kobus01 Opublikowano 22 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2023 W dniu 29.01.2023 o 17:20, grochu70 napisał(a): Nic nowego , teraz częściej korzystam z tej na Polan , można płacić kartą . Oczywiście wcześnie rano jest najlepiej . W razie czego przy tej myjni jest zaraz parking , gdzie można sobie ze spokojem po myciu ogarnąć samochód. Sprawdź Uber Detailing. Można wynajmować miejsce z całym sprzętem na dni
grochu70 Opublikowano 22 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2023 Godzinę temu, kobus01 napisał(a): Sprawdź Uber Detailing. Można wynajmować miejsce z całym sprzętem na dni Dzięki , sprawdzę . Kiedyś taką opcję miał Good Stuff w swoich początkach. Mieli dwa stanowiska i cały podstawowy sprzęt.
HanSolo Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia Witam, czy ktoś może podać lub polecić miejsce gdzie można myć auto swoją chemią? Może być to również myjka bezdotykowa (mam swoje wiadra i chemię, potrzebuje tylko wody) jeśli porozmawia się z właścicielem/właścicielką i za ich zgodą (mogę nawet zapłacić dodatkowo), najchętniej w okolicy Starołęki, ale w sumie dojadę prawie wszędzie :).
grochu70 Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 3 godziny temu, HanSolo napisał(a): Witam, czy ktoś może podać lub polecić miejsce gdzie można myć auto swoją chemią? Może być to również myjka bezdotykowa (mam swoje wiadra i chemię, potrzebuje tylko wody) jeśli porozmawia się z właścicielem/właścicielką i za ich zgodą (mogę nawet zapłacić dodatkowo), najchętniej w okolicy Starołęki, ale w sumie dojadę prawie wszędzie :). Myjnia bezdotykowa na os.Polan przy ul.Pawiej . Korzystam z niej wcześnie rano - dzisiaj przed pracą byłem o 3/30. Nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi , a korzystam od samego początku . Z reguły jestem na myjni od 90 do 120 min . W tych godzinach to tylko Uber i Bolt. Syn korzysta z tej przy Samochodówce na Zamenhoffa .
HanSolo Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 12 godzin temu, grochu70 napisał(a): Myjnia bezdotykowa na os.Polan przy ul.Pawiej . Korzystam z niej wcześnie rano - dzisiaj przed pracą byłem o 3/30. Nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi , a korzystam od samego początku . Z reguły jestem na myjni od 90 do 120 min . W tych godzinach to tylko Uber i Bolt. Syn korzysta z tej przy Samochodówce na Zamenhoffa . Dziękuję za odpowiedź :), a czy rozmawiałeś z właścicielem/właścicielką wcześniej? Nie chciałbym kogoś zdenerwować i robić wszystko w porządku w stosunku do właściciela - ja próbowałem nawiązać kontakt na fb z myjnią Turbo Wash na Unii Lubelskiej ale nie odpisują, więc nie atakuje auta . 3:30 to trochę późno :), ja bym podjechał na tygodniu od pon do piątku w godzinach porannych - ludzie powinni być w pracy wtedy - obserwuje sobie turbo wash w tkaich godzinach i max. jedno stanowisko zajęte, poczekałbym na trochę gorszą pogodę i nie blisko weekendu albo święta.
grochu70 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 30 minut temu, HanSolo napisał(a): Dziękuję za odpowiedź :), a czy rozmawiałeś z właścicielem/właścicielką wcześniej? Nie chciałbym kogoś zdenerwować i robić wszystko w porządku w stosunku do właściciela - ja próbowałem nawiązać kontakt na fb z myjnią Turbo Wash na Unii Lubelskiej ale nie odpisują, więc nie atakuje auta . 3:30 to trochę późno :), ja bym podjechał na tygodniu od pon do piątku w godzinach porannych - ludzie powinni być w pracy wtedy - obserwuje sobie turbo wash w tkaich godzinach i max. jedno stanowisko zajęte, poczekałbym na trochę gorszą pogodę i nie blisko weekendu albo święta. 3.30 rano . Idę do pracy na 6 . Co do rozmowy z właścicielem to nie kontaktowałem się. Dlatego robię to bardzo wcześnie rano i nie blokuje wtedy stanowiska.
karacz Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada Jak tam pojawiły się jakieś fajne miejscówki?
grochu70 Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 3 minuty temu, karacz napisał(a): Jak tam pojawiły się jakieś fajne miejscówki? Chyba nie - ten wątek ma już trochę czasu i nic nowego się nie pojawia. Ja teraz przeniosłem się na myjnie samoobsługowa na przeciwko Selgrosu - ma lepszy stosunek kasy do minut .
karacz Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 8 minut temu, grochu70 napisał(a): Chyba nie - ten wątek ma już trochę czasu i nic nowego się nie pojawia. Ja teraz przeniosłem się na myjnie samoobsługowa na przeciwko Selgrosu - ma lepszy stosunek kasy do minut . Będę miał na uwadzę, ja bliżej mam na winogrady więc tutaj muszę czegoś szukać
grochu70 Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada Godzinę temu, karacz napisał(a): Będę miał na uwadzę, ja bliżej mam na winogrady więc tutaj muszę czegoś szukać To każda samoobsługowa, tylko w godzinach porannych jak nie ma ruchu . Nie powinno być wtedy problemów.
Rekomendowane odpowiedzi