Jump to content

Jakie macie doświadczenie z kosmetykami APP ?

Recommended Posts

Posted

chciałem zapytać, kto z Was miał styczność z kosmetykami APP?

Jeśli tak, jakie są wasze opinie, jak prezentują się na tle innych, markowych produktów?

Posted

Widzialem jak robia nimi w SmartPlus i jakos nie zrobilo to na mnie wiekszego wrazenia. przy mnie uzywali wosku w sprayu zamiast normalnie nakladanego.

Niby chwalili sie najnowszymi technologiami ktore inni producenci sciagaja od nich, ale jakos mi sie wierzyc nie chce.

Posted

z tym woskiem, to fakt.....niby ma carnaube ale jeśli litr wosku jest w cenie 50 ml innych marek, to chyba coś nie halo. Poza tym płynny wosk, hmm........

jestem ciekawy, czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenie z tymi produktami, bo firma jako tako jest w miarę nowa na polskim rynku.

Posted

Ja generalnie czyszczę środkami app i nie nadaje są tanie i wmiarę wydajne co do wosku app no cóż nie jest to jakiś super środek ale mam go na audi i do tej pory widzę że kropelkuje a auto było robione hmm pod koniec sierpnia od tego czasu nic nie robione generalnie polecam

Posted

dzięki jmajka za odpowiedź:-)

ja używam produktów APP i stosunek jakości do ceny jest bezkonkurencyjny. Środki są naprawdę skuteczne, szczególnie polecam środek Inner Cleaner do czyszczenia wnętrz, Glass Cleaner do szyby. Generalnie wszystkie produkty są ok :-) choć zgodze z tym, kto powie, że to nie jest ten premium detailing, co przedstawiają inne markowe produkty.

Myślę, że czasem warto wypróbować czegoś mniej znanego, a może okazać się równie skuteczne.

W końcu chłopaki na forum też przyznajecie się do tego, że nie kupujecie mikrofibry tylko ze SV czy Megsa :-)

Posted
tylko ze SV czy Megsa :-)

pewnie że nie:)

jeśli chodzi o mikrofibry to chemical guys ma chyba największy wybór i przystępne ceny. Bardzo lubię też zielone z sonusa

Posted

na forum jest nawet moje audi wyczyszczone produktami app dokładnie audi 80 b3 jak ktoś chce zobaczyć na ile są skuteczne te środki :-]