lukas309 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 mozna cosik zorganizowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja też chętny na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Robimy coś , chętnych wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tez mam już polerke, także mogę komuś lakier przypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tez mam już polerke, także mogę komuś lakier przypalić ja bardzo chetnie popatrze i sie przyucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil.66 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Również mogę dołączyć jeśli będzie mi pasował termin i miejsce ps, chętnie udostępnię mojego bolida do odnowienia lakieru, jeśli wyrobie cenowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół500 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Też chętnie przybędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBuŚ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja tez mam już polerke, także mogę komuś lakier przypalić ja bardzo chętnie popatrzę i sie przyuczę To ja też przyjadę............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no to podawac termin i miasto ,ja jestem za KATOWICAMI :) jezeli chodzi o miejsce spotkania a spoty co tydzien w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No ja też jestem za Katowicami Generalnie jak Śląsk to pasi, mam diesla, dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBuŚ Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 no to podawac termin i miasto ,ja jestem za KATOWICAMI :) jezeli chodzi o miejsce spotkania a spoty co tydzien w sobote Ja też Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 SeBuŚ ,lukas309 my to sobie spota możemy pod Lidlem zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 SeBuŚ ,lukas309 my to sobie spota możemy pod Lidlem zrobić Prawda Albo pod Carrefourem na Os. Stałym... I bezdotyk... i McDonalds To jak będzie Zwołujemy oficjalnie "Grupę SJ" przy oddziale Śląsk KA.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 LoozaQ można pomyśleć nad tym , troche nas tutaj jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 LoozaQ można pomyśleć nad tym , troche nas tutaj jest To może zaczniemy myśleć już nad t-shirtami podrupowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jak ktoś byłby chętny to mam ugadany bez-dotyk na kukułek w sosnowcu gdzie można się spotkać wieczorkiem i umyć auto po swojemu jak byłby ktoś chętny to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jak ktoś byłby chętny to mam ugadany bez-dotyk na kukułek w sosnowcu gdzie można się spotkać wieczorkiem i umyć auto po swojemu jak byłby ktoś chętny to pisać chetnie tylko kiedy i o ktorej i jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ciekawa propozycja. Jaka tam jest ta myjnia (firma/producent) ?? Ja aktualnie myję w DG przy ul. Sobieskiego nowy bezdotyk otworzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam. Znalazłem autko w woj. Sląskim miejscowość Wanaty około 20 kilometrów od Częstochowy. Czy ktoś z was ma w miarę blisko i jest w stanie podjechać. Zwrot kosztów paliwa i piwo gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja aktualnie myję w DG przy ul. Sobieskiego nowy bezdotyk otworzyli. Jak obok stacji kontroli pojazdów to najgorszy na jakim byłem. Moim zdaniem o wiele lepszy Ehrle na ul. Legionów Polskich na wprost stacji Orlen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam. Znalazłem autko w woj. Sląskim miejscowość Wanaty około 20 kilometrów od Częstochowy. Czy ktoś z was ma w miarę blisko i jest w stanie podjechać. Zwrot kosztów paliwa i piwo gwarantowane. pisz gdzie co i jak,jutro po 17 mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja aktualnie myję w DG przy ul. Sobieskiego nowy bezdotyk otworzyli. Jak obok stacji kontroli pojazdów to najgorszy na jakim byłem. Moim zdaniem o wiele lepszy Ehrle na ul. Legionów Polskich na wprost stacji Orlen. Mi tam pasuje, a i gość się nie czepia jak ręcznie się myje. Na Legionach już zamknięta ;/ Masz rację była najlepsza, sam tam bywałem sporo razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 heju2 napisał/a: Jak ktoś byłby chętny to mam ugadany bez-dotyk na kukułek w sosnowcu gdzie można się spotkać wieczorkiem i umyć auto po swojemu jak byłby ktoś chętny to pisać chetnie tylko kiedy i o ktorej i jade Ja byłbym chętny - w Niedzielę, bo auto od ostatniego mycia w weekend zrobiło już 2k km (a jeszcze muszę w pt z N. Sącza wrócić) ... W sumie mógłbym pod domem umyć, ale chętnie w towarzystwie pomiziam Na Kukułek, z zagórza nie mam daleko, a niedziela, to taki termin, że nikt się pracą nie wykręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Chyba, ze Tesco na MDC, albo na Będzinie obok zajezdni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Myślę że można coś pokombinować w niedzielę wieczorkiem Ja obstawiam godzinę 21-22 bo powinno być już pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi