Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Sprawdze ale chyba mam jeszcze resztki takiego plexi. A ciecie jest proste. Wystarczy skalpel hirurgiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Sprawdze ale chyba mam jeszcze resztki takiego plexi. A ciecie jest proste. Wystarczy skalpel hirurgiczny Ale jak ktos nie ma, to musi kupić i skalpel I dla 2 pasków plastiku wydamy kilkadziesiąt złotych, za co kupi się już oryginalna wkładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja mam tą podstawke na cebule z Casto czy Obi do niej mam przymocowany młotek ( oczywiście bez rączki ) i siedzi na dnie wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ludwik93, i wiaderko po nalaniu wodą do pełna, razem z tym młotkiem waży 30kg. poka poka tego sprzęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cykne fote jak będę w garażu nie jest źle [ Dodano: 20 Maj 2014, 16:33 ] Aż strach pisać o takich rozwiązaniach na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cykne fote jak będę w garażu nie jest źle [ Dodano: 20 Maj 2014, 16:33 ] Aż strach pisać o takich rozwiązaniach na tym forum Nie przejmuj się. Trza se radzić, rzekł góral i zawiązał kierpca glizdą. Poza tym Twój wynalazek może być dla kogoś inspiracją do wymyślenia czegoś innego i wtedy będziesz współwinny Ale jak to masz konkretnie zrobione i po co młotek? żeby obciążyć plastik by nie pływał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Oooo, widzę ekipa się szykuje. Co prawda dzisiaj tam bylem i umyłem Siga, ale jutro myślę też wpadnę jak znajdę chwilkę, bo silnik trochę zaniedbany i trzeba też umyć, a dzisiaj już na to nie wpadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 g.pajak, Grzesiu jaka masz szczotke do czyszczenia padow ? customowa czy ta detailerska za 80 dych. Troche mi szkoda kasy na to Tak bardzo customową. Kosztowała mnie 6 zł chyba, prosucent Colgate z tego co pamiętam PS> co do spotkania, to mnie też skoda, ze nie zdążę przylecieć. Ale myślę, że nadrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 g.pajak, Grzesiu jaka masz szczotke do czyszczenia padow ? customowa czy ta detailerska za 80 dych. Troche mi szkoda kasy na to Tak bardzo customową. Kosztowała mnie 6 zł chyba, prosucent Colgate z tego co pamiętam PS> co do spotkania, to mnie też skoda, ze nie zdążę przylecieć. Ale myślę, że nadrobimy Tez mam nadzieję, że nadrobię, jak już będę miała czym ciaprać I zrobię chłopakom przy okazji przegląd pianownic, wiaderek, szczotek do gibisów i innych akcesoriów detailerskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nika, dokładnie tak Plastik nie wypływa do góry a i wiadro z brudnego osadu łatwiej wyczyścić myślę, nad innym patentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Oooo, widzę ekipa się szykuje. Co prawda dzisiaj tam bylem i umyłem Siga, ale jutro myślę też wpadnę jak znajdę chwilkę, bo silnik trochę zaniedbany i trzeba też umyć, a dzisiaj już na to nie wpadłem. No Marek wpadaj jutro. Przed 17 bede na przegladzie punciaka a ze szczur straszny od razu na myjke ;] Zaraz ide na parking odkurzyc Foke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczek21 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jestem po sąsiedzku tak że,mój grit guard. Zrobiony z 5 minut z odpadów..4 paski pleksy 22,5x4,5cm+koszyk na cebulki z castoramy i trytyty Pasuje na wcisk do 15 litrowych wiader z castoramy,koniec koszyczka jest 0,5cm nad dnem wiadra... Cały syf zostaje pod koszyczkiem,a przez kratkę z pleksy w wiadrze nigdy nie robi się wir,nawet jak włożę lance do wiadra żaby narobić piany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://www.pielegnowacauto.pl/grit-guar ... ieski.html ktos sprawdzal jak leza w wiadrze z Castoramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Domel, w razie czego są też regulowane GG i pasują ponoć do wszystkiego. O, coś takiego (ale pewnie już to znasz): scratch-shield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To zbrodnia w biały dzień, tyle złotówek za kawałek plastiku krzyczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zbrodnia, to deszcz po umyciu auta. Przynajmniej się wyróżniam z tłumu na parkingu (kropelkowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zbrodnia, to deszcz po umyciu auta. Przynajmniej się wyróżniam z tłumu na parkingu (kropelkowanie) Ty kropelkujesz, czy auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zbrodnia, to deszcz po umyciu auta. Przynajmniej się wyróżniam z tłumu na parkingu (kropelkowanie) Ty kropelkujesz, czy auto? Ooo, ktoś tu łapie za słówka Tak ja, czyt. moj Sig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No to jak łapiemy za słówka to zrobię chłopakom przy okazji przegląd pianownic, szczotek zabrzmiało dwuznacznie ... marek750, Ty na Leginów mieszkasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No to jak łapiemy za słówka to zrobię chłopakom przy okazji przegląd pianownic, szczotek zabrzmiało dwuznacznie ... marek750, Ty na Leginów mieszkasz ? Na nie, ale może przy. Czemu pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No bo mi się kiedyś coś zdawało, jak w nocy wracałem tamtędy, to moją uwagę pod blokiem przyciągnął właśnie Signum na 20' chyba i bez blachy z przodu, co nie ? A ostatnio jakoś to chyba mijaliśmy się obok zajezdni na Mdc, albo pomyliłem Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No bo mi się kiedyś coś zdawało, jak w nocy wracałem tamtędy, to moją uwagę pod blokiem przyciągnął właśnie Signum na 20' chyba i bez blachy z przodu, co nie ? A ostatnio jakoś to chyba mijaliśmy się obok zajezdni na Mdc, albo pomyliłem Cię. Ano całkiem możliwe ;D Co do mijanki to bardzo możliwe bo czasem jadę się przejechać i dolot przedmuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To w sumie jakby nie patrzec mieszkamy kilka bloków obok siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To w sumie jakby nie patrzec mieszkamy kilka bloków obok siebie. Ty tam obok muzycznej chyba, jak po fotkach kiedyś widziałem jak wstawiałeś bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dokładnie - Dąbskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi