Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety miejscówka przy stacji autogazu na Rychtalskiej nie istnieje nie wiem czy to na stałe czy tylko na czas remontu drogi ? Szkoda bo zawsze tam myłem ot taka sytuacja :)

Muszę rozejrzeć się za czymś innym !

Opublikowano

No nie gadaj.. jeszcze z miesiąc temu tam byłam i miałam jechać jutro.. "coś innego" to już chyba tylko bezdotykowa na stacji benzynowej. Czyli lipa straszna, bo w dzień trzeba się streszczać, a po nocach jeździć myć auto mi się nie chce.

Opublikowano

Nom teraz to jest taki wielki plac budowy, ale lpg jeszcze jest . Ogrodzenie przy którym sie mylo juz nie istnieje , chyba, że miejsce do mycia gdzies tam przeniesli, bo plac nie byl maly. Aczkolwiek myc auto w takim kurzu jaki tam byl wczoraj napewno nikt by nie chcial :shock:

Opublikowano

Niedobrze. Ale może zrobią nowe lepsze miejsca do mycia, takie z równą, betonową nawierzchnią? :) W co szczerze mówiąc wątpię, zależy, czy oni tylko ten parking tam remontują, czy jakieś budynki postawią. Ale się dowiem. Jednak nawet jeśli 'myjnia' wróci, to ciekawa jestem kiedy.. do tego czasu nie będzie już widać, jaki nasze auta mają kolor.. trzeba coś wymyślić i to szybko :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No niestety kolejne miejsca znikają. Puławskiego też już nie działa na zasadzie self service. Ponoć można się myć samemu jeszcze przy L'eclercu, ale z tego co pisał bodajże CASH to nieco drogo to wychodzi... 80 gr za minutę.

Sąsiedzi jeżdżą na Krakowską wieczorami i jeszcze nikt się do niech nie przyczepił.

Opublikowano

Mnie wieczorem bardziej ciągnie do lodówki i zimnego piwka niż na myjnię, więc jeszcze nigdy się nie zebrałem, choć mam jakieś 4 km only.

Opublikowano

Ja kilka miesięcy auta swojego nie miałam, a służbowe myłam często ale byle jak, więc nie było tego problemu. A teraz znowu jest i trochę ciężko mi to sobie wyobrazić, ale się w końcu pewnego dnia zbiorę i pojadę, nocą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj wróciłem do domu autem, które po niby dokładnym myciu, przy przejechaniu palcem było całe zakurzone, mam już dość bezdotykowych myjni. Mieszkam na Jedności Narodowej. Czy ktoś w tych okolicach zna jakąś miejscówkę (dawna Rychtalska… :( ) lub jest chetny na jakieś wspólne pielęgnowanie zabawek? :P

Opublikowano

Kathrinne, pojedź na Krakowską z wiaderkami w późniejszych godzinach. Napewno będziesz mogła w spokoju ogarnąć sobie auto :)

Opublikowano
Kathrinne, pojedź na Krakowską z wiaderkami w późniejszych godzinach. Napewno będziesz mogła w spokoju ogarnąć sobie auto :)

No tak zrobię. Zmotywowana jestem, nie myłam auta prawie rok :P brakuje mi, nawet jak mnie będą próbowali wygonić to się nie dam ;)

Tomek, a czy tam jest dostęp do wody, czy trzeba z własną wodą? ;-) Gdzie to jest dokładnie?

Ale że jak z własną wodą, że w kanistrach? :D To chyba właśnie dlatego się jedzie, bo woda jest :)

Opublikowano

Katherinne nie śmiej się, muszę się z Wami kiedyś ustawić. Kupiłem auto miesiąc temu (moje pierwsze) i mam teraz świra na jego punkcie, a niestety ma z tyłu jedną ryskę poparkingową, z przodu też i serce mnie boli nawet jak kurz widzę :evil:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja polecam CMK myjnie - byli kiedyś na Żmigrodzkiej (dla mnie z Maślic daleko), a teraz gdzieś na Krakowskiej i na Nowym Dworze (Strzegomska vis a vis Rogowskiej przy Żabcie i sklepie z art. dla motorów). Drogo wychodzi, ale wszystko inne w okolicy to totalna lipa

a tu foto z piany ;)

sigpian.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopie trochę temat i zapytam gdzie teraz można coś samemu zrobić. Chodzi mi o pełne mycie. Woskowac mogę pod blokiem

Opublikowano

Ja bardzo miło wspominam chociaż już tam nie jeżdżę, odkąd się przeprowadziłem myjnię na ul. Pułaskiego, dokładnie tutaj

https://goo.gl/maps/5BRZpW4GgkS2

Mieli opcję "komplet", ale dostawałeś wszystko od odkurzacza po wosk i mikrofibrę i sam spokojnie zajmowałeś się samochodem. Chętnie ich odwiedzę przy najbliższej okazji jak będę we Wro.

• 3 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Na puławskiego od jakiegoś czasu nie można myć samemu.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• 10 miesięcy temu...
  • 1 rok później...