Adamek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Yaris gorzej wyglądać nie może, wystarczy że oprzesz się o niego na polerce, zrobisz kilka ruchów i tak czy siak będzie lepiej Ale coś mi się wydaje, że była by rzeźnia jeśli dołączymy do tego spotkania alkohol... Gdzieś tam w liście widziałem, szlifierkę wiec chyba będę asekurował prace na trzeźwo bo po alkoholu mnie nosi. A po co mam udowadniać, że szlifierką też się da "wyprowadzić" lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jako nowy na spocie to musze sie jakos wkupic co nie? Ile tych %%%% przywiesc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jako nowy na spocie to musze sie jakos wkupic co nie? Ile tych %%%% przywiesc? % to może nie bo w połączeniu z polerkami może być hardkorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jako nowy na spocie to musze sie jakos wkupic co nie? Ile tych %%%% przywiesc? % to może nie bo w połączeniu z polerkami może być hardkorowo chcialem się należycie zachować,jak nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 A ja się nie wpisuję, żeby nie zapeszyć. Wpisywałem się już kilka razy i wychodziła a z tego dooopa blada Będę wiedział w dniu spota. Jakby co to piszę się na patrzing polerki i odszczurzanie wnętrza + Sonax Brillant OT A AG Car Glass Polish dalej nie ma na sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jako nowy na spocie to musze sie jakos wkupic co nie? Ile tych %%%% przywiesc? % to może nie bo w połączeniu z polerkami może być hardkorowo Weź się ogarnij. Kolega alkohol proponuje a ty odmawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jako nowy na spocie to musze sie jakos wkupic co nie? Ile tych %%%% przywiesc? % to może nie bo w połączeniu z polerkami może być hardkorowo Weź się ogarnij. Kolega alkohol proponuje a ty odmawiasz? przepraszam, bo ja raczej z tych nie promilowych no ale dorosły jest więc zabronić mu nie mogę !! tylko pamiętaj, że jak z białego Yarisa zrobi sie chrom połysk to nie miej pretensji !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przestaniecie spamowac i zasmiecac ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przepraszam, bo ja raczej z tych nie promilowych To REWELACYJNIE! Mamy już pierwszego kierowcę. Ktoś jeszcze jest anty %%%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przestaniecie spamowac i zasmiecac ten temat ? przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 sie porobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał Maciek, odłóż proszę dla mnie duże opakowanie S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Pany jak coś to pady i pasty jakieś swoje też bieremy ? blaine, może byc od razu rozlany na pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Mateusz 250gram tego S40 bym przygarnął ale pół kilo jak na moje potrzeby to troche duzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeśli dam radę, to się przyłączam. Ale kurde na pięćdziesiąt procent. Nie mam jeszcze dokładnego planu zająć na uczelni Żałuję, ze nie w ten piątek bo z racji ferii był bym na 100% Będę wiedział w przyszłym tygodniu. Zajęcia pewnie będą, ale jak jakieś mało ważne to sobie odpuszczę Wreszcie muszę podjechać i poznać nieznaną część Śląskich Mieszczaczy Pomysł z polerkowym "gang bang" - super Niech Warszafka nie myśli, ze tylko oni umieją się bawić 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) PS> wreszcie będę mógł się z siwyjac pospierać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 PS> wreszcie będę mógł się z siwyjac pospierać na żywo pogadamy sobie o fotoradarach i jeżdzeniu prawym pasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 PS> wreszcie będę mógł się z siwyjac pospierać na żywo pogadamy sobie o fotoradarach i jeżdzeniu prawym pasem... o to, to, to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 siwyjac, po 250 gr to "trochę mało" . No i dużo bardziej się opyla wziąśc kilówkę na pół. blaine się zadeklarował do zakupu na spółę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesciu Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek750 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Przepraszam, bo ja raczej z tych nie promilowych To REWELACYJNIE! Mamy już pierwszego kierowcę. Ktoś jeszcze jest anty %%%? Wiesz Adaś, po ostatnim spocie vkp mogłeś wywnioskować ze sie "zepsułem", ale nie do końca tak jest... Jak by tak tylko przymknąć oko na jedną sprawę (...) to nie widzę problemów. hehe Jeśli można to ja również wpadnę na tego spota. Będzie to mój pierwszy spot z KA, ale myślę że nie ostatni. Do tej pory ogarniałem temat z Adamkiem w jego miejscówce. Lista: 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry 14. marek750 ze sprzętem Adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Lista: 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem 10. kupusso - rotacja + arsenał (obecność na dzień dzisiejszy 50%, wyjaśni się do spota czy przyjadę) 11. Blaine + mały arsenał 12 g.pajak + rotacja + pasty i pady + coś tam jeszcze zabiorę (na 50% jak Bóg... tzn jak prodziekan da) 13. tesciu - mogę podawać fibry 14. marek750 ze sprzętem Adamka 15. puch - mam DAS-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum MrCleaner Opublikowano 18 Lutego 2013 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Super , robi się fajna ekipa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 tylko ta Yariska nie ma tylu paneli do ogarnięcia ilu jest chętnych z maszynkami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 tylko ta Yariska nie ma tylu paneli do ogarnięcia ilu jest chętnych z maszynkami ... To się podstawi drugiego pacjenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi