g.pajak Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 samo centrum katowic. Ul Kozielska Jestem za Tylko może trochę wcześniej niż 17-ta bo ciemno już i może sobota była by lepsza niż niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruczyk Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 w sobotę teoretycznie od 16 mam Czas w niedzielę wcale:( parking na placu jest ograniczony Ale na ulicy miejsca sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 samo centrum katowic. Ul Kozielska Jestem za Tylko może trochę wcześniej niż 17-ta bo ciemno już i może sobota była by lepsza niż niedziela? to co nie spotujemy na parkingu tylko w garazu? No to chlopy decydujcie sie sobota/niedziela? godzina? Kazdy niech wpisze co mu pasuje i podejmiemy jakas meska decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak dla mnie: Sobota, 16:00 na Kozielskiej [ Dodano: 22 Styczeń 2014, 22:02 ] Bruczyk, mógłbyc wrzucić link do Street View dla miejsca ew. spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony041 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak dla mnie: Sobota, 16:00 na Kozielskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruczyk Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://goo.gl/maps/CC2HR To jest brama na podwórko. ustawiać się gdzie komu pasuje i wchodzić a później będziemy ustalać kto wjeżdża do środka. na plac wejdzie max 5 samochodów. po wejściu kierować się w stronę prawą aż do zielonej Corsy. Tam są drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 no to oficjalnie spot odbedzie sie 25.01.2014 o godzinie 16 w Katowicach na ulicy Kozielskiej u kolegi Bruczyk wpisywać sie kto bedzie: 1. Jędrek 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 http://goo.gl/maps/CC2HR To jest brama na podwórko. ustawiać się gdzie komu pasuje i wchodzić a później będziemy ustalać kto wjeżdża do środka. na plac wejdzie max 5 samochodów. po wejściu kierować się w stronę prawą aż do zielonej Corsy. Tam są drzwi bedzie ktos na tym spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja mam auto u mechanika niestety ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja mam auto u mechanika niestety ... a reszta? bo nie wiem czy jest sens sie zbierac troche zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja odpadam - nie zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony041 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 I mnie samochód zawiódł. Padł czujnik temperatury , nie odpala, dopiero jutro mogę coś ogarnąć bo w weekend wszystko pozamykane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruczyk Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 To może przyszła sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jest na tym forum jakiś twardziel? http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=700 Jutro ma być na plus Ja będę na myjni w Będzinie ok 14-tej, jak by ktoś pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jest na tym forum jakiś twardziel? http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=700 Jutro ma być na plus Ja będę na myjni w Będzinie ok 14-tej, jak by ktoś pytał To może ja wpadnę opłukać z soli przynajmniej... jest plucha to nawet nie będę sie staral za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nawet nie będę sie staral za bardzo Musisz się postarać, to może Ci ten "czerwony" zniknie PS> weź pianownicę do bagażnika jak możesz, bo mój Marolex coś ostatnio płata figle. Najwyżej pożyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nawet nie będę sie staral za bardzo Musisz się postarać, to może Ci ten "czerwony" zniknie PS> weź pianownicę do bagażnika jak możesz, bo mój Marolex coś ostatnio płata figle. Najwyżej pożyczę Jaki/co czerwony ? Nie mowie ze na 100% ale będę się starał podjechać. Moj juz jest tak brudny ze samo opłukanie mu nie pomoże. Ale pogoda nie nastraja na jakiekolwiek mocne detailingi Pianką przejedziemy. A potem uderzam na OBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jaki/co czerwony ? Ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jaki/co czerwony ? Ostrzeżenie za pozno przeczytalem, a podjechalbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jaki/co czerwony ? Ostrzeżenie za pozno przeczytalem, a podjechalbym ja jednak bede cos kolo 15:20 ... Grzesiek juz tam picuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja byłem ale się wróciłem. Kolejka taka, ze nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja byłem ale się wróciłem.Kolejka taka, ze nie ma sensu. dokladnie. objechalem 4 myjki. Kolejka jak przed swietami Bożego Narodzenia. Kolo 16 udalo mi sie byc czwarty w kolejce. Pianowanie i płukanie. Stwierdzam ze SONAX BSD jest nie do zabicia ... padłem. Piekny widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bechcik Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Czy ktoś od nas był wczoraj koło 18 na zamkowym? Na myjce było Mondeo, którego stan lakieru mocno odbiegał od przeciętnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Czy ktoś od nas był wczoraj koło 18 na zamkowym? Na myjce było Mondeo, którego stan lakieru mocno odbiegał od przeciętnej tak źle czy tak dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Poniewaz weekend ma by ciepły i sloneczny dzis o 14:30 bede na myjce w Będzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi