Puch Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ile trzeba dolarów na to przygotować ? Z butelką też by się jakiś ratunek przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ile trzeba dolarów na to przygotować ?Z butelką też by się jakiś ratunek przydał. nie mów, że nie masz butelki po wodzie mineralnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Sonax skropelkuje mi resztki wody w butelce i będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To dla mnie już nic z tego baniaka nie zostanie Może znajdą się chętni na kolejne 5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To dla mnie już nic z tego baniaka nie zostanie Może znajdą się chętni na kolejne 5l Zobaczymy może chętni się jeszcze znajdą. 1. blanie 1l 2. marek750 1l (Jeżeli jest opcja to przygarnę w ori opakowaniu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To w sumie na litra ja też się piszę. Jakby mnie nie było to blaine, przejmiesz pakunek ? Czyli narazie jest nas trzech do podziału, a jak już chętnych nie będzie na te 2 litry to pewnie znowu chętnie GracjanS4 przygarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To w sumie na litra ja też się piszę. Jakby mnie nie było to blaine, przejmiesz pakunek ? Czyli narazie jest nas trzech do podziału, a jak już chętnych nie będzie na te 2 litry to pewnie znowu chętnie GracjanS4 przygarnie. taaa, Gracjan w tym będzie ogórki kisić !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Co za dużo to i świnia ze zeżre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To w sumie na litra ja też się piszę. Jakby mnie nie było to blaine, przejmiesz pakunek ? Czyli narazie jest nas trzech do podziału, a jak już chętnych nie będzie na te 2 litry to pewnie znowu chętnie GracjanS4 przygarnie. taaa, Gracjan w tym będzie ogórki kisić !! Taa... ogórki... jeszcze trochę a cały będzie hydrofobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czyli mamy rozumiec, że nie będzie problemu z przygarnięciem tych dwóch litrów ? (jak się nikt nie zadeklaruje) ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czyli mamy rozumiec, że nie będzie problemu z przygarnięciem tych dwóch litrów ? (jak się nikt nie zadeklaruje) ?! Możemy zrobić tak: wy płacicie za te 2l a ja biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czyli mamy rozumiec, że nie będzie problemu z przygarnięciem tych dwóch litrów ? (jak się nikt nie zadeklaruje) ?! Możemy zrobić tak: wy płacicie za te 2l a ja biorę i wtedy Gracjan podzieli się tym ze mną Wy nie macie kłopotu co zrobić z dwoma litrami a my Wam jesteśmy wdzięczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Za siebie mogę powiedziec, że pasuję. Ale nie wiem jak reszta z drugiej serii 5L Sonaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ile trzeba dolarów na to przygotować ?Z butelką też by się jakiś ratunek przydał. Podziel przez 5 i Gracjan x2 Postaram się przywieźć dla Ciebie butelkę. Może być baniak 5L, akurat mam 2szt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum MrCleaner Opublikowano 20 Lutego 2013 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 nox prosiłbym o odłożenie piąteczki sonaxa dla spotowiczów Zrobione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 MrCleaner, x2 da radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 MrCleaner, a jakieś buteleczki 500 lub 1000 do atomizerów macie na stanie ? Jeżeli odpowiedź jest twierdząca to poproszę 2 lub 1 sztukę odłożyć dla właściciela passata z brefką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 MrCleaner, x2 da radę ? ok 2x5l będze na was czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 nOx, Elegancko, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgorka Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 to ja też bym chętnie litra "obalił" sonaxa dla testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 to ja też bym chętnie litra "obalił" sonaxa dla testów gadaj z Mateuszem (kojak) on ma chyba na zbyciu litra sonaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 czytam i nie mogę dojść czy ta druga 5 sonaxa jest podzielona jak cos zostalo to zgarne z litra i po robocie zajrzę do dziupli czyściochów co prawda pierwszy raz ale kiedyś trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie ja mam na zbyciu, tylko my mamy. To jeśli tgorka, i marcinwdg, wzięli by po litrze, no to całe 5L już mamy rozlane. Mam dla siebie dobrą wiadomośc - na 80% będę mógł się zjawic. A tak dla jasności to dzielimy baniak na 5 osób, każdy po litrze na łep : 1. blanie 2. marek750 3. kojak 4. tgorka 5. marcinwdg Pasuje Pany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 normalnie rozlewanie jak w "Bimbrownikach" na Discovery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi