Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Tak jak w temacie. Gdzie można na spokojnie umyć auto w zabrzu, ewentualnie w gliwicach?

Zeby nikt się nie czepiał, tylko na spokojnie poświęcić autu tą 1 - 2 godzin?

Pozdrawiam

Posted

myślałem o tym ale noc to noc, dodatkowo fakt ten potęguje u mnie słaby wzrok:D a wiadomo sztuczne oświetlenie to nie to samo... ponadto mam do was pytanie pozakonkursowe:): ostatnio coraz częściej spotykam się z myjkami gdzie za wrzuconą 1 zł mam tylo 45s czasu na mycie, a za 2 zł 1,30 min. Jestem trochę zdezorientowany:P czy u was jest tak samo. Tylko w jednym miejscu za wrzuconą 1 zł mam 1 min, a za 2 zł mam 2 min....

Posted

wraz z wzrostem ilości myjek bezdotykowych chęci "nabijania kieszeni" mocno wzrosły i coraz więcej myjek stosuje przelicznik 1zl=45s

Posted
naprawde nie ma tutaj osób z Zabrza?

;) ja niestety jestem zmuszony myć na bezdotyku ze względu na bardzo "życzliwego" sąsiada :/

Posted

Teraz na niewielu myjniach jest 1 min za 1 złotówkę, także w innych miastach. U mnie na jednej myjni jest 45, na innej 55, a na jeszcze innej minut alub kawałek ponad. Trzeba podkreślic, że za z najmniejszym czasem ma największe ciśnienie i chemie, która domywa o wiele lepiej niz inne.