dawidmarceloli Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam was jestem nowy z wielką chęcią przyjadę. Myślę że dużo się dowiem na temat pielęgnacji autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 dawidmarceloli oczywiście zapraszamy Panowie i Panie jednocześnie przypominamy że nasza urodzinowa impreza już w najbliższą sobotę w Mikołowie od 10 do 15 ! rezerwować czas, brać wolne i wpadać jak największą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Krzychu a tort urodzinowy będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 siwyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwych Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Biorę wolne i przyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 To w takim razie z racji iż jest solenizant, to z naszej strony wypadaloby sie pojawic z nie pustymi rękoma. Panowie jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 kojak dziękujemy bardzo, ale naprawdę nie trzeba to my mamy dla Was drobne prezenty, a dla nas największym będzie Wasza liczna obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 krzysiek kiedy jakis bilboard wstawisz?? to bedzie cos a'la detailing day z ostatniego sezonu, czy z innej palety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 knefelson, billboard już był: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 083#468083 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 knefelson event bardzo zbliżony, aczkolwiek jednak nieco inny Plakat jeszcze raz bo troszkę postów się zrobiło od wrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 dzieki g.pajak, dzieki usher - przekonaliscie mnie przytule jakies autodetailerki na rajze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGTI Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czy nowi użytkownicy też mogą wpaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Szkoda, ja nie mogę być 5 kwietnia.... może jakieś after party ???? a tak na poważnie trzeba czekać do przyszłych urodzin ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitBull89 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Postaram i ja podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Z okolic D.G , Będzina, Sosnowca ktoś się wybiera, jakoś coś wspólnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja się raczej wybieram, tak, żeby być w Mikołowie ok 10, ale raczej będę musiał się wcześniej urwać Tak czy inaczej maszyny i pady w bagażnik pakuję. Może coś razem się uda przepolerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Na plakacie w tresci ogloszenia cos na ten temat bylo, wiec pewnie tak. Ja jestem ciekawy i ew. chetny do sprobowania jakiejs powloki np. na masce, bo cos by pasowało zarzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 a wiadomo co to za lokalizacja? myjnia, parking, etc? bo na street view nic tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 a wiadomo co to za lokalizacja? myjnia, parking, etc? bo na street view nic tam nie ma Na streetview jest salon fiata i to ta miejscówka... [ Dodano: 4 Kwiecień 2014, 07:43 ] Ja się raczej wybieram, tak, żeby być w Mikołowie ok 10, ale raczej będę musiał się wcześniej urwać Tak czy inaczej maszyny i pady w bagażnik pakuję. Może coś razem się uda przepolerować? Grześ nie zapomnij naklejek i markera! Panowie z 4nano nie zapomnijcie wrzucić do bagażnika kilku kosmetyków, bo tak jak pisałem wcześniej chciałbym kupić Waszą LP3D mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czy nowi użytkownicy też mogą wpaść ? Oczywiście że tak, zapraszamy serdecznie a tak na poważnie trzeba czekać do przyszłych urodzin ??? Hehe pewnie jeszcze coś w sezonie zorganizujemy Tak czy inaczej maszyny i pady w bagażnik pakuję. Może coś razem się uda przepolerować? Ty nas Grzesiu niedoceniasz wszystko na miejscu będzie no chyba że ktoś woli na swoim sprzęcie pracować a wiadomo co to za lokalizacja? myjnia, parking, etc? bo na street view nic tam nie ma Hmm tym bardziej będziecie zaskoczeni jedno z największych i najekskluzywniejszych studii w PL Panowie z 4nano nie zapomnijcie wrzucić do bagażnika kilku kosmetyków, bo tak jak pisałem wcześniej chciałbym kupić Waszą LP3D mini Jacku spokojnie, też będziesz zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hmm tym bardziej będziecie zaskoczeni jedno z największych i najekskluzywniejszych studii w PL No nic, dziś zatem fryzjer, kosmetyczka i manicurzystka mnie czeka. Również garnitur i lakierki ze ślubu trzeba będzie wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hmm tym bardziej będziecie zaskoczeni jedno z największych i najekskluzywniejszych studii w PL No nic, dziś zatem fryzjer, kosmetyczka i manicurzystka mnie czeka. Również garnitur i lakierki ze ślubu trzeba będzie wyciągnąć Qutwa a ja w ślubny gajer sie już nie mieszczę ( tak, tarczyca mi opadła ) więc pozostaje worek pokutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A mnie kurde termin nie pasuje, no ale mimo to życzę wszystkim udanej zabawy, w sumie jak mnie nie będzie będzie pewnie jeszcze lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 g.pajak i siwyjac hehe dobre swoją droga polerka w gajerku... to byłoby coś Zapomniałem chyba dodać że poza tym to rządzi tam sympatyczna i rodzinna atmosfera, o która dodatkowo my również zadbamy, a przecież nas znacie pazuzu dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hmm tym bardziej będziecie zaskoczeni jedno z największych i najekskluzywniejszych studii w PL kurdynie, bedzie sie dzialo spajder jaka fura sie wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi