blaine Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 MrCleaner, dzięki za spota Adam, dzięki za podstawienie Yarisa mam nadzieję, że przez nasze działania nie straciła dużo na wartości Jacek, poprawnie zamontowana żarówka spokojnie podbiła wartość A teraz przyznawac się bez bicia kto podje... podprowadził bańkę z sonaxem, która była już teoretycznie "rozlana" ?? Nie ma się co dziwić. Towar rozchwytywany w całej Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A teraz przyznawac się bez bicia kto podje... podprowadził bańkę z sonaxem i mój lejek Spotkała mnie kara ze rozlewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja również chciałem podziękować wszystkim za spota, a największe podziękowania należą się Klinerom za udostępnienie miejscówki oraz sprzętu i Adamowi za Yariska. Miło było poznać nowych (jak dla mnie) ludzi. Do zobaczenia na następnych. Ja również dołączam się do podziękowań, wszystkim za całośc ! A teraz przyznawac się bez bicia kto podje... podprowadził bańkę z sonaxem, która była już teoretycznie "rozlana" ?? Łe? Chodzi o bańkę z "drugiej tury" ? Jeśli tak to: 1l poszedł przy kasie, do pojemika z miarką zatykanego 1l jw ... w drugim pomieszeniu obok sklepu do dwóch pół litrowych butelek 1l jw ... do butelki litrowej, podobnej takiej co wodę demineralizowaną sprzedają (matowa jak dobrze pamiętam) 1l jw ... do butelki po mleku 3,2% 1l został w bańce więc ja - marek750 go wziąłem tak jak pisałem kilka dni temu w liście, że biorę butle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A więc to tak... Więc panowie "wiemy" już kto to uciekał z tym baniakiem. To czyli wychodzi na to, że kolega z tą miarką się nie wpisał na rozlewanie i dlatego się zamotaliśmy. No, ale nic się przecież nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No, ale nic się przecież nie dzieje. Taa A pokrzywdzony Blaine w tygodniu podjedzie do Cleanerów po 1l Sonaxa, którego dzisiaj zabrakło i przy okazji pewnie kupi coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzięki wszystkim za spota ! Z rozlewanie sonaxa było prawie jak rozlewaniem bimbru na discovery BTW, na tych zdjęciach spot wygląda dużo bardziej aktywnie niż w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Chciałem podziękować całej ekipie za wkład włożony w ten mały biały samochodzik Szkoda go teraz stawiać na warsztat i patrzeć jak z każdym tygodniem wraca do normalności Szczególne podziękowania należą się MrCleaner (Maćkowi) za udostępnienie miejscówki, bez niej spota w ogóle by nie było! A więc to tak... Więc panowie "wiemy" już kto to uciekał z tym baniakiem. To nie o tą bańkę chodzi. Marek750 był do samego końca ze mną bo ze mną przyjechał. To chodzi o drugą bańkę Bańka Marka stała do 23:00 na hali obok moich rzeczy. Aaa... No i najważniejsze przecież! siwyjac serdecznie dziękuję, że jako jedyny "Męszczyzna" wykazałeś się: a) walecznością b) zdolnością c) opanowaniem w trudnej sytuacji montażu żarówki H4 Jesteś wielki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Hej.Dzieki za spontana.super miejscówke macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Zdjęcia z mojego aparatu: Spotkanie - 23.02.2013 w MrCleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dzięki za fotki. Teraz czuje się jakbym tam prawie był . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Główny fotograf, może wstawił byś fotki tak jak Adam by obejrzeć wszystkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Zdjęcia z mojego aparatu: Spotkanie - 23.02.2013 w MrCleaner piekne dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Aaa... No i najważniejsze przecież! siwyjac serdecznie dziękuję, że jako jedyny "Męszczyzna" wykazałeś się: a) walecznością b) zdolnością c) opanowaniem w trudnej sytuacji montażu żarówki H4 Jesteś wielki... wzruszyłem się !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No to tak jak się umawialiśmy, przelej 2.50+VAT na mój rachunek bankowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To chyba była najszybsza korekta Yarisa powojennej Europy a co do żaróweczki to jeżdżę służbowo D4D i tam nie ma gdzie palca włożyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No to tak jak się umawialiśmy, przelej 2.50+VAT na mój rachunek bankowy umawialismy sie na 1,25zl i bez vatu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam Panowie mam wielką prośbę do kogoś z Katowic. Z uwagi że brat szuka pacjenta do projektu w głowie siedzi mu Passat VR6 i taki otóż okaz stoi u jakiegoś handlarzyny w Katowicach przy ulicy Hallera http://otomoto.pl/volkswagen-passat-2-8 ... 90346.html Cena dobra po zdjęciach widać że jest ok no ale wiadomo że na zdjęciach to nie to samo. Dzwoniłem do niego i za dużo mi nie powiedział bo za dużo nie wiem wziął go w rozliczenia za inne auto Głównie zależy nam na bezwypadkowości i lakierze chciałbym by był orginalny bez tony szpachli - wiadomo o co chodzi No i silnik by nie chodził jak traktor Jeśli komuś by pasowało podjechać i względnie obejrzeć czy warty jest swojej ceny i co najważniejsze czy mam po co jechać bo z Poznania do Katowic nie uśmiecha mi się jechać i się rozczarować byłbym wdzięczny a na pewno się jakoś odwdzięczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja też dziękuwa za spota i PYTAM SIĘ -CZYJ BYŁ TEN BROWAR KTÓRYM SIĘ POCZĘSTOWAŁEM ,BO CHĘTNYCH BRAK A SZCZERZE I SERDECZNIE DZIĘKUJE aha i kto był kto bo ludzi było wielu (chyba 18-tu) i ciężko było poznać kto jest kto przedstawiać się!!! no i dzięka Arturowi za transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 BTW, na tych zdjęciach spot wygląda dużo bardziej aktywnie niż w rzeczywistości +1 Widać, że brakowało kogoś kto by tupnął nogą i zagonił towarzystwo do roboty Dodatkowo następnym razem pomyślał bym nad jakąś małą naklejką z nickiem lub/i imieniem. Wiem, że część się zna osobiście, ale nie wszyscy. Panowie dawać więcej fotek, co kto ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dodatkowo następnym razem pomyślał bym nad jakąś małą naklejką z nickiem lub/i imieniem. Wiem, że część się zna osobiście, ale nie wszyscy. oczywiście, ale na forumowych koszulkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 no i dzięka Arturowi za transport spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tak jak napisał g.pajak, - myśle, że to byłby dobry pomysł. I naklejka na środku czoła ewentualnie. siwyjac, cza naj sam pjerw miec taką koszulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Lub podczas witania, można było przedstawiać się ze swoich nicków / nicków + imion, a nie same imiona tak jak to miało miejsce i niektórzy (np ja) nie znali / kojarzyli połowy osób z forum... Ps. Nie dotyczy to tych którzy mają imiona w nickach tj. JA, Adam'ek, GracjanS4 itd. i tych którzy już się znają ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 siwyjac, cza naj sam pjerw miec taką koszulkę. to cza wydać 26zeta i mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 No ja właśnie witając się przedstawiałem się jako kojak. Tak samo jak tutaj się piszę np. ze zwrotem do kogoś lub cytując kogoś to wydaje mi się, że łatwiej jest jak napiszemy przykładowo "tak jak napisał g.pajak, " niż "tak jak napisał Grzegorz" , jakoś niki bardziej się skojarzy niż imiona, to takie moje małe skromne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi