siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kurrr... a ja raczej nie dam rady się zamienic w pracy ... wypisać Ci usprawiedliwienie/L4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Usprawiedliwienie wystarczy lub chociaż możliwośc zamiany zmianami na ten dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Lista: 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry 14. marek750 ze sprzętem Adamka 15. puch - mam DAS-6 16.lu5asz-chęci,chęci i jeszcze raz chęci 17. tgorka 18. pawlo + bagaznik gratów Bede mial tez ze soba duzo sprzetu foto, bo pozniej po 22 jade na robote. Zrobi sie przy okazji jakas relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 mały yaris a 18 chętnych siwyjac dobrze że masz wielkie auto to cała 5 wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak roboty braknie to chętnie swoje auto podstawię. Na lakierze kupa roboty, a beżowy środek w sam raz do prania po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 mały yaris a 18 chętnych Panie... każdy dostanie 100ml sonaxa i jazda Od dachu aż po sam wydech A o 18.30 już po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Gracjan, Sonax ?? Ty widziałeś foty tego Yarisa ??!! tam tylko one step cif !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Widze, że ludzi do pracy od groma a zadnego kierownika nie widac A dobrze wiadomo, ze zespolem ktos musi kierowac bo bedzie chaos! Takze jakby co ja sie pisze na kierownika robot ogolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja w takim razie mianuję się samozwańczym dyrektorem ds. prawno-finansowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Widze, że ludzi do pracy od groma a zadnego kierownika nie widac A dobrze wiadomo, ze zespolem ktos musi kierowac bo bedzie chaos! +1 To samo miałem napisać! Demokracja w takich projektach jest do dupy! Tu jedynie prawdziwy zamordyzm jest gwarantem sprawnego doprowadzenia projektu do końca Piszę to pół żartem, ale "większe pół" serio. Proponuję "gospodarza" (teraz bardziej popularne słowo "host") na kierownika Takze jakby co ja sie pisze na kierownika robot ogolnych Ciebie proponuję na zastępcę, jak by gospodarz się rozchorował lub dostał rozwolnienia na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tia kurna a ja bede za szatniarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tia kurna a ja bede za szatniarza... Jacek, żadna praca nie hańbi EDIT: nie chodzi o to, co by każdemu coś z góry przypisać, ale żeby był kierownik (dla młodszych userów Manager), który na bierząco (dla młodszych: live, lub on-line ) przydzielał różne prace, w zależności od potrzeb i wychwyconych z początku prac, umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Jak chcesz na próbę trochę, to kupiłem małe opakowanie ostatnio - możemy zrobić małe "machniom". No chyba, że chcesz od razu litra to nie było tematu z mojej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Biorę 2l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 g.pajak Ja już mam zakaz kupowania czegokolwiek w tym miesiącu do garażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wrzuć do auta, a ja wezmę duże i małe opakowanie na odlewkę, na miejscu zobaczymy co z tego wyjdzie, jak coś to poczęstujesz mnie "pięćdziesiątką" To jeszcze 2L do rozdysponowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ja się też piszę na sonaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Biorę 2l Gracjan Ty to pijesz ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Biorę 2l Gracjan Ty to pijesz ??!! "Jedna litra" do mnie, "jedna litra" do znajomego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Biorę 2l Gracjan Ty to pijesz ??!! "Jedna litra" do mnie, "jedna litra" do znajomego a tego ostatniego litra już przerobiłeś ?? przecież to na skład shinkansen wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Byłby ktoś chętny na grupowy zakup 5L QD Sonaxa? Mam tutaj na myśli min 5 osób. Biorę 2l Gracjan Ty to pijesz ??!! "Jedna litra" do mnie, "jedna litra" do znajomego a tego ostatniego litra już przerobiłeś ?? przecież to na skład shinkansen wystarcza Coś Pan... zużyłem chyba 50ml ale jak jest okazji 1l jeszcze kupić to biorę Na pewno się nie zmarnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jeżeli chodzi o sonaxa to też bym się pisał na literka z tych pięciu. Jeżeli jeszcze coś zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Zakup grupowy QD Sonaxa: kupusso- 1L GracjanS4 - 2L Puch - 1L pazuzu 1L Nie zapomnijcie przywieźć opakowań, Gracjan z racji, że bierze 2L dostanie w ori opakowaniu. Wszystkim pasuje? nox prosiłbym o odłożenie piąteczki sonaxa dla spotowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi