saintmc Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Zakupiłem do testów u MX_NOWICKI Victorie 104 i pada URBANA żółty wafel twardością średnia/finisz. PAD: 150mm, twardość -średnio twardy Wykonanie- bdb Mocowanie- rzep Pasta Victoria 104: Kolor biały Konsystencja kremowa Rozpracowuję się szybciej niż sf4000, Nie wypełnia Zapach? Nie wąchałem:) Przy okazji ostatniego projektu, Honda Civic 7gen, chciałem sprawdzić co ta pasta jest warta i przy okazji podzielić się z Wami jak poradzi sobie z hologramami po fg500 na wełniaku. Element po korekcie fg500 na wełniaku zdjął około 95% rys ale pozostawił straszne hologramy: Miałem wykończyć go Menzerną na padach flexi ale jakiś czas temu kupiłem zestaw Victorii 103,105,104 i parę padów Urbana i stwierdziłem że sprawdzę co to jest warte. W ruch poszła maszyna z padem żółtym URBAN średni/finisz wafel:); i Victoria 104 2 podejścia, około 3-4 przejazdów na podejście. Prędkość maszyny rozprowadzenie 900,1200,1400, szybki przejazd w tą i z powrotem 1800-2000, wyciszenie , 1200. Efekt?, sam byłem w szoku, Victoria bez problemu poradziła sobie z hologramami Wiem że napis sport nie obklejony:) Efekt bardzo ładny, porównać mogę do SF4000 na żółtym Flexi. Chodź tu się skłonię do Victorii bo szybciej poradziła sobie z hologramami:) ; Wnioski: Polecić mogę, jako dodatkowa pozycja na szafce. Zakupu żałować nie będę.
gruby_RS Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Co oznacza "nie wypełnia"? przecierałeś IPĄ po 2-3 przejazdach? Ja mam "kilka" past i wszystkie wypełniają mniej lub bardziej....Ciekawe... Pozdro P.S. "Śmigałeś" po znaczku?
saintmc Posted July 5, 2011 Author Report Posted July 5, 2011 gruby_RS, może odrobinę, fakt, pośpieszyłem się ze stwierdzeniem. Tak IPA była po przejazdach. btw. Śmigałem, śmigałem bo był lekko matowy, teraz z dystansu widać że właściciela nie było stać na Type R
Dystrybutor mx_nowicki Posted July 6, 2011 Dystrybutor Report Posted July 6, 2011 Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat zakupionych produktów. No i najbardziej nas cieszy wynik porównania z gigantem- Manzerną
Dystrybutor Michas Posted July 6, 2011 Dystrybutor Report Posted July 6, 2011 Dzięki za opinię...fajnie, że pozytywna Jeżeli polerujesz emblemat rób to bokiem pada nie porwiesz go i na pewno starczy na dużo dłużej. Pozdrawiam
Recommended Posts