zakrzak26 Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Witam! Korzystałem z wyszukiwarki i nie znalazłem podobnego tematu (może źle szukałem), ale przejdźmy do rzeczy, otóż.. mam strasznie brudne, obszarpane, zgniłe wnętrze mojego Porsche 924. Chciałbym możliwie jak najmniejszym kosztem odnowić całe wnętrze (obicia foteli, osłony drzwi, podsufitka, podłoga). Proszę o pomoc!
dzinkins Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Jak mozesz wstaw zdjęcia poszczególnych elementów a będzie łatwiej dobrać kosmetyki itp.
zakrzak26 Posted August 7, 2011 Author Report Posted August 7, 2011 Zapomniałem dodać, że pisząc "odnowić " miałem na myśli wymianę obić na zupełnie nowe.
k24 Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Udaj sie do tapicera i szykuj na wydatek ok 5tysi.
qbejs Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Dokładnie z tapicerami jest albo tanio albo dobrze. Za "know-how" i doświadczenie trzeba zapłacić. Sam się powoli przymierzam do wyboru tapicera by odnowić swoje wnętrze i od kilku miesięcy szukam wykonawcy, po tym czasie doszedłem do wniosku z pierwszego zdania tej wypowiedzi.
Recommended Posts