Raku Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Dlatego właśnie, że to nowy produkt, założyłem nowy temat, który został przeniesiony tu. Czy jakiś moderator może mógłby w nazwie lub opisie tematu wrzucić notkę, że najnowszy test jest na 4 stronie?
Sucre Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Często na czarnych samochodach po zmyciu owadów zostają po nich jeszcze takie jakby czarne plamki, czy preparat sobie z nimi radzi??
Administrator AreK Opublikowano 4 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Moi poprzednicy napisali już chyba wszystko o Buggerze. Ja postanowiłem porównać go do APC Surfex HD 1:10. Zarówno przy bezdotykowym jak i dotykowym usuwaniu robactwa środek dedykowany jest skuteczniejszy. Różnice nie są jednak drastycznie zauważalne. Mogę polecić Shiny Garage Bugger Insect Remover. Zwłaszcza ,że cena jest śmieszna.
sinner Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Arekkaz, spoczko test wszystko widać czarno na białym. No i przyjemnie się takie testy ogląda A tak BTW to co to za niebieska kartka na początku testu? Zauważyłem że nieźle usunęła insekty ze środkowej części tablicy
all4auto Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Arku, dziękuje za przeprowadzenie testu
Rekomendowane odpowiedzi