ludwik93 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Można powiedzieć, że wkońcu się pogoda zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Pogoda zawsze jakaś jest. Ale ostatnio głównie wujowa. Mam nadzieję, że wkrótce się rozpogodzi, bo autko coraz bardziej brudne, kosmetyki w drodze... byle do spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Pogoda zawsze jakaś jest. Ale ostatnio głównie wujowa. Mam nadzieję, że wkrótce się rozpogodzi, bo autko coraz bardziej brudne, kosmetyki w drodze... byle do spota Ja chyba bede o 17 jutro picowal auto [ Dodano: 18 Maj 2014, 10:09 ] Hello. Wzorem innych grup pozwoliłem sobie założyć nasz temat do luźnych pogaduszek aby nie zaśmiecać działu o spotkaniach. Dzisiaj w SO/SBE/SK Liczba osób w naszej grupie rośnie także jest o czym pogadać nie tylko związanego ze spotkaniami. Zapraszam [ Dodano: 18 Maj 2014, 16:30 ] Pedze na myjke.jakby ktos byl w okolicy [ Dodano: 18 Maj 2014, 20:16 ] Widze ze moj post zostal juz wywalony nawet z luźnych pogaduch takze pozostaje nam spamowac tutaj. Widocznie wedle moderacji liczy sie tylko ekipa warszawska ... [ Dodano: 18 Maj 2014, 21:09 ] Bylem picowalem i wpadl Kojak na chwile Fajna ta astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zupełnie niespodziewanie, przejeżdżając obok, aaaa mówie se zobaczę, sprawdzę wkońcu co to i gdzie jest ta miejscówka, na której spotujecie, no i trzeba przyznac, że do takich "naszych działań" jest idealna. Domel, foczka otjepana, czyściutka, wydresingowana. No i dzięki za kilka psiknięc z opryskiwacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 w tym tygodniu zapowiada się niezła pogoda może więcej osób wpadnie na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja kurde od 14 pracuje w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 hehe może przerwa w pracy i urlop auto zasługuje na chwile relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja jestem za, tylko czy w pracy się zgodzą. A odnośnie relaksu, to golfiarz dostał 2 tyg temu taki całkiem całkiem rilex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 eee to twój gofer po spa mój przed szukam jakiegoś dobrego zabezpieczenia po korekcie dla srebrnego lakieru może coś poradzisz/poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja się na tym nie znam, w sumie to poza ~~ 3 woskami do zabezpieczania to nic innego nie używałem. Ale pewnie chłopaki coś by doradzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Co do spota - jakiś konkretny dzień proponujecie? Boki mi ostatnio zachlapało i musę umyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Greg7 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... a70#485907 kup testuj baw sie zdaj relacje az znajdziesz cos co ci spasuje. 80% produktow detailerskich to dobry stuff [ Dodano: 19 Maj 2014, 09:37 ] pitheron, ja mam remoncik teraz ale moge sie wyrwac w jakis dzien. ugadajcie sie. mi dojazd zajmuje chwile. musze odszczurzyc punciaka zony. nawet chyba jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam Dzis Dzień Mycia Samochodu, a dzień święty trzeba święcić Ja z Nowym (tak auto nazywam) do Was dołączymy na myjce, jak tylko przyjdą kosmetyki, bo z pustymi rekami jechac i tylko stac i pachniec to nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Kiedy sie spodziewasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Zalezy jeszcze czym pachniesz ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Wojtek z Motogo szacuje, że dostane środa/czwartek. Chyba nie wytrzymam z moim brudaskiem tyle czasu, opłucze go chociaz dzisiaj. Juz się nie mogę doczekać Kojak, kobietą pachnę Może jeszcze kolegę wezme ze sobą, niech sie tez umyje Szkoda, że nie jesteście bliżej gliwic to bym częściej wpadała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 mozna tez gdzies w kato na myjce czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Kato by mi bardziej pasowało, ja w Szopienicach pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Kato by mi bardziej pasowało, ja w Szopienicach pracuję jak znasz fajne pewne sprawdzone miejsce w kato to I tam mozemy spota walnac kiedy [ Dodano: 19 Maj 2014, 11:41 ] Wojtek z Motogo szacuje, że dostane środa/czwartek. Chyba nie wytrzymam z moim brudaskiem tyle czasu, opłucze go chociaz dzisiaj. Juz się nie ... daj znac jak dotrze arsenal to walniemy spota na myjce w tedy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Domel, ja tak bardziej środa lub piątek - jutro przewietrzam octe i zabieram juniora na zajęcia po południu więc raczej czasu nie będzie (czwartki to samo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dajcie znać kiedy by wam pasowało mnie pasuje środa lub piątek ewentualnie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 poczekamy az Dominika dostanie paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Może do tego czasu będę mógł kupić glorię w MR w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A ja zamierzam opryskiwacz pianujący z K2 kupic, taniocha za 20 zeta. Zobaczymy, jeśli padnie, to kupię cos lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A ja zamierzam opryskiwacz pianujący z K2 kupic, taniocha za 20 zeta. Zobaczymy, jeśli padnie, to kupię cos lepszego. chodzi Ci o ta koncowka pianujaca do spryskiwacza ? bo jesli tak to daj sobie spokoj uzywam do APC tylko [ Dodano: 19 Maj 2014, 13:06 ] aaa ok juz wiem co to. z testuj ale chyba PIANY z tego nie zobaczysz. daj znac po testach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi