pawulinho17 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Witajcie, mam do was małe pytanko, mianowicie mam zamiar zabrać się za czyscznie Lexusa GS, a dokładnie jego wnętrza, więc postanowiłem zacząć od foteli. I tu zradza się moje pytanie, ponieważ są to podgrzewane fotele ( są "podziurkowane" ) i boję się że jak umyje je np. zymol'em leather cleaner'em, to może się te dziurki zatkają albo co. Czy moje obawy są słuszne czy spokojnie moge zasuwać ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukon Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 możesz spokojnie zasuwać. tylko nie przesadzaj z ilością środka. na koniec możesz puścić ogrzewanie na maxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Wronowski Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Oprócz samego cleanera potrzebna ci jest jeszcze "odzywka". Np ta http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... -skor.html Do samego czyszczenia przydałaby się jeszcze szczoteczka z naturalnego wlosia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaYmAn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Tak jak przedmówcy napisali, możesz spokojnie czyścić, ja używam zestawu Colourlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts