gruby_RS Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Od 2:15 widać jak jest od 0 do 220. wychodzi ca 20 sek do 2zł, bardzo zacnie, bardzo. Jesli dodac do tego całą otoczke skorupy Lanosa, to paru "ścigantow" w "ścigaczach" musialo miec ciekawe miny. Jednym slowem: lubię to i robote, i WRX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Super lanos i robota;) Turbawka też robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Musisz przyznać, że Lanosowy lakier bardzo miło się obrabia, co? zgadza się, łątwo się poddaje a jednocześnie zero problemów z wykończeniem. Tak po prawdzie to po samym #105 ciężko było zauważyć jakikolwiek hologram i finisz SwirlX zrobiłem dla spokoju sumieniaAoox, musiałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie ma się czego wstydzić, bo na innym filmiku widać, że Golfik dopieszczony pod względem optycznym, a tej tematyki się na tym forum głównie trzymamy ;D. A że troszkę dostałeś baty to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Piękna robota i świetny lanos ! ps. też lubię produkty Tenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tilf Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zawsze mówiłem że te wozidełka mają potencjał , no ale wiadomo u nasz tylko niemiec się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksus Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Fajnie wyszedł Lanosik Miny gosciów w GTI - bezcenne Ja też co do marki kosmetyków wymienianej przez przedmówców jestem mile zaskoczony stosunkiem cena-jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Robota Lanosik teraz o 1s szybszy do 200km/h - leszy opływ powietrza No można się pomylić na światełkach, oby dopiero była skucha jakby mnie lanos objechał pozdro powodzenia w dalszych przeróbkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No można się pomylić na światełkach, oby dopiero była skucha jakby mnie lanos objechał Zawsze mógłbyś powiedzieć że twoje to seryjne auto a jego ostro grzebane Co do pracy to fajny projekt. Też używam kilku produktów Tenzi i stosunek cena/jakość wychodzi bardzo dobrze. Truck w słabym stężeniu (1:100) to świetne APC..... ma nawet taki sam zapach jak Nielsen Cyclone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjan Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 dźwięk silnika +blask........bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi