adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 damianTDCi, Chcemy zrobić film pokazowy o jednym a może nawet i kilku oryginalnych i zadbanych egzemplarzach, narazie jest na to brak czasu no i mały scenariusz sie wymyśla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fedur Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Gratuluje swietnej roboty i przy Rexie. Mam za to pytanie czy przed zdjeciem emlematu trzeba to czyms podgrzac by klej puscil? Nie wiem jak sie za to u mnie zabrac przed korekta mb3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Fedur, zmiękczyliśmy najpierw VP tar&glue i kartą tak jak na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 7d pólka wyżej ale wiem zę 5d też daje radę. Kręcone z łapy czy z szelek/ stelażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 heh 5D to właśnie półka wyżej niż 7D mowa oczywiście o 5Dmk2 bo jedynką filmów kręcić się nie da. Kręcone różnie statyw z głowiczką olejową/ dolly cam / no i z rąk bo zapomniałem riga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Kozak filmik. No właśnie miałem pytać. Dolly cam to świetna sprawa. Rewelacyjne efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ten film jest milion razy lepiej zrobiony niż te, które robią większe firmy detailingowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Bardzo fajnie! Z ciekawości z czym podeszliście do korekty lamp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 CMQ, Zielony z żółtym na żółtym padzie a pod koniec sam żółty korek, można było jechać zieloną gąbką ale efekt zadowolił więc tak zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czyli sprawdzonym sposobem, obroty zapewne z tych niższych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Nasza amatorska polereczka ma maksymalne obroty 3tys na 6 biegu - wg. tego co podaje producent , lecieliśmy na 3 biegu. Nie posiada też stabilizacji i przy mocniejszym dociśnięciu obroty troche spadały więc okolice 1000-1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3b Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A możesz podać nazwę preparatu, który użyłeś do wypolerowania kloszy lamp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A możesz podać nazwę preparatu, który użyłeś do wypolerowania kloszy lamp? Zielony z żółtym na żółtym padzie a pod koniec sam żółty korek, można było jechać zieloną gąbką ale efekt zadowolił więc tak zostało. chodzi o korki 3M a tak BTW to piękny REX Praca świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 s3b, przednich nie ruszaliśmy, a klosze to pasty firmy 3M a jakie konkretnie masz wyżej opisane, oczywiście tylko i wyłącznie maszyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Na przednie lampy został jedynie nałożony wosk RaceGlaze. Nie były polerowane. Chciałem również nałożyć wosk na szyby, ale autem wogóle nie jeżdżę w deszczu, więc nie ma sensu. I tak myśle co by można jeszcze poprawić, wyczyścić. Komora silnikowa również była myta, ale stawia straaaaszny opór. APC w stężeniu 1:1 + pędzelkowanie nie daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 a wokół wlewu paliwa, ale od wewnątrz było czyszczone? bo jakoś tak brudnawo na foto wygląda ale za relację i fimik, naprawdę gratulacje no i mega zazdroszczę crx'a w takim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 a wokół wlewu paliwa, ale od wewnątrz było czyszczone?bo jakoś tak brudnawo na foto wygląda ale za relację i fimik, naprawdę gratulacje no i mega zazdroszczę crx'a w takim stanie Tzn od strony wnętrza samochodu? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 a wokół wlewu paliwa, ale od wewnątrz było czyszczone?bo jakoś tak brudnawo na foto wygląda ale za relację i fimik, naprawdę gratulacje no i mega zazdroszczę crx'a w takim stanie Tzn od strony wnętrza samochodu? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem tak, od wnętrza nie wiem właśnie czy tam brudne jest, czy niedomalowane przez fabrykę po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To już się przyczepiłeś Już wyjaśniam. Wewnętrznych stron blachy nie chcę ruszać. Tam jest chyba jakieś zabezpieczenie. Wygląda świeżo. Nie chcę nic zepsuć, więc nie ruszam Syf to na pewno nie jest. Zależy mi na tym, aby auto przetrwało jak najdłużej w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To już się przyczepiłeś Już wyjaśniam. Wewnętrznych stron blachy nie chcę ruszać. Tam jest chyba jakieś zabezpieczenie. Wygląda świeżo. Nie chcę nic zepsuć, więc nie ruszam Syf to na pewno nie jest. Zależy mi na tym, aby auto przetrwało jak najdłużej w dobrym stanie rozumiem i popieram nie chciałem się czepiać, bardziej żartobliwie to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o to zdjęcie wnęki drzwi to faktycznie było brudne, tak się rozkręciłem że obfotografowałem jeszcze zanim to zostało wyczyszczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 rozumiem i popieram nie chciałem się czepiać, bardziej żartobliwie to było Ja też zażartowałem Każda uwaga i krytyka jest potrzebna, bo jeszcze dużo rzeczy można poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Michas Opublikowano 7 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ciężki spas ale filmik zamiótł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jak ja kocham takie CRX. Piosenka z filmu to OST Ocean's 12 Nikkfurie- The a la menthe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabos1983 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Kocham Hondy a twoja robota swietna kolor w pelni wydaje piekno auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi