_jedrek_ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dzięki, dziś można powiedzieć że domyłem auto! Teraz korekta i powłoka kwarcowa, nic innego nie pozostanie jak stawiać się co tydzień na mycie _jedrek_, jak nazywał się środek który mi użyczyłeś do ściągnięcia żywicy? Shiny Garage New T&G http://www.shinygarage.pl/shiny-garage-new-t-g-1l.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 _jedrek_, to Twoja ta lśniąca Włoszka zajechałem czerwoną Clio, jak bym wiedział, że odjedziesz zanim zdążę umyć samochód na sam pierw podszedłbym się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 _jedrek_, to Twoja ta lśniąca Włoszka zajechałem czerwoną Clio, jak bym wiedział, że odjedziesz zanim zdążę umyć samochód na sam pierw podszedłbym się przywitać haha, a ja z kolega Greg7 obstawialismy czy szczota pojdzie w ruch, bo widzielismy naklejke "HWO" Trzeba bylo odrazu podbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 a my myśleliśmy że będziesz jechał szczotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Signum jest kozacki !! Silnik w nim myliście bez oklejania, foliowania żadnych elementów i czy na odpalonym czy nie ? Tylko czy nie brakuje mu tam przypadkiem trochę dystansów ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Broń Boże ja tego wynalazku nie poważam W sumie to spłukałem brud, na weekendzik szykuje się dogłębne HWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ajjj... dziś nie mogłem, następnego razu nie odpuszczę.. ! Chociaż bez dnia wolnego ciężko będzie mi się wyrwać przed 19 na spota, poza tym stan obecny polo jest opłakany, czeka na urlop i powrót do garażu (350km) gdzie trzeba będzie spędzić "trochę" czasu No.. Ale pogadać zawsze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Aaaaa odnośnie kolejnego spota w przyszłym tygodniu, to jeżeli pyknie w dobry dzień to ja się piszę, bo akurat zmiana na rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 a moze zeby nie robic tu tony spamu zalozymy jakas grupe na Facebook'u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 _jedrek_, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A co w sytuacji kiedy ja np nie mam fejsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 _jedrek_, postaram sie jutro ogarnac temat i wrzuce linka [ Dodano: 21 Maj 2014, 23:40 ] A co w sytuacji kiedy ja np nie mam fejsa ? zaloz jakiegos "fake" sam jechalem kilka lat na takim w koncu sie przelamalem i zalozylem konto swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik2403 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Panie i Panowie, ma ktoś z Was może Prima Amigo i chciałby odsprzedać próbkę do testów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 hmm nie żebm coś ale ja fejsowi mówię stanowcze NIE i nie posidam i nie mam zamiaru posiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 _jedrek_, no to fajnie a spytam jeszcze bo mnie straszenie to nurtuje który rok tej Alfy i chyba po korekcie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 _jedrek_, no to fajnie a spytam jeszcze bo mnie straszenie to nurtuje który rok tej Alfy i chyba po korekcie ?? 2007, tak korekte robiłem w tamtym roku Jak chcesz to na forum marki zalozylem swoj temat mozesz poczytac o niej troche http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_b ... a_9_a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Signum jest kozacki !! Silnik w nim myliście bez oklejania, foliowania żadnych elementów i czy na odpalonym czy nie ? Tylko czy nie brakuje mu tam przypadkiem trochę dystansów ?! Otwierasz machę i lejesz. Brakuje dystansów. Muszę zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A ja się nie domyłem niestety do końca i w sobotę jade na dwa wiadra - pre-washe już przestają wystarczać Tylko nie wiem czy sie zbierać na miejscówke czy pod domem zostać. Będzie ktoś w sobote z rańca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 _jedrek_, samochód godny uwagi ładnie się prezentuje, jak by co dopiero z fabryki wyjechał 159 też pod DEMO cara szykujesz, bo sejok zacnie Ci wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A ja się nie domyłem niestety do końca i w sobotę jade na dwa wiadra - pre-washe już przestają wystarczać Tylko nie wiem czy sie zbierać na miejscówke czy pod domem zostać. Będzie ktoś w sobote z rańca? o ktorej ? to moze wpadne z juniorem na spacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wiem czy się zbiorę, ale raczej tak na 7:30 - 8:00 bym celował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Cześć czyściochy Kosmetyki będę miała chyba dopiero w piatek po pracy, więc nie wiem, kiedy mnie umyjecie? Chyba, że umyję się sama w weekend, glinkowanie i odsmalanie trochę zajmie... A spryskiwacz z biedry to jakiś zwykły badziew, nie K2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wiem czy się zbiorę, ale raczej tak na 7:30 - 8:00 bym celował. to za wczesnie na juniora. Chyba dopiero po 11 bym mogl. dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 To już słońce będzie za bardzo prażyć i znowu mi wyschnie zanim oszusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Cześć czyściochy Kosmetyki będę miała chyba dopiero w piatek po pracy, więc nie wiem, kiedy mnie umyjecie? Chyba, że umyję się sama w weekend, glinkowanie i odsmalanie trochę zajmie... A spryskiwacz z biedry to jakiś zwykły badziew, nie K2. zwykly badziew sie tez przydaje do roznych specyfikow [ Dodano: 22 Maj 2014, 09:41 ] _jedrek_, samochód godny uwagi ładnie się prezentuje, jak by co dopiero z fabryki wyjechał 159 też pod DEMO cara szykujesz, bo sejok zacnie Ci wyszedł Nie "9" to raczej jako baza do tuningu się nie nadaje tym bardziej w Dieslu Alfa ma być poprostu czysta, zadbana i sprawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi