pardi Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja też chyba dojadę później ,dowalili mi w pracy na jutro sporo roboty i myślę ze skończę dopiero koło 17-18 więc dojadę na miejsce nie czekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 spoko, czyli na MOPa podjeżdzam ja, Gracjan i chyba Tomek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja jade od Zabrza,wyjazd po 16.00,mam nadzieje ze zdaze na 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja chyba przyjadę ciut później, gdyż prosto z Kołobrzegu będę jechał Mam nadzieję, że coś do roboty zostanie. PS> obiecuję, że będę jechał całą drogę prawym pasem, nawet na Berliner Ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja jade od Zabrza,wyjazd po 16.00,mam nadzieje ze zdaze na 17.00 to wskocz na A4 i podjedź na MOPa w R-Śl [ Dodano: 21 Luty 2013, 22:53 ] Ja chyba przyjadę ciut później, gdyż prosto z Kołobrzegu będę jechał Mam nadzieję, że coś do roboty zostanie. PS> obiecuję, że będę jechał całą drogę prawym pasem, nawet na Berliner Ring jaaaaaaaaasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Haaa i udało mi się całkowicie zamienic zmianami i idę se na rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Haaa i udało mi się całkowicie zamienic zmianami i idę se na rano. czyli rozumiem że przyjeżdzasz na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dokładnie to miałem na myśli. Tak czy siak bym przyjechał, bo już się z majstrem ugadałem, że bym se wyszedł o 17. a teraz mam możliwośc przyjechania na 17 i to tak na spokojnie i bez odrabiania godzin w przyszłym tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja będę ale w okolicach 18, ale nie wiem czy dam rade z "kontówą" podjechać bo nie wsadziłem jej do auta rano a mam dziś trochę gonitwy a chata nie po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgorka Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Potwierdzm będę 16.15 na MoPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja niestety odpadam Choroba przy czwartym podejściu w tym sezonie niestety mnie pokonała i dogorywam w łóżku . Tylko proszę o szybką fotorelacje abym był na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgorka Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ja tez trochę nie na siłach więc wezmę kawałek sprzętu i zajmę się fotorelacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 tgorka e92 masz białą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgorka Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 brązowo - zlotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jedynie co mnie najbardziej irytuje to ta po^&%$%a pogoda. Czy ten śnieg może już odpuścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgorka Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 dzieki za spota panowie rewelka duzo sie mozna nauczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Panowie szacun. serdeczne dzięki ekipie MrCleaner, Adamowi za podstawienie Yariski (mam nadzieję, że przez nasze działania nie straciła dużo na wartości) a reszcie dzięki za miło spędzone kilka godzin ps. Tomek fajne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja również dzięki wielkie wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jestem Wielkie dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gracjan zobacz jak na fot.3 dzielnie walczymy ramię w ramię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 A przy tylnej klapie, to żaden nie chciał pomóc... Miło było poznać śląską ekipę... Niech "warszafka" wie, że nie tylko oni gang-bang umieją urządzać Dzieki za spotkanie i możliwość odstresowania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gracjan zobacz jak na fot.3 dzielnie walczymy ramię w ramię a ja okiem starszego inspektora nadzoruje dzięki za kolejnego udanego spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Fajnie było znowu potrzymać maszynę, pierwszy raz w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja również dołączam się do podziękowań, wszystkim za całośc ! A teraz przyznawac się bez bicia kto podje... podprowadził bańkę z sonaxem, która była już teoretycznie "rozlana" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi