pardi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Również potwierdzam fajnie było i ludziska w porządku , oby tak dalej no i życzę powodzenia Car Essence. ps Panowie i Panie zdjęcia proszę dodawać zdjęcia kto co ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Należało by podziękować chłopakom z Car Essence przede wszystkim, za zorganizowanie spotkania i udzielenie lokalu oraz za pyszny poczęstunek!! Oczywiście następne dzięki należą się ekipie 4nano! Fajnie było i oby takich spotkań więcej Dajcie znać jak się jakieś fotki pojawią PS> na własnym aucie już taki chętny do przekazania "pacjenta nie będę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja również dziękuję ekipie Car Essence i 4nano za miło spędzone kilka godzin Było miło, wesoło i smacznie!! Ps. Jeśli będziecie szukać fachowca od mycia felg to jestem do dyspozycji. Tanio nie będzie, ale cóż...za jakość trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Chciałem bardzo przyjechać i liczyłem, że klient zrezygnuje z dzisiejszej korekty. Wyszło, jak wyszło, ale duchowo byłem z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja również dziękuję ekipie Car Essence i 4nano za miło spędzone kilka godzin Było miło, wesoło i smacznie!! Ps. Jeśli będziecie szukać fachowca od mycia felg to jestem do dyspozycji. Tanio nie będzie, ale cóż...za jakość trzeba płacić jak cos to moge zostac Twoim pomocnikiem ds. kolpakow PS: zapodajcie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemko99 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Serdeczne podziękowania dla Uczestników, Ekipy Car Essence - szczególnie za super rabat przy zakupach i 4nano za fajne konkursy z nagrodami i pokazy. Do uczestników z Tychów, Bierunia i Oświęcimia: jeżeli jesteście zainteresowani wymianą jakiś kosmetyków itp. to piszcie na PW- zawsze można się spotkać (bywam w tych miastach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cars Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Super spotkanie, super pokazy, super towarzystwo warto było odwiedzić oby więcej takich spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ma ktoś jakieś foty?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ma ktoś jakieś foty?! Ja troszku popstrykałem ale wrzucę dopiero wieczorem Ps. dzieuje ekipie Car Essence oraz 4nano za mega impreze, wszystko na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Panie (bo też były ) i Panowie - jako organizator imprezy 4nano serdecznie dziękuje Wam wszystkim za tak liczne przybycie, dobrą zabawę i miłe towarzystwo do tych podziękowań przyłącza się również współorganizator imprezy, czyli chłopaki z Car Essence, którzy kazali przekazać że miło było im gościć Was u siebie pamiętajcie również że 4nano Showroom z całym asortymentem kosmetyków 4nano dostępnym na miejscu i od ręki jest już teraz oficjalnie otwarty i dostępny dla Was cały czas - można przyjechać, popytać, napić się kawki i zrobić zakupy Co do fotek wiemy że się niecierpliwicie, ale oczywiście na tą okazję postaraliśmy się o fotografa i Tomek już obrabia fotki, ale jako że chłopak miał wczoraj urodziny dajmy mu trochę czasu oczywiście pełna relacja pojawi się na FB, tutaj wkleimy kilka zdjęć, a Wam udostępnimy linka do pobrania fotek PS> na własnym aucie już taki chętny do przekazania "pacjenta nie będę" Oj tam oj tam... żadnych szkód nie odnotowaliśmy chyba aha tą fakturę za mycie auta na jaki adres Grzesiu wysłać ? JPs. Jeśli będziecie szukać fachowca od mycia felg to jestem do dyspozycji. Tanio nie będzie, ale cóż...za jakość trzeba płacić Haha no tak Jacku teraz masz do tego pełnoprawny tytuł a właściwie to kołpaków kupusso na pewno będzie jeszcze okazja Jeszcze raz serdecznie podziękowania od 4nano i Car Essence dla wszystkich uczestników ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 g.pajak napisał/a:PS> na własnym aucie już taki chętny do przekazania "pacjenta nie będę" Oj tam oj tam... żadnych szkód nie odnotowaliśmy chyba aha tą fakturę za mycie auta na jaki adres Grzesiu wysłać ? szkody ?! jemu tego auta w wypożyczalni nie przyjmą bo będzie oddawać w lepszym stanie niż brał... no chyba, że przed oddaniem umyje je pastą bhp z piaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Późno bo późno, ale i ja również dołączam się do podziękowań dla całej zorganizowanej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja rowniez pragne podziekowac ekipie 4Nano oraz Car Essence za wzorowe przeprowadzenie eventu. Miejscowka wysmienita, jedzenie wykwintne, nagrody znakomite, PR na wysokim poziomie, jednym slowiem piknie ponizej wklejam linki na server na ktorym znajduje sie pare fotek mojego autorstwa, bez retuszu i usuwania sory, ze tak porozrzucane, ale za duzo zajmuja dlatego podzielilem je na 3 teile. http://afro.elsat.net.pl/DD2/ oraz afro2.elsat.net.pl/DD teil 3 pzdr i miejmy nadzieje, ze za niedlugo sie znow spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 knefelson, popraw drugiego linka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 afro2.elsat.net.pl/DD Działa i drugi....: http://afro2.elsat.net.pl/ Wrzucam juz zdjęcia jako album, także chwilę cierpliwości i będzie w zjadliwej formie Upload 345 MB musi chwilę potrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Grześ masz swoje foty, czy wrzucasz foty Knefla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wrzucam od Knefla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no sory chlopaki, ze tak wrzucilem, ale lepiej nie szlo wszystko dziala, wystarczy http:// dopisac nie wiem czy w formie albumu bedzie bardziej zjadliwie, bo tak mozna wszystkie foty jako paczke pobrac, ale pozostawiam pole do manewru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 https://imageshack.com/a/7abq/1 No w takiej formie wyszło Chyba ciut wygodniejsze, niż ściąganie plików. Dzięki Knefelson, za fajne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 nie ma sprawy grzesiek, jestes postacia pierwszoplanowa minionej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A co z profi foto relacją? Chłopaki pogońcie tego fotoreportera!! No chyba, że jeszcze trzeźwieje po swoich urodzinach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 siwy spokojnie, jeszcze zdazysz wrzucic na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jacku on po prostu jest perfekcjonistą i gwarantuję że warto czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jacku on po prostu jest perfekcjonistą i gwarantuję że warto czekać no to poczekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jacku on po prostu jest perfekcjonistą i gwarantuję że warto czekać Albo ciągle przeżywa tytkę po prezencie urodzinowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi