SlawkO Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No to pare pstryków ode mnie enjoy Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fiszem pstrykane co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fiszem pstrykane co nie ? Tiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jacku on po prostu jest perfekcjonistą i gwarantuję że warto czekać Albo ciągle przeżywa tytkę po prezencie urodzinowym To tytka była fajniejsza niż prezent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To tytka była fajniejsza niż prezent... Dla wszystkich poza głównym zainteresowanym na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 SlawkO fajne foty dzięki To tytka była fajniejsza niż prezent... Dla wszystkich poza głównym zainteresowanym na pewno Przecież każdy by się ucieszył na tytkę w różowe jednorożce czy co to tam było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wiemy, że troszkę to trwało... ale jest już relacja z naszych 3 urodzin tutaj wrzucamy kilka fotek, a cała relacja do pobrania tutaj : http://www.sendspace.pl/file/20f2a30667e347173a51aa5 Za super relację dziękujemy Tomkowi Kretowi z http://fotakreta.blogspot.com/ Goście przybyli więc można zaczynać Wiadomo że nie mogło się obyć bez małego co nieco o polerowaniu Po pracy człowiek głodnieje, więc czas na małą przekąskę 4nano Showroom już otwarty ! Były pytania o produkty, małe i większe zakupy... oczywiście pełny asortyment 4nano dostępny stacjonarnie cały czas ! Wracamy do pracy Oczywiście auta gości wydetailingowane w pełni byliśmy pod wrażeniem Można też było liczyć na poradę specjalistów Nie mogło się obyć bez konkursów Rafał z 4nano przygotowuję powierzchnię dla uczestników Pędzle w dłoń Nagrody już czekają And we have a winner... Drugi z konkursów bezapelacyjnie wygrała Pani Na koniec emocjonujący i niesamowity konkurs rzutu... gąbką Dostaliśmy też urodzinowy upominek Jeszcze raz dziękujemy za tak liczny udział i serdecznie wszystkich pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitBull89 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Czy ktos sie wybiera ?? Zapraszamy pasjonatów i nie tylko na wyjątkowe motoryzacyjne wydarzenie sezonu! Eliminacje Tuning Kingz 2014 w M1 Bytom już 26 i 27 kwietnia. Podrasowane fury, ryk silnika, zapach palonej gumy, zawody Car Audio i konkursy dla mechaników. A wszystko w wyjątkowej oprawie i z udziałem pięknych, długonogich hostess. Serdecznie zapraszamy. Wjedź do M1 Bytom - do świata motoryzacyjnych emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Panowie, jest ktoś (najlepiej z ciemnym autem ) chętny na testowanie na swoim aucie dwóch faworytów tego sezonu: Armor All Shield vs Soft99 Fusso Coat ??? Założenie jest takie aby podzielić całe auto wzdłuż (lewa - prawa) i na jednej stronie położyć AAS a na drugiej Fusso. Dodatkowo mogli byśmy zrobić razem drugi test, który chciałbym zrobić: Geyon Iron vs ADBL "krwawiący jeszcze bez nazwy" Tu przydał by się ktoś chętny z zapuszczonym alusem Podnośnik i kobyłki przywiozę. Teraz założenia do całej zabawy: - Fajnie jak by był to ktoś, kto wrzuci jakieś aktualizacje tego testu w czasie - Woski i inne środki do testów dostarczam ja, nieodpłatnie oczywiście (choć jakiś browarek w zamian mile widziany ) - Fajnie by było, aby auto było już odsmolone i przeleciane ironem oraz wyglinkowane, choć możemy to też zrobić razem - miejsce akcji, myjnia w Będzinie przy Biedronce (jeśli ma ktoś lepsze miejsce, najlepiej zadaszone to słucham propozycji ) - czas akcji: długi weekend, najlepiej czwartek, piątek bądź sobota, do ustalenia - jeżeli będzie więcej niż jedno auto do zrobienia, pozostawiam sobie możliwość zdecydowania kto to będzie - test opublikujemy w dziale testy Jacyś chętni na spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 g.pajak, Signum niestety odpada, bo będziemy nakładać ceramikę, ale mam sąsiada z czarną Corsą D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 mozemy sprawdzic na PUNCIAKU zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja się piszę jak coś. Mam czarne zapuszczone auto, z jeszcze bardziej zapuszczonymi 17" Trochę swoich środków mam (glinki, cleanery, itp.) do tego DA z różnymi padami i kilka past. Chętnie odwdzięczę się dobrą szkocką. Najlepiej, żeby gdzieś można było się jeszcze pod prąd podłączyć ... Miesięczne przebiegi 2-3 k km, update na bieżąco możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Puch, Domel, nie widzę problemu, żebyśmy 2 auta zrobili. Zależało by mi jednak na update'ach. nie przyszedł mi jeszcze Armor All Shield, także przed weekendem próbki może nie być. "Awarynie możemy zrobić porównanie z FK 1000HiTemp (które mam) oraz z nieśmiertelnym Colli, jeśli ktoś z was ma Wiem, że Kojak, ma na pewno ale się nic w temacie nie odzywa Ewentualnie jak ktoś coś ma innego (w sensie wosk) możemu z jeszcze innym porównanie zrobić. Macie jakieś propozycje co do terminu? Czwartek "po śniadaniu", np. 10:00 może być? Jeśli nie to dawajcie inne terminy. marek750, jak chcesz to z kumplem, czy jego Corsą, przyjedź, wosk oczywiście udostępnię, ale nie wierze żeby jakieś updaty z testu robił A o to mi głównie chodzi marek750,czymkolwiek: przyjedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dla mnie czwartek jest generalnie OK. Chciałem trochę przy aucie pogrzebać, ale równie dobrze możemy podziałać nad lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 g.pajak, Przyjadę Sigiem, bo sąsiad wyjeżdża na majówkę. Do terminu postaram się dostosować. Pewnie przyjadę jakąś godz. przed ustaloną godzinką by Siga umyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nie ma mnie czwartek, piatek ;( bede detailingowal w Zywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nie ma mnie czwartek, piatek ;( bede detailingowal w Zywcu Też bym chciał przy Żywcu podetailingować... ...byś przywiózł po buteleczce kolegom No nic, sami odwalimy brudną robotę na Twojej myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 nie ma mnie czwartek, piatek ;( bede detailingowal w Zywcu Też bym chciał przy Żywcu podetailingować... ...byś przywiózł po buteleczce kolegom No nic, sami odwalimy brudną robotę na Twojej myjni Ja będę w czwartek na myjce przed wyjazdem około 6:30 nie wyjadę w trasę brudnawy Ale gdyby wam sie plany zmienily dajcie znac :)sobota wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 g.pajak, kurde nie wiem czy bede tutaj w czwartek. ale jak sie tylko uda to podjade z colim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Parę fotek z dzisiejszego spotkania. Było miło i przyjemnie, było mycie, woskowanie, testowanie.... Dzięki Marek750, Puch za miło spędzone przedpołudnie Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Również dzieki za mile spędzony czas. Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja również dziękuję za pomoc i użyczenie środków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam, gdyby ktoś organizował następne spotkanie, to chętnie się wybiorę. Od jakiegoś czasu czytam o kosmetykach i nie mogę się zdecydować, czym zabezpieczyć lakier. Przydałoby się, gdyby ktoś obejrzał fachowym okiem i ocenił, co by najlepiej było położyć i ewentualnie jak, bo chciałabym to zrobić sama, ręcznie. Do tego czasu będę nadal czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nika, dodaj temat do obserwowanych. Niedługo znów się będziemy ustawiać na następny test. Może nawet sobota lub niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi