blaszczu Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 624#380624 - pomoże ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 I co bedzie ktoś bo nie wiem czy mam przyjeżdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 I co bedzie ktoś bo nie wiem czy mam przyjeżdzać Kurde, jak mam być szczery, to zapomniałem i browarka (a nawet dwa) w ten jakże upalny i miły dzień chlapnąłem Tak więc z przyczyn formalno - prawnych odpadam. Zupełnie wyleciało mi z głowy, sorry. A chciałem o nowej, przyjaznej myjni i akcji na otwarcie, poopowiadać, zachęcić... No nic, może w tygodniu na wieczór, jak będzie pogoda. Obiecuję przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja dzis opitolilem dwa auta - takze moj detailingowy dzien juz sie zakonczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja i tak zaraz ns chwilr podjadę pozmywać owady z trasy by się nie zeschły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Byłby ktoś chętny na spontana na myjni w DG? Godzina późno wieczorna - ok. 21:00 (wtedy może będzie mniej ludzi się kręcić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Byłby ktoś chętny na spontana na myjni w DG?Godzina późno wieczorna - ok. 21:00 (wtedy może będzie mniej ludzi się kręcić) Dzis juz pucowalem Moze next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jednak u mnie zmiana planów -> Jutro wczesnym ranem się wybiorę wymyć furkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a moze by tak zrobic czwartkowego spota na 3 stawach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 3 stawy jak najbardziej ale nie w tygodniu tylko weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 w czw. to sądzę że większość osób tam jest, tylko każdy w innym gronie i innym miejscu, jedni na górze a inni na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 w czw. to sądzę że większość osób tam jest, tylko każdy w innym gronie i innym miejscu, jedni na górze a inni na parkingu True Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Małe OT Mam pytanie czy ktoś z was wie gdzie można na śląsku znaleść w niedziele czynna stacje diagnostyczna ? ogólnie interesuje mnie jak naj bliżej jastrzebia zrdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Małe OTMam pytanie czy ktoś z was wie gdzie można na śląsku znaleść w niedziele czynna stacje diagnostyczna ? ogólnie interesuje mnie jak naj bliżej jastrzebia zrdrój W niedzielę sa czynne 2 jedna w Gliwicach druga w Mysłowicach Nie pamiętam w jakich godzinach jest czynna ta w Gliwicach ta w Mysłowicach to zaraz koło giełdy samochodowej i czynna od ? do 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 kiedy jakiś spot w kato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 no ja jestem za, chetnie bym zobaczyl A6 w quattro jaka buda ? C5, C6 czy może C7 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 c5, może kiedyś wyższy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 g.pajak to co jutro w Bedzinie ?? ps. zabierz brata po wspominamy studenckie czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może być Będzin, myjnia koło Biedronki Godzina 18 może być? Może ktoś jeszcze chętny? PS> no chyba, że będzie padać PS2> Domel, zabierz Enduranca jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 18 spoko Puch wpadniesz ? kto chetny zspraszamy. Enduranca mam w aucie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja kończę pracę o 18, ale zaraz po pracy chętnie wpadnę. Niestety pada, ale chociaż pogadać możemy. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Domel nie może przyjechać, właśnie przed chwilą pisał PW. Zgadamy się innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Szkoda, ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 tak sorki. sytuacja awaryjna z juniorem. W Bedzinie sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To kiedy jakieś wspólne mycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi