lukas! Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 witam ponowie kupilem krzesła recaro z itr'a do mojego civica sa w dobrym stanie ale sa raząco brudne wiec chcialbym je wyczyscic tylko nie mam pojecia czym zeby nieuszkodzic delikatnego zamszu i czerwonego koloru.dlatego zwracam sie z pomoca do was moze wy mi cos doradzicie jakich kosmetyków uzyc chodzi mi tu o konkretne marki i rodzaje kosmetykow
lukas! Posted July 16, 2011 Author Report Posted July 16, 2011 mozliwe nie znam sie tak na materiałach z jakiego sa obite fotele
Kubz Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Są dedykowane kosmetyki do alcantary, zajrzyj na lederzentrum.pl
Kubz Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 52&start=0 tu masz więcej informacji o czyszczeniu alcantary
kuflik Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 lukas!, pisz po poprawnie! Ort oraz brak interpunkcji wkurza i grozi warnem.
Piciosz Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Jak potrzebujesz odkurzacz piorący to daj znać. Najlepiej jest wyciągnąć syf z alcantary maszyną.
Recommended Posts