cash Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 981#120981 żeby nikt nie przegapił...
pioteropa Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Niestety miejscówka przy stacji autogazu na Rychtalskiej nie istnieje nie wiem czy to na stałe czy tylko na czas remontu drogi ? Szkoda bo zawsze tam myłem ot taka sytuacja Muszę rozejrzeć się za czymś innym !
Kathrinne Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 No nie gadaj.. jeszcze z miesiąc temu tam byłam i miałam jechać jutro.. "coś innego" to już chyba tylko bezdotykowa na stacji benzynowej. Czyli lipa straszna, bo w dzień trzeba się streszczać, a po nocach jeździć myć auto mi się nie chce.
pioteropa Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Nom teraz to jest taki wielki plac budowy, ale lpg jeszcze jest . Ogrodzenie przy którym sie mylo juz nie istnieje , chyba, że miejsce do mycia gdzies tam przeniesli, bo plac nie byl maly. Aczkolwiek myc auto w takim kurzu jaki tam byl wczoraj napewno nikt by nie chcial
Kathrinne Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Niedobrze. Ale może zrobią nowe lepsze miejsca do mycia, takie z równą, betonową nawierzchnią? W co szczerze mówiąc wątpię, zależy, czy oni tylko ten parking tam remontują, czy jakieś budynki postawią. Ale się dowiem. Jednak nawet jeśli 'myjnia' wróci, to ciekawa jestem kiedy.. do tego czasu nie będzie już widać, jaki nasze auta mają kolor.. trzeba coś wymyślić i to szybko
Kathrinne Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Z tego co wiem budowa skończona. Ktoś się orientuje, czy "myjnia" wróciła na miejsce, czy już jej nie ma i raczej nie będzie?
pioteropa Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Nie ma i raczej nie bedzie . Sam nie mam koncepcji na legalny atak na dwa wiadra
Shaddy Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 No niestety kolejne miejsca znikają. Puławskiego też już nie działa na zasadzie self service. Ponoć można się myć samemu jeszcze przy L'eclercu, ale z tego co pisał bodajże CASH to nieco drogo to wychodzi... 80 gr za minutę. Sąsiedzi jeżdżą na Krakowską wieczorami i jeszcze nikt się do niech nie przyczepił.
Kathrinne Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 No to chyba pozostają tylko nocne wycieczki na myjnię bezdotykową. Ciekawe, na ile jest to wykonalne
Shaddy Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Mnie wieczorem bardziej ciągnie do lodówki i zimnego piwka niż na myjnię, więc jeszcze nigdy się nie zebrałem, choć mam jakieś 4 km only.
Kathrinne Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Ja kilka miesięcy auta swojego nie miałam, a służbowe myłam często ale byle jak, więc nie było tego problemu. A teraz znowu jest i trochę ciężko mi to sobie wyobrazić, ale się w końcu pewnego dnia zbiorę i pojadę, nocą.
Kathrinne Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 A na to auto-spa to ktoś jeszcze czasem jeździ?
matey23 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wczoraj wróciłem do domu autem, które po niby dokładnym myciu, przy przejechaniu palcem było całe zakurzone, mam już dość bezdotykowych myjni. Mieszkam na Jedności Narodowej. Czy ktoś w tych okolicach zna jakąś miejscówkę (dawna Rychtalska… ) lub jest chetny na jakieś wspólne pielęgnowanie zabawek?
Tomek WRO Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kathrinne, pojedź na Krakowską z wiaderkami w późniejszych godzinach. Napewno będziesz mogła w spokoju ogarnąć sobie auto
matey23 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tomek, a czy tam jest dostęp do wody, czy trzeba z własną wodą? ;-) Gdzie to jest dokładnie?
Kathrinne Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Kathrinne, pojedź na Krakowską z wiaderkami w późniejszych godzinach. Napewno będziesz mogła w spokoju ogarnąć sobie auto No tak zrobię. Zmotywowana jestem, nie myłam auta prawie rok brakuje mi, nawet jak mnie będą próbowali wygonić to się nie dam Tomek, a czy tam jest dostęp do wody, czy trzeba z własną wodą? ;-) Gdzie to jest dokładnie? Ale że jak z własną wodą, że w kanistrach? To chyba właśnie dlatego się jedzie, bo woda jest
matey23 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Katherinne nie śmiej się, muszę się z Wami kiedyś ustawić. Kupiłem auto miesiąc temu (moje pierwsze) i mam teraz świra na jego punkcie, a niestety ma z tyłu jedną ryskę poparkingową, z przodu też i serce mnie boli nawet jak kurz widzę
Lampart Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 ja polecam CMK myjnie - byli kiedyś na Żmigrodzkiej (dla mnie z Maślic daleko), a teraz gdzieś na Krakowskiej i na Nowym Dworze (Strzegomska vis a vis Rogowskiej przy Żabcie i sklepie z art. dla motorów). Drogo wychodzi, ale wszystko inne w okolicy to totalna lipa a tu foto z piany
kaszell Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Odkopie trochę temat i zapytam gdzie teraz można coś samemu zrobić. Chodzi mi o pełne mycie. Woskowac mogę pod blokiem
Subarak Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja bardzo miło wspominam chociaż już tam nie jeżdżę, odkąd się przeprowadziłem myjnię na ul. Pułaskiego, dokładnie tutaj https://goo.gl/maps/5BRZpW4GgkS2 Mieli opcję "komplet", ale dostawałeś wszystko od odkurzacza po wosk i mikrofibrę i sam spokojnie zajmowałeś się samochodem. Chętnie ich odwiedzę przy najbliższej okazji jak będę we Wro.
kwadrat Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Jak sprawy wyglądają teraz? Ktoś poleci jakaś dobrą myjnię ręczną?
Drapi Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Na puławskiego od jakiegoś czasu nie można myć samemu.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
jushyn Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Jak obecnie wyglada sytuacja we Wroclawiu ?
maciekwalczak2 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Odkopuje troszkę temat ktoś coś wie na temat jakiejkolwiek miejscówki odnośnie samodzielnego mycia samochodu bez zbędnych pośpiechów, krytyki ze strony obsługi i kierowców oczekujących w kolejce?
Rekomendowane odpowiedzi