Moderator Domel Opublikowano 27 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja bede dzis od 15:30 juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Byłem o 16:40, ale nikogo nie zastałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 "Wydetailingowalem" i wyjechalem kilka minut wczesniej. Bylem od 15:00. Grzesiek mi napisal ze go nie bedzie... [ Dodano: 28 Wrzesień 2013, 07:54 ] "Wydetailingowalem" i wyjechalem kilka minut wczesniej. Bylem od 15:00. Grzesiek mi napisal ze go nie bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Domel to widzę że warto się z Tobą umawiać na wspólne mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 no tak wyszlo, moj blad . nie mielismy z Markiem do siebie numerow a Grzesiek napisal ze go nie bedzie. To nie czekalem dluzej. Ale numerki juz mamy takze next time bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 właśnie jadę na myjkę na Kukułek jak ktoś chętny podjechać pogadać to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia23 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przeczytałem, kilka stron i naszło mnie jedno pytanie, Gdzie myjecie na myjkach swoim szamponem i innymi specyfikami ? Jak ostatnio wyjąłem swój magazyn i chciałem umyć po swojemu (swoim szamponem) to jakiś cieć o mało mnie nie wyrzucił bo stwierdził, że to nie ekologicznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Października 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przeczytałem, kilka stron i naszło mnie jedno pytanie, Gdzie myjecie na myjkach swoim szamponem i innymi specyfikami ? Jak ostatnio wyjąłem swój magazyn i chciałem umyć po swojemu (swoim szamponem) to jakiś cieć o mało mnie nie wyrzucił bo stwierdził, że to nie ekologicznie.... Zle zrobiles, najpierw sie grzecznie zapytaj czy mozesz umyc wlasnym specyfikami A my myjemy W Będzinie, Sosnowcu i gdzie popadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bechcik Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przed chwilą byłem w Będziniu na myjni i naszła mnie pewna refleksja. Światło mogłoby się świecić przez jakąś chwilę po wykorzystaniu limitu czasu, można by zobaczyć efekty mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przed chwilą byłem w Będziniu na myjni i naszła mnie pewna refleksja. Światło mogłoby się świecić przez jakąś chwilę po wykorzystaniu limitu czasu, można by zobaczyć efekty mycia Jak to chcesz zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przed chwilą byłem w Będziniu na myjni i naszła mnie pewna refleksja. Światło mogłoby się świecić przez jakąś chwilę po wykorzystaniu limitu czasu, można by zobaczyć efekty mycia Jak to chcesz zrobić? Proste: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Października 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja bede na myjce w sobote pewnie kolo 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A ja jutro po południu około godz. 17:00, zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja przed wczoraj walczyłem z jednym a wczoraj z drugim. Także mam ogarnięte pojazdy mechaniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Pozdrowki dla Wencia spotkanego na 86 o 6:30 widze kawka relaxik, a auto bije blaskiem po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak by ktoś się pytał to jadę na myjnie do Będzina. Przewiduję że spędzę tam ok 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak by ktoś się pytał to jadę na myjnie do Będzina. Przewiduję że spędzę tam ok 2h Kurde, ja już browarka wypiłem... A w sumie też myślałem, żeby pojechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak by ktoś się pytał to jadę na myjnie do Będzina. Przewiduję że spędzę tam ok 2h Kurde, ja już browarka wypiłem... A w sumie też myślałem, żeby pojechać... No cóż. Ja właśnie wróciłem. Z zewnątrz umyty, wewnątrz również ogarnięte, a i silnikowi też się oberwało. No i zaczęło lekko kropić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dlatego dalem sobie spokoj. Moze jutro pod wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja musiałem dzisiaj myć, ponieważ jechałem na "zlot opla na 3stawach" więc nie wypadało brudnym pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Pytanie do zagłębiowskich userów: ma ktoś pożyczyć dziś wieczorem Collinite 476 na posmarowanie jednego panela, w celach testowo porównawczych...??? Oczywiście podjadę dziś a później odwiozę w poniedziałek lub wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 g.pajak, ja mam i dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 podaj telefon na pw to się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Do zagłębiowskich kolegów (oczywiście przybysze z za Brynicy też mile widziani ): Jutro, tj. wtorek 24.12 ok godz. 10:00 małe spotkanko wigilijne na myjni w będzinie za Biedronką. Domel będzie mył samochód a ja mu będę przeszkadzał Będzie do przetestowania nowy produkt Geyon'a jak by ktoś chciał Kto chętny to wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi