Nika Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nika, dodaj temat do obserwowanych. Nie wiem, jak to zrobić, szukam jakiegoś magicznego przycisku ale nie widzę. Eksperymentować na swoim autku bym nie chciała ale chętnie się poprzyglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie wiem, jak to zrobić, szukam jakiegoś magicznego przycisku ale nie widzę. Eksperymentować na swoim autku bym nie chciała ale chętnie się poprzyglądam. W prawym, dolnym rogu tematu klikasz: "śledź odpowiedzi w tym temacie" - automatycznie przychodzą maile jak ktoś napisze coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W prawym, dolnym rogu tematu klikasz: Wiedziałam, że narobię sobie wstydu szukałam na górze. Dzięki za pomoc, dodane i śledzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja bylem od 6:00 rano do 8:00 Boskie godziny. Totalny spokoj I cisza. Obecnie biwakuje w Zywcu. Bardzo czyste powietrze w porownaniu do Slaskiego. Praktycznoe zero kurzu I shine wali po oczach.W bedzinie 10 godzin po myciu to juz milimetr kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W prawym, dolnym rogu tematu klikasz: Wiedziałam, że narobię sobie wstydu szukałam na górze. Dzięki za pomoc, dodane i śledzone. Nie myli się ten co nic nie robi. Koleżanka skąd, jeśli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Koleżanka skąd, jeśli można wiedzieć? Z okolic Gliwic, więc do Katowic to całkiem przyzwoity dystans dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Potwierdza sie w jakim syfie mieszkamy na Śląsku. Pojechałem do Żywca. Auto odpicowane z rana, stalo pod chmurka wiele godzin nad jeziorkiem. Specjalnie obserwowałem warunki pogodowe i stan lakieru. Zero kurzu i uporczywych pyłków. Dla mnie nowość. Dzis było dużo wilgoci i rosy o 7 rano, jeden przejazd QD - zero kurzu - schock! Nowiuteńki Janeczek czysty jak łza. Przejechałem całe auto. Chyba najwyższy czas pomyśleć o przeprowadzce gdzie powietrze jest czystsze U nas po kilku godzinach na aucie milimetr syfu i kurzu na lakierze. Nie wspomnę już co jest po nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja tez wydaje fortunę ma mycie. Mój wóz jest biały, po umyciu na bezdotyku (porządnie, nie tak tylko przelecieć lancą) wycieram go szmatkami, zużywam ze dwie, trzy i są czarne A rano już zakurzony... Jade do pracy, wracam, to na szybie i masce krwawe plamy po owadach i wydane 14 zeta zafajdane tak, jak przed myciem. Ehhh. W Ustroniu spędził 10 dni i po tym czasie wyglądał tak, jak przyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nika bo myjąc auto na bez dotyku to tak go niby myjesz a właściwe spłukujesz brud ten ostatni co jest na lakierze a jadąc potem fibra wycierasz to co myjka Ci nie zmyła Najlepiej mieć wiaderko auto umyć ręcznie i potem spłukać wodą i masz auto czyste a nie niby czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dla tego ja uwielbiam moje kombi. Bez podręcznej kosmetyczki, Dwóch wiader i okolo 100 mikrofibr sie nie ruszam Nika, wpadnij na myjke do Będzina, pokazemy Ci co i jak uzywac ;] Myjka za Biedronka LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Domel Ty to jak kobieta ona ma w torebce wszystko a Ty w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Domel Ty to jak kobieta ona ma w torebce wszystko a Ty w bagażniku Oj tam, oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Sorry za of ale do kurzu jest jeszcze taki fajny magiczny przedmiot jak Duster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nika, wpadnij na myjke do Będzina, pokazemy Ci co i jak uzywac ;] Myjka za Biedronka LINK Chętnie. Kiedy? Imponująca kosmetyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Chłopaki kiedy wam pasuje? Pierwsza dziewczyna w szeregach slaskich detailerow chce nas odwiedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja dzisiaj na szybkęsa myłem siga w Będzinie. Do co najmniej środy Signum jest uziemione także nie przyjadę. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cześć, Ja również z chęcią dołączę do spotkania, aby zaczerpnąć wiedzy od bardziej doświadczonych osób, gdzie i kiedy? Pozdrawiam, Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak ktoś chetny to można zrobić spota jakiegoś sląskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja jako nowy chętnie się przyłącze, bo mam kilka pytań do doświadczonych użytkowników. Akurat bywam na myjce w Będzinie przy biedronce, więc nie ukrywam, że ta miejscówka byłaby optymalna Pozdrawiam, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Pasuja wam godziny 16:40 w tygodniu czy np weekend na myjce w Bedzinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja tak bardziej na 17 w tygodniu (tylko pon, śro, piątek). Z weekendami różnie bywa. W tą sobotę np mógłbym z samego rańca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mnie pasuje mam nadzieję że 30-40 minut wystarczy aby dostać się do Będzina a o którą myjkę chodzi dokładnie jakaś ulica, skrzyżowanie punkty charakterystyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mnie pasuje mam nadzieję że 30-40 minut wystarczy aby dostać się do Będzina a o którą myjkę chodzi dokładnie jakaś ulica, skrzyżowanie punkty charakterystyczne? Strone wczesniej jest mapka Osiedle Zamkowe za Biedronka. 2 minuty od Czeladź M1:) Oczywiscie dla osob ktore chce sabie wymyc auto od razu. W przeciwnym razie np parking w Katowicach na 3Stawach w tych samych godzinach tez jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Na 3Stawach to moge być nawet 16:20 Codziennie jeżdże z Ligoty w tych godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Każdy kiedy indziej może, ciężko się ugadać. Mnie pasuje czwartek lub weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi