darek87dz Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Witam Tak jak w temacie. Gdzie można na spokojnie umyć auto w zabrzu, ewentualnie w gliwicach? Zeby nikt się nie czepiał, tylko na spokojnie poświęcić autu tą 1 - 2 godzin? Pozdrawiam
patryczek11 Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Ja bym na twoim miejscu jechał w nocy na myjnie bezdotykową i działał
darek87dz Posted August 9, 2011 Author Report Posted August 9, 2011 myślałem o tym ale noc to noc, dodatkowo fakt ten potęguje u mnie słaby wzrok:D a wiadomo sztuczne oświetlenie to nie to samo... ponadto mam do was pytanie pozakonkursowe:): ostatnio coraz częściej spotykam się z myjkami gdzie za wrzuconą 1 zł mam tylo 45s czasu na mycie, a za 2 zł 1,30 min. Jestem trochę zdezorientowany:P czy u was jest tak samo. Tylko w jednym miejscu za wrzuconą 1 zł mam 1 min, a za 2 zł mam 2 min....
Keil Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 wraz z wzrostem ilości myjek bezdotykowych chęci "nabijania kieszeni" mocno wzrosły i coraz więcej myjek stosuje przelicznik 1zl=45s
darek87dz Posted August 11, 2011 Author Report Posted August 11, 2011 naprawde nie ma tutaj osób z Zabrza?
Szyman Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 naprawde nie ma tutaj osób z Zabrza? Są ja niestety jestem zmuszony myć na bezdotyku ze względu na bardzo "życzliwego" sąsiada
Piciosz Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 Teraz na niewielu myjniach jest 1 min za 1 złotówkę, także w innych miastach. U mnie na jednej myjni jest 45, na innej 55, a na jeszcze innej minut alub kawałek ponad. Trzeba podkreślic, że za z najmniejszym czasem ma największe ciśnienie i chemie, która domywa o wiele lepiej niz inne.
Recommended Posts