby, Smartleather nadaje się do pielęgnacji skóry lub RIMWAX (jak nazwa wskazuje wosk do felg) - nie odbiegają one w żaden sposób od produktów CHG CHG ma bardzo rozbudowane proftolio produktów i nie da się przenieść wszystkich produktów bezpośrednio na rynek detaliczny (zwykły użytkownik nie będzie potrafił odpowiednio wykorzystać środków typu heavy duty compund albo) - dodatkowo produkty SW są inaczej pakowane (estetyczniej) oraz pachną zdecydowanie bardziej przyjażnie Aktualnie poprawiamy sklep internetowy (wcześniejszy był troszkę nie udany) i myślę że od przyszłego tygodnia będzie można kupować produkty SW online. [ Dodano: 12 Październik 2009, 09:17 ] Porównywał ktoś z oryginałem? Nie chcemy aby marki te ze soba konkurowały. Pomimo tego że jest to produkowane w tej samej fabryce to jednak odbiorcą jest zupelnie kto inny.
Thomas Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 np. SW Concours ma 55% czystej carnauby 55% czystej Carnauby w sensie,że taka jest objętość w całym wosku czy taka jakest czystość samej zawartej Carnauby w wosku,której tak na prawdę jest mniej ?? [ Dodano: 12 Październik 2009, 09:19 ] Aktualnie poprawiamy sklep internetowy (wcześniejszy był troszkę nie udany) i myślę że od przyszłego tygodnia będzie można kupować produkty SW online. to może jakieś zniżki będą dla społeczności forum ??
gforce Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Thomas, 55% objętości w wosku to może jakieś zniżki będą dla społeczności forum ?? w zamian za duże zamówienia oczywiście tak A tak na serio wystarczy od przyszłego tygodnia zaglądać do sklepu zawsze będzie coś ciekawego w promo.. Oczywiście do tego będzie normalna polityka rabatowa dla firm
Rekomendowane odpowiedzi