jmajka Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam, dziś mam do zaprezentowania szerokiej publiczność czarne bmw, które na samą korektę zabrało mi prawie 30h, a efekty w sumie mizerne , bo dało się jeszcze troszkę pewnie wyciągnąć. Zaczynając samochód był bardzo i to bardzo niedbale myty, bardzo zmatowiały, pełny okrągłych zarysowania, po przejechaniu pg500 na białym padzie, okazało się, że to dopiero początek, pod zmatowieniem ukryły się, głębsze rysy wzdłuż i wszerz ,ja obstawiam że od szczotki pełnej piachu i innych zanieczyszczeń, dał im radę dopiero futro z białym korkiem lub pg500, zależności od stanu, potem znowu poprawa białym padem z pg500, a na koniec sf4000 po każdym przejściu sprawdzane, dedykowanym top inspektorem z menzerny, po całej korekcie samochód został ogarnięty zewnątrz i w środku oraz zabezpieczony 476s. Użyte środki Mycie poorboy’s world super slick & wax concentrated car wash, ironx oraz glinka Korekta biały korek, pg500, sf4000 + multum padów różnego rodzaju przez futra 80mm oraz 135mm przez małe pady biały żółty po duże biały żółty oraz czarny z 3m Środek: app inner cleaner, chemical guys natural shine matt dressing, szyby płyn z sonaxa Zabezpieczanie: collinite 476s Koła i opony: ironx, i środek z app do gum Miłego ogladania przed korektą po przejechaniu pg500 oraz białym padem tu już po wyciągnięciu przez korekta futrem białym padem z pg500 a potem czarnym padem z sf4000 kolejny screen pt masakra po myjni
valokuvaaja Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 brawo auto dostalo nowego blasku i odzylo. co to za cupeta stoi w garazu?
numerator Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 biorąc pod uwagę że Betki mają pancerny lakier to gratki za efekt .Ale kto kupuje takie auto na kołpaku
Marcin19l Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 dobra robota co to za cupeta stoi w garazu? audi 80 coupe
jmajka Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 brawo auto dostalo nowego blasku i odzylo. co to za cupeta stoi w garazu? dzięki wielkie jest to dokładnie s2 właściciel stwierdził że mu się lakier znudził biorąc pod uwagę że Betki mają pancerny lakier to gratki za efekt .Ale kto kupuje takie auto na kołpaku W obróbce tak jest twardy ale w użytkowaniu jak widać na zdjęciach nie a co do szpandekli to taka wersja dziwna
jmajka Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 kołpaki były jak najbardziej zdejmowane i czyszczone felgi oraz kołpaki od wewnątrz mam zdjęcie tylko w trakcie nie mam po
vanquisz Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Mało zdjęć po, a szkoda, bo robota pierwsza klasa.
michal55yh Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Brzydkie kaczątko zmieniło się w pięknego łabędzia. Jak można tak zniszczyć takie auto...
dzinkins Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 no teraz godnie może reprezentować markę ze śmigłem na masce Gratuluję
Administrator AreK Opublikowano 10 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Strażak SAM zawsze na posterunku. Fajnie wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi