GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Artur walniemy spota u Gracjana... ma podjazd, dwa miejsca w garażu, wodę, myjkę...ja załatwię ciasto Mnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 To i chyba ja bym się starał z pracy zwolnic parę godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 z Częstochowy troche daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 z Częstochowy troche daleko Do Katowic bardzo fajna droga, jedynie fotoradary mogące pogorszyć humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 siwyjac wporzo, możemy Ale ma trochę ciasnawy wjazd pod garaż, a na drodze dojazdowej jest wąsko, wiec stracha auto zostawić U mnie się garaż aktualnie remontuje, ale też "po" też będzie można zrobić GracjanS4 z Cz-wy do Katos są chyba 3 fotopstryki, i to wszystko na wylocie. A później już gładko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 słuchajcie niech stracę na spota na 3Stawach przywiozę drożdzowe ciacho z jabłkiem i kruszonką... może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Arti_r1, Koło 7 aut na podjazd i koło domu może bym upchnął... Garaż ciasny [40m2] ale wlasny [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 21:12 ] słuchajcie niech stracę na spota na 3Stawach przywiozę drożdzowe ciacho z jabłkiem i kruszonką... może być ? Jeszcze pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Arti_r1, Koło 7 aut na podjazd i koło domu może bym upchnął... Garaż ciasny [40m2] ale wlasny [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 21:12 ] słuchajcie niech stracę na spota na 3Stawach przywiozę drożdzowe ciacho z jabłkiem i kruszonką... może być ? Jeszcze pytasz załatwione [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 21:17 ] z Częstochowy troche daleko bez przesady... trochę ponad godzinka drogi (zgodnie z przepisami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 przywiozę drożdzowe ciacho z jabłkiem i kruszonką... Jak będzie ciasto to chyba też przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Pany, ale nie przyjeżdżamy tylko dlatego że ma być ciasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 no to ja ogarniam deser... a kto zagrychę i "danie" główne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mam prośbę do osób które mieszkają/pracują w Częstochowie. Czy ktoś z okolic może podjechać i porównać GL-6 z GL-7 PRO i GL-8 PRO? czy wyniki są powtarzalne itp? http://www.eltrox.pl/akce...-c-471_526.html Z góry dziękuję Teraz zauważyłem że są też spoty w Częstochowie, ale nie chcę już robić wiru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Spoko podjade ale nie gwarantuje ze jutro Pewnie, kiedys jeden byl, ale teraz jakos nie ma kto sie zorganizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ogarnąłbym danie główne, ale jak potem wrócimy Z cz-wy ponad godzinke? chyba mi zegarek stanął przy dzisiejszym przelocie tamtędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Najgorszy korek na trasie, godzine sie stoi, ale na szczescie mozna go ominac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Pany, ale nie przyjeżdżamy tylko dlatego że ma być ciasto Co ja poradzę, że lubię drożdżowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 domowe "szkodniki" większość wyżarły, ale coś takiego pojawi się w piątek [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 22:03 ] ogarnąłbym danie główne, ale jak potem wrócimy Z cz-wy ponad godzinke? chyba mi zegarek stanął przy dzisiejszym przelocie tamtędy ale, że co ?? za szybko za wolno ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 siwyjac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 dobre chociaż i to, podzieli się na małe kawałeczki i się poczęstujemy hahaha. Za wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 blaszka ma wymiary 36x28cm... więc kto pierwszy ten lepszy [ Dodano: 16 Wrzesień 2012, 22:07 ] dobre chociaż i to, podzieli się na małe kawałeczki i się poczęstujemy hahaha. ale na spota będzie cała blaszka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 aaa a ja już tu cały spanikowany że tylko ten kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 mam nadzieję, że śląscy partnerzy forum też wpadną na...ciacho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 mam nadzieję, że śląscy partnerzy forum też wpadną na...ciacho Śląscy partnerzy mogą brać przykład z all4auto Cykliczne spotkania z możliwością przetestowania różnych produktów, zakupu ich, wymiany doświadczeń to coś czego na śląsku brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 byli byście chętni na spoty w MrCleanerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 byli byście chętni na spoty w MrCleanerze ? 3x TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi