marek750 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak coś to mogę podjechać Corsą z 95r ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 tylko ta Yariska nie ma tylu paneli do ogarnięcia ilu jest chętnych z maszynkami ... Każdy dostanie taki wydzielony "znaczek pocztowy" i będzie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja tylko napisałem, że mam maszynę, nic o pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to się zdziwicie ile ten mały nie pozorny samochodzik zajmie czasu tylu osobą 1) Wnętrze 2) Lakier 3) Silnik 4) Bagażnik Wszędzie bez wyjątków jest kiła i mogiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zbieramy po 15zł na jedzenie i napitki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zbieramy po 15zł na jedzenie i napitki? Myślę że tak Nie ma co o "suchym pysku" siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zbieramy po 15zł na jedzenie i napitki? Myślę że tak Nie ma co o "suchym pysku" siedzieć Nie chcę się wtrącać bo dalej na 100% nie wiem czy będę, ale myślę, że najłatwiej będzie postawić pustą puszkę przy wejściu (np. po Zymolu ) i każdy wchodzący wrzuci po 15 zeta. Potem telefon do Telepizza czy coś podobnego i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zbieramy po 15zł na jedzenie i napitki? Myślę że tak Nie ma co o "suchym pysku" siedzieć Nie chcę się wtrącać bo dalej na 100% nie wiem czy będę, ale myślę, że najłatwiej będzie postawić pustą puszkę przy wejściu (np. po Zymolu ) i każdy wchodzący wrzuci po 15 zeta. Potem telefon do Telepizza czy coś podobnego i już Podobnie to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pany tylko zeby nie bylo tak jak ostatnio, ze na forum wszyscy chetni na zrzutke a potem tylko klinerzy i ja pizze jedlismy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pany tylko zeby nie bylo tak jak ostatnio, ze na forum wszyscy chetni na zrzutke a potem tylko klinerzy i ja pizze jedlismy... No to gospodarz jako "obowiązkowe wpisowe" niech ustali 15 zeta jako "koszty manipulacyjne", a potem kto nie chce to niech nie je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to gospodarz jako "obowiązkowe wpisowe" niech ustali 15 zeta jako "koszty manipulacyjne", Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Grzegorz i znowu się z Tobą zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Grzegorz i znowu się z Tobą zgadzam A gorączkę już wyleczyłeś? ...może Cię jeszcze trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Grzegorz i znowu się z Tobą zgadzam A gorączkę już wyleczyłeś? ...może Cię jeszcze trzyma dokonałem pomiaru i gorączki nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Lista: 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry 14. marek750 ze sprzętem Adamka 15. puch - mam DAS-6 16.lu5asz-chęci,chęci i jeszcze raz chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to się zdziwicie ile ten mały nie pozorny samochodzik zajmie czasu tylu osobą 1) Wnętrze 2) Lakier 3) Silnik 4) Bagażnik Wszędzie bez wyjątków jest kiła i mogiła Ty tak nie szalej bo jak rachunek dostaniesz to będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to się zdziwicie ile ten mały nie pozorny samochodzik zajmie czasu tylu osobą 1) Wnętrze 2) Lakier 3) Silnik 4) Bagażnik Wszędzie bez wyjątków jest kiła i mogiła Ty tak nie szalej bo jak rachunek dostaniesz to będzie . Na biednego nie trafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No to się zdziwicie ile ten mały nie pozorny samochodzik zajmie czasu tylu osobą 1) Wnętrze 2) Lakier 3) Silnik 4) Bagażnik Wszędzie bez wyjątków jest kiła i mogiła Ty tak nie szalej bo jak rachunek dostaniesz to będzie . Spokojnie... Raz sie żyje! Ja mam w tamtych rejonach znajomości także źle nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum MrCleaner Opublikowano 19 Lutego 2013 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 opcja z składką żywieniową nie jest zła Pojawiały się pytania czy można czy wypada itp . Wpisywać się na liste i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Maciek to ustalamy, że składka żywieniowa wynosi 15zeta płatne przy wejściu. a kto nie zapłaci karnie odśnieża podjazd lub wyciera do sucha halę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgorka Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 to ja też jak można bym prosił o wpisanie na listę obecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Lista: 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry 14. marek750 ze sprzętem Adamka 15. puch - mam DAS-6 16.lu5asz-chęci,chęci i jeszcze raz chęci 17. tgorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 RudaŚląska Team rośnie w siłę, jest nas już pięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Lista: 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry 14. marek750 ze sprzętem Adamka 15. puch - mam DAS-6 16.lu5asz-chęci,chęci i jeszcze raz chęci 17. tgorka Poprawiam listę i potwierdzam obecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kurrr... a ja raczej nie dam rady się zamienic w pracy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi