Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Piana pewnie bedzie licha, ale ja nie potrzebuję ubitej na sztywno ważne, żeby dało sie wygodnie nałozyć preparat. Skoro piany sa robione z przeznaczeniem tówniez do opryskiwacza, to licha piana też zadziała Nie wiem, czy tego opryskiwacza z K2 ktoś na forum uzywał, ale mam chęć potestować. Takie coś: http://www.motochemia.pl/k2-opryskiwacz ... p-873.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Piana pewnie bedzie licha, ale ja nie potrzebuję ubitej na sztywno ważne, żeby dało sie wygodnie nałozyć preparat. Skoro piany sa robione z przeznaczeniem tówniez do opryskiwacza, to licha piana też zadziała Nie wiem, czy tego opryskiwacza z K2 ktoś na forum uzywał, ale mam chęć potestować. Takie coś: http://www.motochemia.pl/k2-opryskiwacz ... p-873.html no tylko ze piana to prewash. Powinna chwile polezec i rozmiekczyc brud ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Przetestujemy i zobaczymy, czy będzie leżeć czy spłynie. Jesli tak, to kupię lepszy, a tym będe pryskac roslinki w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Przetestujemy i zobaczymy, czy będzie leżeć czy spłynie. Jesli tak, to kupię lepszy, a tym będe pryskac roslinki w domu prawidlowo juz myslalem ze tego nie napiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Spoci ktos dzisiaj na bezdotyku pod Tesco, na Mydlicach ~22:30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nie ma ktoś w ilościach testowych do sprzedania APC ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Aurisek wykąpany, czyściutki, pachnący...a Panowie poświęcili dzień święty mycia samochodów? Jeśli któryś z Panów na spocie nauczy mnie jak wyrobić się na BP poniżej 12 zł to będę wdzięczna, bo śnieżna biel sporo mnie kosztuje. Koleżanka ma takie samo wozidło i wyrabia się za 8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik2403 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nika, chodzi Ci o BP na Francuskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nika, chodzi Ci o BP na Francuskiej? Nie, o BP w moim mieście. Za 8 zł zdążyłabym ledwie przelecieć pobieżnie i opłukać, a gdzie mycie felg i nadkoli? Już i tak je opsikałam autolandem do felg. Następnym razem popsikam tez płynem na owady, żeby tyle przez nie nie machać lancą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jeśli któryś z Panów na spocie nauczy mnie jak wyrobić się na BP poniżej 12 zł to będę wdzięczna Nika, na takie pytania złe forum wybrałaś Widać, że naprawdę musisz na jakiegoś spota przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jeśli któryś z Panów na spocie nauczy mnie jak wyrobić się na BP poniżej 12 zł to będę wdzięczna Nika, na takie pytania złe forum wybrałaś Widać, że naprawdę musisz na jakiegoś spota przyjechać Ojtam zaraz złe forum. Myje się tu? Myje Automat zżera sporo złotówek, no ale trudno, nie umyję tylko pół auta albo byle jak. Ma być czyściutki i pachnący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nika, ja ci pokaze przy regularnej pielęgnacji styka 4 zlote na oplukanie. Na full mycie wydaje 8 zloty + oczywiscie z wiadrami wody z domu Proponuje spota w środę o 17:00 musze odszczurzyc zonie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 musze odszczurzyc zonie auto Miałeś się nie przyznawać, że masz żonę Proponuje spota w środę o 17:00 Kurde, w środę o 17, mój samolot w dodze do domu będzie pewnie gdzieś nad Pragą Niestety nie zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 g.pajak, ale zona w niczym nie przeszkadza ;) Nika, wezmę glinkę, jestem ciekaw ile zanieczyszczeń kryje twój nowy lakier, [ Dodano: 19 Maj 2014, 22:22 ] Nika, chodzi Ci o BP na Francuskiej? dzis ta myjka byla zamknieta Chciałem zrobic pamiątkowe foto z okazji dnia mycia auta "Myjnia Nieczynna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 musze odszczurzyc zonie auto Miałeś się nie przyznawać, że masz żonę Proponuje spota w środę o 17:00 Kurde, w środę o 17, mój samolot w dodze do domu będzie pewnie gdzieś nad Pragą Niestety nie zdążę Przecież nie napisał, że swojej żonie W środę będę jeszcze bez kosmetyczki... A glinkę zamówiłam, więc nie będzie trzeba Twoją glinką ocierać I zapewne sporo brudu będzie, bo choć dopiero niewiele ponad miesiąc jeździ po świecie, to stoi pod chmurką i codziennie zasuwa po autostradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ja mogę podzielić się apc więc w środę o 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ja ostatnio byłem na najgorszej myjce everrrrrrr ! Nora auto ?, tam koło Auchana jak się na DG jedzie.. za 5 zł zmoczyłem tylko auto, a nie umyło nawet 10% jednego elementu i pojechałem dalej szukać.. Kolejne kilkanaście km zrobiłem i trafiłem na ul Długosza ? Zagórze, o ile dobrze kojarzę - jestem z myjki bardzo zadowolony i pewnie tam będę jeździł, o ile dobrze kojarzą to ta sama myjka jest na Mikołajczyka a ktoś wcześniej o niej wspominał. Następna w kolejce do testowania to ta w Będzinie - spotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Greg7 dzięki !! Dobra myjka jest też w DG za CH Pogoria w stronę Będzina opytolilem auto za 7 zł i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ja mogę podzielić się apc więc w środę o 17? moze i ja bym sie zjawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A co powiecie na czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 kinek01, jest tak jak napisałeś - obok Norauto jest straszna ujnia, tam na Długosza, jak dla mnie to najlepszy bezdotyk na jakim byłem. Nie daleko patrząc jest też na Mdc pod Tesco. ludwik93, byłem tam jakoś w sumie ze 3 razy, nie długo po jej otwarciu i jakoś za specjalnie nie przypadła mi ona do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 kojak mi podeszła o tak, na Mydlicach bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Z niej do garażu mam może ~~~ z 500 metrów, więc dosyc często tam się "stołuję" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tylko ze na dlugosza I wszystkich czysto.pl z wlasnymi wiadrami ciezko myc.kinek01, a z Pogoni I tak najblizej masz do Bedzina niz na Dlugosza 90% myjek jest ok na oplukanie, a na porządne mycie zawsze trzeba szukac sprawdzonej lokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja będę w środę koło 17. Widzę, żę grono się szykuje takie, że zrobimy "rezerwacje" myjni na parę godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi