danielek. Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Napisz po jakimś czasie jak się to trzyma Może się kiedyś przydać, a cena nie wielka a już inaczej wygląda Jezdze narazie z tym 2 dzien wiec nie widac narazie zuzycia Ale nawet jesli mia bym co 2 miesiace powtarzac kuracje to i tak ta pasta jest na tyle wydajna ze wystarczy na 1 moze 2 lata stosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 I jak się trzyma krem na kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kiera wyglada zadziwiajaco dobrze nabrala polysku,i nie ma najmniejszego sladu przetarcia. Przez miesiac przejechala ok 2 tys km. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Można powiedzieć, że grubo Do siostry Leona będę musiał zakupić, bo już podobnie jest przyjechana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ręce się nie brudzą od kierownicy? Szczególnie przy spoconych dłoniach? Albo czy ręce się do niej nie kleją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A ręce się nie brudzą od kierownicy? Szczególnie przy spoconych dłoniach? Albo czy ręce się do niej nie kleją? Nie zostawia sladow,zapachu ani tez rece sie nie kleja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak ms się kiera, może jakiś UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witaj danielek., może trochę odbiegnę od tematu ale przeglądałem sobie właśnie neta w poszukiwaniu tego kremu do skóry i na jednej aukcji allegro znalazlem Twoje zdjęcia masz coś wspólnego z tym sprzedawcą??? Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 można link do aukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 asterix, Nie nie mam nic wspólnego Wiem o zdjeciach na aukcji bo wyraziłem zgodę na ich wykorzystanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 można link do aukcji? http://allegro.pl/krem-do-renowacji-sko ... 75018.html asterix, Nie nie mam nic wspólnego Wiem o zdjeciach na aukcji bo wyraziłem zgodę na ich wykorzystanie tak po prostu?, trzeba było w zamian żądać np. 50% upustu dla forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 a czy po użyciu tego i kremu i potem np przy czyszczeniu wnętrza gdy przejedziemy po kierownicy fibrą z apc to nie schodzi od razu z niej wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawada Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Widać, że dużo pracy, dobry efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi