kojak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Zobaczymy wszyscy co to za sprzęt z tego Sonaxa, czy czasem nie przereklamowany jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 mi pasi dozoba w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pytanie do gospodarzy... O której zaczynamy zabawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pewnie standard ? Ja jak coś to dobawie koło 18, więc zostawcie mi tam jakiś kawałek wolnego miejsca na Yarisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pytanie do gospodarzy... O której zaczynamy zabawę ? kilka stron wcześniej było info, że o 17:00 ekipa RŚL Team startuje z MOPa czy każdy osobno ?! [ Dodano: 20 Luty 2013, 23:16 ] Pewnie standard ? Ja jak coś to dobawie koło 18, więc zostawcie mi tam jakiś kawałek wolnego miejsca na Yarisie. klapka wlewu paliwa może być ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pytanie do gospodarzy... O której zaczynamy zabawę ? kilka stron wcześniej było info, że o 17:00 ekipa RŚL Team startuje z MOPa czy każdy osobno ?! [ Dodano: 20 Luty 2013, 23:16 ] Pewnie standard ? Ja jak coś to dobawie koło 18, więc zostawcie mi tam jakiś kawałek wolnego miejsca na Yarisie. klapka wlewu paliwa może być ?? Przegapiłem chyba taką informację, sorka Możemy startować z MOPa, nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pytanie do gospodarzy... O której zaczynamy zabawę ? kilka stron wcześniej było info, że o 17:00 ekipa RŚL Team startuje z MOPa czy każdy osobno ?! [ Dodano: 20 Luty 2013, 23:16 ] Pewnie standard ? Ja jak coś to dobawie koło 18, więc zostawcie mi tam jakiś kawałek wolnego miejsca na Yarisie. klapka wlewu paliwa może być ?? Przegapiłem chyba taką informację, sorka Możemy startować z MOPa, nie widzę problemu ja w piątek rano mam jeszcze kontrolę w Siemianowicach i nie wiem do której się ogarnę. w razie czego kontakt via fon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 siwyjac, no jasne, ja to myślałem, że będzie tak jak pisał GracjanS4, - "... wielkości znaczka pocztowego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jak będą złośliwi to zostawią Ci miejsca po odklejonych taśmach do obrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Rozumiem, że zabezpieczamy Angelami, czy przywieźć woreczkowe LSP do testowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja bede dopiero kolo 18:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Plan jest taki start oficjalny to godzina 17.00 ogarniamy w tym czasie Yarisa tak aby przygotować go do dalszych prac. Będa dwie równoległe prace. Tzn koretka lakieru wewnątrz Oraz zabawy z wnętrzem pranie ekstrakcyjne itp . Każdy chętny będzie miał możliwość uczesticzenia praktycznego w każdym z etapów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja już zleciłem jednemu pracownikowi aby chodź trochę ogarnął wnętrze samochodu aby aż takiego syfu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 bez przesady , bo nie będzie co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 O to się nie martw. Już widziałem z jaką szmatą leciał do wnętrza także dużo lepiej nie będzie. Generalnie to ma kamienie i błoto wyciągnąć a odkurzacz tego nawet nie umie przyssać. Po co wam tam brudzić sprzęt do prania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Chyba już pytałem, ale zapytam jeszcze raz, czy poza maszynami, padami, fibrami, pustymi butelkami na "akcję rozlewanie" zabieramy coś jeszcze ze sobą ? Jakieś przedłużacze moze czy coś ? Pasty, woski itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Chyba już pytałem, ale zapytam jeszcze raz, czy poza maszynami, padami, fibrami, pustymi butelkami na "akcję rozlewanie" zabieramy coś jeszcze ze sobą ? Jakieś przedłużacze moze czy coś ? Pasty, woski itp ? ogorki, sledzie, krakowska podsuszana... ogolnie mowiac ZAGRYCHE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 to jutro chyba każdy obowiązkowo w takim stroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 siwyjac, to już jest spakowane i się chłodzi w aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie z RŚL Team (Gracjan, Piotrek, Tomek) umawiamy się około 16:15 na MOPie na A4 (parking przy budynku stacji benzynowej). Gadałem z Arturem i on dojeżdza do klinerów póżniej. Oczywiście zapraszamy do "kolumny" pozostałe osoby jadące od strony Gliwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie z RŚL Team (Gracjan, Piotrek, Tomek) umawiamy się o 16:30 na MOPie na A4 (parking przy budynku stacji benzynowej). Gadałem z Arturem i on dojeżdza do klinerów póżniej. Oczywiście zapraszamy do "kolumny" pozostałe osoby jadące od strony Gliwic. "Toć" że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie z RŚL Team (Gracjan, Piotrek, Tomek) umawiamy się o 16:30 na MOPie na A4 (parking przy budynku stacji benzynowej). Gadałem z Arturem i on dojeżdza do klinerów póżniej. Oczywiście zapraszamy do "kolumny" pozostałe osoby jadące od strony Gliwic. "Toć" że będę zmieniłem godz. na 16:15 bo o "wpółdo" trzeba by było ruszyć na Katowice ps. obstawialiśmy z Arturem że będzięsz u Klinerów już o 13:00 i kurde przegraliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Panowie z RŚL Team (Gracjan, Piotrek, Tomek) umawiamy się o 16:30 na MOPie na A4 (parking przy budynku stacji benzynowej). Gadałem z Arturem i on dojeżdza do klinerów póżniej. Oczywiście zapraszamy do "kolumny" pozostałe osoby jadące od strony Gliwic. "Toć" że będę zmieniłem godz. na 16:15 bo o "wpółdo" trzeba by było ruszyć na Katowice Luz Taka godzina że pewnie trochę w Kato postoimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A ja się nie wpisuję, żeby nie zapeszyć. Wpisywałem się już kilka razy i wychodziła a z tego dooopa blada Będę wiedział w dniu spota. A i tak dooopa blada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ja bedę z butelką na sonaxa około 18:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi