Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Proszę o opinię czy dach z poniższych fotek da radę doprowadzić do stanu bdb? Nie chodzi mi o wygląd "jak nówka" ale żeby nie raził po oczach przebarwieniami czy wypłowiałym kolorem. Da radę go jakoś "zaczernić" czy po prostu odzyskać ciemny kolor?

Stoję też przed dylematem wymiany dachu w cabrio i nie wiem na co się zdecydować. Mam do wyboru oryginalny dach uzywany za 1000zł lub szycie nowego na miarę za 2000zł. Osobiście mam większe zaufanie do oryginalnych części i dlatego też jestem skłonny wybrać używkę ale ori. Obawiam się że dach szyty na miarę nie będzie tyle słuzył co ori. Co o tym myslicie ?

f8f5af16be32cd95med.jpg

d5fe8b96b529325dmed.jpg

a99eb2fd611dc5a3med.jpg

4fefe4e88673d677med.jpg

Posted

Weź używany i oryginalny i potraktuj renovo, będzie czarny jak smoła ;) całkiem możliwe żę obędzie sie bez farbowania Renovo po tym jak go ładnie wyczyścisz np APC i szczoteczką.

Posted

Właśnie skończyłem czytaćo Renovo i patrząc na ceny jakie są w UK myslę ze spokojnie byłoby mnie stać na taki zestaw. Dacie jakieś porady odnosnie farbowania Renovo reviver ? Gdzieś natknąłem się na zdjęcia gdzie po nieudanej aplikacji były widoczne plamy-skąd się one biorą, od aplikacji na słońcu, czy może zbyt wolnym aplikowaniu i wtedy produkt nierówno wysycha ?