monogramus Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Jestem laikiem więc pytanie pewnie niemądre. Ale zauważyłem, że dobre niewidzialne wycieraczki mają większą wytrzymałość nawet od coli 476, nie mówiąc o innych woskach. Czy można takiego środka użyć do zabezpieczenia lakieru? np białej perły.
spons Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Nie, jest to nano do szkla, a nie do lakieru, nie bedzie mialo ani efektu ani trwalosci.
monogramus Posted July 12, 2011 Author Report Posted July 12, 2011 ok, dzięki za odp, tak myślałem. Gdyby się dało pewnie nie pierwszy bym na to wpadł.
MM.MM Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 monogramus, Już nie ma innej możliwości tylko wycieraczkę na lakier kłaść ?
monogramus Posted July 12, 2011 Author Report Posted July 12, 2011 MM.MM wycieraczka trzyma mi się od początku marca, po Coli nie ma śladu od tego czasu. Więc kombinowałem jakby tu zrobić aby jak najmniej się narobić
maestro00 Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Od razu dodam od siebie - odradzam stosowanie nano do lakieru na szybę - ZERO efektu (wiem z autopsji) BTW Było już o tym wielokrotnie na forum.
Recommended Posts