Greg7 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Czyli jutro o 16.30 na trzech stawach czy na myjni w Będzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jesli nie bedzie padac dzis to bede na myjce w Bedzinie dzis kolo 16:35 Jakas szybka piana i plukanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja mogę być tylko czy jest jakiś sens abym jechał jeszcze nie mam kosmetyków kupionych Właśnie o nich chce porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja mogę być tylko czy jest jakiś sens abym jechał jeszcze nie mam kosmetyków kupionych Właśnie o nich chce porozmawiać. no to jak chcesz je kupic skoro nie pogadasz [ Dodano: 8 Maj 2014, 14:17 ] napiszcie tylko do 15:45 kto bedzie bo jak noe to jade do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja mogę być tylko czy jest jakiś sens abym jechał jeszcze nie mam kosmetyków kupionych Właśnie o nich chce porozmawiać. no to jak chcesz je kupic skoro nie pogadasz [ Dodano: 8 Maj 2014, 14:17 ] napiszcie tylko do 15:45 kto bedzie bo jak noe to jade do domu Ja dzis nie dam rady jednak, przepraszam, ale nie mam gdzie dziecka wcisnąć Może poczekamy, aż wiekszej grupce jakis termin spasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja mogę być tylko czy jest jakiś sens abym jechał jeszcze nie mam kosmetyków kupionych Właśnie o nich chce porozmawiać. no to jak chcesz je kupic skoro nie pogadasz [ Dodano: 8 Maj 2014, 14:17 ] napiszcie tylko do 15:45 kto bedzie bo jak noe to jade do domu Ja dzis nie dam rady jednak, przepraszam, ale nie mam gdzie dziecka wcisnąć Może poczekamy, aż wiekszej grupce jakis termin spasuje. Ja jak zdążę z Gliwic, to wpadnę na chwilę. Szkoda, myślałem że poznam nową detailerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ok to zgadamy sie np na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 To co, dzisiaj nie przyjeżdżać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie zreszta chyba bedzie lac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ok next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja jak zdążę z Gliwic, to wpadnę na chwilę. Szkoda, myślałem że poznam nową detailerke Co się odwlecze, to nie uciecze, ale niespecjalnie jest na czym oko zawiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jak pogoda dopisze to bede jutro po 16:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jak pogoda dopisze to będę jutro po 16:30 Ja w piątki wcześniej kończę pracę. Musiałabym się snuć gdzieś ze dwie godziny, biedronka wystarcza góra na 20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jak pogoda dopisze to będę jutro po 16:30 Ja w piątki wcześniej kończę pracę. Musiałabym się snuć gdzieś ze dwie godziny, biedronka wystarcza góra na 20 minut No to wejdz do M1 w Czeladzi i potem na myjke gwarantuje ze stracisz tam 2 godziny w mgnieniu oka MAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja w piątki wcześniej kończę pracę. Musiałabym się snuć gdzieś ze dwie godziny, biedronka wystarcza góra na 20 minut Nika, ja jutro na 11 jadę do Krakowa, potem na 13 odwożę kolegów do Pyrzowic. Potem mogę na 1/2 godziny wpaść do Będzina na myjkę, bo i tak auto muszę umyć ale niespecjalnie jest na czym oko zawiesić Ja tam raczej jak Leonardo Di Caprio,Brad Pit (czy Justin Bibber ) też wyglądu nie mam - także jak coś, to się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja w piątki wcześniej kończę pracę. Musiałabym się snuć gdzieś ze dwie godziny, biedronka wystarcza góra na 20 minut Nika, ja jutro na 11 jadę do Krakowa, potem na 13 odwożę kolegów do Pyrzowic. Potem mogę na 1/2 godziny wpaść do Będzina na myjkę, bo i tak auto muszę umyć ale niespecjalnie jest na czym oko zawiesić Ja tam raczej jak Leonardo Di Caprio,Brad Pit (czy Justin Bibber ) też wyglądu nie mam - także jak coś, to się dogadamy Haha Justyna Bimber dla mnie ciałkiem odpada, nie ta grupa wiekowa i nie to "wszystko inne" zajrzę jutro na temacik między praca a pracą i pomyślę. Autko moje brudne bardzo, a dopiero je wypieściłam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jak nie bedzie padac to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mnie się też może uda zajrzeć koło 16:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Grzesiu pozdro :-) widze ze pedziles na gliwice z rana. Ten i40 jest bardzo charakterystyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To jak widzimy się dziś? Bo nie wiem jak mam ustawiać sobie popołudniowy grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tak jak pisalem na privie na 99% bede o ile nie bedzie padac. Dam tu jeszcze znac kolo 15:40. Ale tylko dzis mam czas na mycie takze musze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ja jednak juz jadę do domku, nie chce mi się snuc dwie godziny, poczekam na lepsze czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Byle do 16 I fruu ma myjke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja dojadę około 17 mam nadzieję że kogoś złapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dzieki panowie za spotkanie. Najlepsza by byla lokacja gdzie 4 auta na raz pocujemy ale zgadajmy sie znowu najlepiej w weekend, wymyjemy te najbrudniejsze Zapodajcie swoje prywatne maile na PRIV. Podesle wam fajne materiały informacyjne - detailerskie dla początkujących, które zebrałem Kilka fotek. Niestety tylko dwa auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi