Marco Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Griffe, żadne to porównanie. Nielsen to silny środek o odczynie kwaśnym do usuwania mocnych zabrudzeń,a Billbery to delikatny ,bez kwasowy środek do regularnej pielęgnacji felg już wcześniej "zrobionych".
Griffe Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Oto mi chodzilo, dzieki bardzo.
maya Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ktoś może używał nielsen acidic cleaner i VP Blue Gel i może porównać ?
TADEK14 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 ktoś może używał nielsen acidic cleaner i VP Blue Gel i może porównać ?i jak może ktoś porównać
fotisk Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Dla uściślenia: Nielsen posiada dwa produkty "do felg": Aluminium Cleaner (kwasowy pH wynosi 1), oraz Non-Acidic Wheel Cleaner (zasadowy pH ok.13)
TADEK14 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Dla uściślenia:Nielsen posiada dwa produkty "do felg": Aluminium Cleaner (kwasowy pH wynosi 1), oraz Non-Acidic Wheel Cleaner (zasadowy pH ok.13) Więc który jest porównywalny z blue gelem
TADEK14 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 czyli ktoś może porównać Nielsen aluminium cleaner kwasowy do valet pro ble gel
Griffe Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Dokladnie, Valet pro tez posiada dwa produkty o ile sie nie myle kwasowy i slabszy jak one wypadaja w stosunku do nielsena, bo pokonczyly mi sie srodki valeta i nie wiem co kupic.
xlineage Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Dokladnie, Valet pro tez posiada dwa produkty o ile sie nie myle kwasowy i slabszy jak one wypadaja w stosunku do nielsena, bo pokonczyly mi sie srodki valeta i nie wiem co kupic. podbijam, ktos to sprawdzil przez te lata? czy moze wyszlo cos lepszego? zamierzam sobie kupic blue gel'a do nigdy nieczyszczonych kól Edit 07.22 W sumie juz nie wazne zakupilem vp blue gel, adbl vampire (na zabrudzenia metaliczne), adbl tire glue remover (na asflat/gume/smole). Do tego ipa + wosk fk 1000p na felgi. mysle ze styknie
Rekomendowane odpowiedzi