uki Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 W moje ręce wpadł środek do usuwania smoły od Shiny Garage Konsystencja wodnista Zapach- delikatnego cytrusa da się wyczuć, ale nieciekawy (z resztą nie jest to ważne dla tego typu środków IMO) Działanie- dla mnie bomba!!! po spryskaniu na panel po 2s widać jak smolisko zaczyna spływać. Srodek jest na tyle silny, że po jednym dniu spryskiwacz, który dostałem z próbką przestał działać poprawnie (no chyba, że był trefny) w porównaniu do Valet Pro Tar & Glue środek od Shiny Garage działa dużo szybciej, a co za tym idzie jest lepszy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ostatnie zdjęcie- góra:ValetPro dół: ShinyGarage Sądzę że produkt jest świetny. Jak cena będzie taka jak ValetPro to nie będzie się nad czym zastanawiać (chyba że komuś zależy na zapachu) pozdrawiam
ragandbones Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Jaka wydajność i co z atomizerem?
Raku Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Masz na myśli, działanie preparatu na gumę i plastik w atomizerze? Nic z atomizerem się nie dzieje. Leży już tydzień więc jakby miało chwytać to już by żarło. Wydajność taka jak popsikasz. Ja naniosłem 'jedną warstwę' jeśli można to nazwać warstwą. Preparatu dosyć skąpiłem, a z auta zeszło praktycznie wszystko. Kropki smoły na moim aucie były bardzo stare, bo nigdy nic nie było robione takim preparatem, a automatyczne myjki nie radzą sobie z takimi rzeczami, więc myślę, że do codziennego użytku środek nadaje się wyśmienicie
dominiq Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Środek jest świetny, ale atomizer odmówił współpracy na drugi dzień po pierwszym użyciu. Jaki tam jest gwint, można coś dokupić?
all4auto Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Gwint 24mm, właśnie ze względu na atomizery większość tego typu produktów jest sprzedawana oddzielnie, ze swojej strony mogę powiedzieć, że przepłukując atomizer wodą po każdym użyciu dłużej wytrzyma.
Sabat Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Dodam tylko że bardzo dobrze radzi sobie z żywicą z sosny nakładany miejscowo. Ale niestety atomizer jest Przydałoby się przenieść zdjęcia z pierwszego postu
Marco Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Prawdziwą wartość każdego tar removera poznamy tylko w bezpośrednim starciu z niezaprzeczalnym mistrzem- Prickbortem. Czy Shiny garage jest bezdotykowy tak jak Prickbort? Poza tym cena jest zdecydowanie wyższa niż produktu Mac Serien,wiec musiałby być jeszcze lepszy!!
Borek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Czy Shiny garage jest bezdotykowy tak jak Prickbort? dokładnie, to ta bezdotykowość prickborta jest jego główną zaletą, bo jeśli nawet ten SG będzie mega skuteczny, ale trzeba będzie najpierw umyć-wysuszyć-popsiukać-wytrzeć-umyć-wysuszyć to nie ma szans na popularność
sebek0720 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Mam ten produkt, jednak nie używałem nigdy Prickborta. Smołę rozpuszcza, jednak z pewnością nie jest to działanie bezdotykowe. Po spryskaniu smoła niby zaczyna spływać, jednak jeśli zależy nam na dokładności, to trzeba mu pomóc. Ogólnie z produktu jestem zadowolony, jak się skończy to sprawdzę Prickborta.
Rekomendowane odpowiedzi