Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nadzieję, że nie powielam, ale nic nie znalazłem na ten temat. Czy macie jakieś patenty na wygodną pracę przy dachu dużego auta? Bo ze zwykłą drabiną to chyba ciężka sprawa raczej. Szykuje mi się merc ml, dachu raczej nie będę polerował, bo się umorduję, ale cleanerem trzeba przed woskiem potraktować jednak. Byłbym wdzięczny za rady :)

Opublikowano

Ja ustawiam sobie 3 skrzynki koło siebie i na to kładę solidną deskę żeby mieć coś w rodzaju podestu.

Opublikowano

Super! Dzięki bardzo za pomoc. Może jednak uda mi się dobrać do tego dachu :ad:. Będzie pierwsze konkretne podejście do tematu i może uda się coś pokazać jak nie będzie wstyd :)

• Administrator
Opublikowano

wasyl156, zobacz w Tesco swego czasu były takie małe drabinki za ok 40zł

[ Dodano: 10 Lipiec 2011, 16:06 ]

Ikea podest masz na allegro. Wpisz podest i znajdziesz za 10zł

Opublikowano

O kurde, dobry i tani bajer. Dzisiał byłem w leroyu to widziałem tylko taki składany dwustopniowy za bodajże 60 zł, nie byłem pewien, bo mają cholerny burdel w cenach :wallbash:

Opublikowano
wasyl156, zobacz w Tesco swego czasu były takie małe drabinki za ok 40zł

wczoraj byłem w tesco na rutynowych zakupach, widziałem 2 stopniowe drabinki za 26zł