Adamek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Takie skromne pytanko mam nt. mycia podwozia. Orientuje się ktoś gdzie takie coś robią w okolicach Katowic? Chodzi mi o mycie podwozia na podnośniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca1313 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Hej. Zerknij na Klinika Hondy Rybnik przynajmniej na filmie wygląda fajnie, na wiosnę ich odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Takie skromne pytanko mam nt. mycia podwozia. Orientuje się ktoś gdzie takie coś robią w okolicach Katowic?Chodzi mi o mycie podwozia na podnośniku... Adam jaką masz myjkę ?? bo może lanca kątowa by wystarczyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Z dyszą to nie problem. Auto ma pojechać do góry na podnośniku i porządnie wyczyścić podwozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W nocy ma lac ale auto i tak bedzie stac caly weekend takze wpadne dzis na myjke podpicowac sobie opony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W nocy ma lac ale auto i tak bedzie stac caly weekend takze wpadne dzis na myjke podpicowac sobie opony ;] O której będziesz? Ja wcześniej jak o 15 i tak nie będę - najwyżej podjadę gdzieś bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W nocy ma lac ale auto i tak bedzie stac caly weekend takze wpadne dzis na myjke podpicowac sobie opony ;] O której będziesz? Ja wcześniej jak o 15 i tak nie będę - najwyżej podjadę gdzieś bliżej. na 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dobra, zdążę to podjadę. Dziś mam badania do pracy, także nie wiem jak się wyrobię [ Dodano: 21 Luty 2014, 18:26 ] Byłeś? Ja dopiero teraz wróciłem do domu Juro jadę do Czech a auto brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Bylem Siedzialem z 45 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 ktos korzystal z ich uslug ? http://proszkowe.katowice.pl/renowacja-felg.html PLASMA-NOWA Chce przeprowadzic renowacje felg. Piaskowanie malowanie picowanie Moze znacie inne dobre firmy w okolicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 W D.G ziomuś maluje i z tego co widziałem jeden komplet to ładnie wyglądał. W Katowicach-mysłowicach też jest kolo co psika trochę taniej, tylko z tego co się dopytywałem to ma lekko ograniczoną paletę kolorów przy malowaniu proszkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 kojak a jakieś namiary ? Też potrzebuję dwie felgi odświeżyć i w czarny mat malnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Problem w tym ze każdy coś tam słyszał i coś tam widział ale nikt nie ma nikogo poleconego i sprawdzonego i zaczynają sie schody ... kiedy juz miałem jechać do jednego w Kato zadzwonił mój ziom i stwierdził "NIIEEEE TYLKO NIE TAM BYLEM WIDZIAŁEM MASAKRA" (mimo ze na jednym forum miał kilkadziesiąt "plusów" ) To chyba pójdę na żywioł i oddam tej ekipie z PLASMANOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja koła z Audi malowałem tutaj -> http://alustyl.pl/ Kolo piaskuje a potem proszkowo maluje. Wszystko elegancko. Na jednym kole zrobił mu się delikatny zaciek. Dzięki temu zaciekowi zapłaciłem za komplet 18" 350zł (Piaskowanie + Lakierowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 coś kiedyś Mr.Cleaner pisał że u nich można felgi zregenerowac chyba Gracjan tam robił swoje felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja pokrywy zaworów malowałem w Plasma Nowa, ogólnie całkiem spoko odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 ktos korzystal z ich uslug ? http://proszkowe.katowice.pl/renowacja-felg.html PLASMA-NOWAChce przeprowadzic renowacje felg. Piaskowanie malowanie picowanie Moze znacie inne dobre firmy w okolicy ? Ja tam malowałem. 100zł szt za 15", maja tylko kilka kolorów, lakier finalnie ma grube ziarno. Ogólnie wszystko w porządku, nic się nie dzieje po trzech zimowych sezonach. Zaraz kolo Plasmy-Nowej w stronę Janowa, przy światłach (Katowice, ul.Oswobodzenia 50) jest też zakład i ma bardzo dobre opinie, możesz podjechać i popytać to jest raptem z 500m od Plasmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Zaraz kolo Plasmy-Nowej w stronę Janowa, przy światłach (Katowice, ul.Oswobodzenia 50) jest też zakład i ma bardzo dobre opinie, możesz podjechać i popytać to jest raptem z 500m od Plasmy No o nim slyszalem rozne opinie ;/ W plasmie malowales alufelgi czy stalówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Oj pany, pany... na codzień zajmuje się malowaniem proszkowym a żadem ani PW nie napisze, ani nie zadzwoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Oj pany, pany... na codzień zajmuje się malowaniem proszkowym a żadem ani PW nie napisze, ani nie zadzwoni jak nie ... wlasnie pisze gtalk ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 g.pajak zapamiętane i utrwalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja polecam http://www.lakiernia.tychy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 usher, chcesz nr do tego z D.G ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 kojak a podeślij na pw dzięki Ja koła z Audi malowałem tutaj -> http://alustyl.pl/Kolo piaskuje a potem proszkowo maluje. Wszystko elegancko. Na jednym kole zrobił mu się delikatny zaciek. Dzięki temu zaciekowi zapłaciłem za komplet 18" 350zł (Piaskowanie + Lakierowanie) A faktycznie zapomniałem o Sebastianie - tu mogę spokojnie polecić tylko terminy odległe, a przynajmniej kiedyś tak było g.pajak ale regeneracją jak felga ma przetarty rant pewnie już nie ? Czy może też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi