Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Po tych 3 dniach ulewy - wypadalo by sie sroda/czwartek spotkac na myjce oplukac furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Bedzie ktos dzis ? Odwiedzam myjke z wiadrami o 19:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Bedzie ktos dzis ? Odwiedzam myjke z wiadrami o 19:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja niestety odpadam, piszę pracę magisterską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja niestety odpadam, piszę pracę magisterską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Podejrzewam że w czwartek będę chciał umyć Siga przed SCP, bo w piątek ani w sobotę nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Będzie dziś, coś, ktoś w "Będziniu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Będzie dziś, coś, ktoś w "Będziniu"? Ja, tylko nie wiem jeszcze o której, ale gdzieś tak około 20:00 myślę. Raczej się powinienem wyrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Raczej się powinienem wyrobić. Marek, a nie miał byś odsprzedać małej próbki Scholla 02 lub 03? Dosłownie na jeden panel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Raczej się powinienem wyrobić. Marek, a nie miał byś odsprzedać małej próbki Scholla 02 lub 03? Dosłownie na jeden panel... Nie było by problemu gdybym miał ją u siebie, ale niestety wszystkie pasty są w garażu u Adama, więc jeżeli byś był na SCP to mogę ci wziąć, ponieważ jutro i po jutrze będę u Adama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ok, to pogadamy na miejscu dzisiaj:) Daj znać o której będziesz.... Na SCP wpadnę, na zasadzie obejrzenia. Chcę się spotkać z chłopakami z Lare i 4nano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Hello. Ja bylem z 10 minut z Kamilem Wymieniliśmy się paczkami od Nowickiego i Kamil z testował endurance na oponkach. Lakier po korekcie na Opelku trzyma fason Raczej na 20 juz dzis nie dojade. Ten weekend mam zawalony ale po weekendzie np w poniedzialek kolo 16:30 by bylo idealnie pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja bylem z 10 minut z Kamilem ....tymczasem kilka godzin później w tej samej lokalizacji geograficznej (sorry za jakość, ale zdjęcia robione breloczkiem do kluczy): Dzięki Marek za szybkie (2 godzinne) spotkanie Do zobaczenia na SCP w Katowicach PS> kto z Zagłębiowskiej ekipy będzie w sobotę na Muchowcu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeśli się wyrobie z robotą to ja będę, a jak nie to w niedziele napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dzis bede na myjce kolo 16:20. Pozyczylem auto rodzicom na wieś. Jeszcze sie ziemniaki walaja po bagazniku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek6 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja z małym ogłoszeniem Poszukuję Mazd 323 oraz 3 BK w oryginalnym, przyzwoicie utrzymanym stanie na 1 dniową wystawę w salonie Mazdy w Dąbrowie Górniczej, która odbędzie się w październiku. Wystawa połączona będzie z premierą nowej Mazdy 3. Ma na celu ukazanie ewolucji modelu. Podczas premiery odbędzie się koncert Dawida Podsiadło, zapewnione będzie pyszne jedzenie oraz napoje mniej lub bardziej wyskokowe W ramach wdzięczności właściciel samochodu będzie oczywiście gościem imprezy zamkniętej w pełni korzystającym ze wszystkich atrakcji, znajdą się też może jakieś gadżety Jeśli ktoś posiada taki model i jest zainteresowany imprezą to bardzo proszę o bezpośrednie pw do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Taka propozycja od nas W razie jakichkolwiek pytań piszcie śmiało w tym temacie : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 052#421052 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wybieram soe dzisiaj na myjke do Będzina, chętny ktos na wspólnie mycie? Będę ok 18 tej. Jak coś zapraszam: będzie prickbrot, ironx, szampon zjadający wosk, męska aktywna piana, glinka i inne atrakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Waham sie. Widze czarne chmury i szkoda mi pracy jesli zas bedzie lac w nocy.... przemysle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 będzie prickbrot, ironx, szampon zjadający wosk, męska aktywna piana jak widać po pięknym "kropelkowaniu", w/w zestaw usunął wszystko. Cel na jednoosobowym spocie został osiągnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Września 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 noo kropelki mega !! a raczej tafelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 13 w piątek nie okazał się najgorszy, po mimo kolejnej awarii Lare, dorośliśmy z Markiem do pracy na rotacji! Serdeczne podziękowania należą się koledze g.pajak, za użyczenie polerek! Jak będziesz coś potrzebował wal jak w mur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 13 w piątek nie okazał się najgorszy, po mimo kolejnej awarii Lare, dorośliśmy z Markiem do pracy na rotacji! Serdeczne podziękowania należą się koledze g.pajak, za użyczenie polerek! Jak będziesz coś potrzebował wal jak w mur! chyba w dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Obojętnie Jestem jeszcze "wczorajszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi