Adamek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Prosił bym o wypisanie osób które mają własne maszyny Ja mam polerkę DA także ją zabiorę wraz z potrzebnym ekwipunkiem. Oczywiście osoby które nie czują się na siłąch zeby walczyć z polerką w dłoni też są zaproszone Jak najbardziej - Nikt się nie będzie nudził ponieważ wnętrze również jest w opłakanym stanie. Piątek 22.02.2013 - Godzina 17:00 1. Adamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Maciek a co z "kateringiem", podajcie jakieś konto do wpłat (może być prywatne) i coś zamówmy !! chyba, że załatwimy to na miejscu choć ostatnio nam to nie wyszło... [ Dodano: 13 Luty 2013, 14:35 ] Piątek 22.02.2013 - Godzina 17:00 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Do ktorej bedzie spot,powaznie pytam(spoznie sie ,dlatego ten post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Do ktorej bedzie spot,powaznie pytam(spoznie sie ,dlatego ten post) myślę, że spokojnie do 22 posiedzimy, jak nie dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Piątek 22.02.2013 - Godzina 17:00 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) A co do jedzenia... To myślę że najlepiej będzie na miejscu się zorganizować, zamówić kto co będzie chciał z jednego miejsca, "ściepa narodowa" i po sprawie... Kto nic nie będzie chciał to będzie "paczył" jak my wcinamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A co do jedzenia... To myślę że najlepiej będzie na miejscu się zorganizować, zamówić kto co będzie chciał z jednego miejsca, "ściepa narodowa" i po sprawie... Kto nic nie będzie chciał to będzie "paczył" jak my wcinamy i nie będzie "pół z tego co dobrego" !! Maciek, jeszcze jedno dość ważne info, co oprócz maszyn mamy zabrać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja mam swoje padło - kinzo. i chętnie bym się podouczał co jak i kiedy nią robic. A tak w nawiasie, to czy może byłby ktoś chętny na zakup pasty Scholl-a S40 1kg na pół ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja tam z moją kontówą moge podjechać 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Arti_r1, no to dopisz obok swojego niku odpowiednio, tak jak każdy dopisuje --> Arti_r1, - kątówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Arti_r1, no to dopisz obok swojego niku odpowiednio, tak jak każdy dopisuje --> Arti_r1, - kątówka. a Ty się dopisałeś do listy ? bo to lista obecności plus to co kto zabierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nie dopisałem z racji tego, że nie wiem jeszcze czy uda mi się zamienic w pracy zmianami, więc nie chcę zajmowac miejsca na liście. A jak coś to chwilę wcześniej już wspominałem, że mam polerkę kinzo. No chyba, że o inny "ekwipunek" Ci chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nie ma problemu,mogę dopisać. Tylko żeby nie było tak że i tak nic nie będziemy robić 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Arti_r1, tylko nie zapomnij do niej "padów" ( do betonu i metalu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Arti_r1, tylko nie zapomnij do niej "padów" ( do betonu i metalu) taaaa i wiadro piachu jako cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 kojak to już wszystko mam na magazynie. Duuuże ilości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nie dopisałem z racji tego, że nie wiem jeszcze czy uda mi się zamienic w pracy zmianami, więc nie chcę zajmowac miejsca na liście. A jak coś to chwilę wcześniej już wspominałem, że mam polerkę kinzo. No chyba, że o inny "ekwipunek" Ci chodziło. no właśnie Ruda Śląska Team się zastanawia co i gdzie zabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja to bym poleciał moim ulubionym pakietem - dobri kebab + piwk- o,a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 1. Adamek 2. siwyjac + graphite (może do tego czasu dorobię się BP i gąbek) 3. Gracjan - DA + rotacja ( rotację mogę komuś udostępnić ) 4. Heju2 - ze swoim lare'm 5. pazuzu - z kloszami do wypolerowania 6.pardi+chęci, polerki brak 7. Jedi - j/w 8. Arti_r1 - kontówa 9. Domel - z wlasnym bicepsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 kojak gdzie masz tego dobrego kebaba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja to bym poleciał moim ulubionym pakietem - dobri kebab + piwk- o,a. Ja to znowu wolę Pizzę i zimnego Lecha To co, załatwiać drivera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja to bym poleciał moim ulubionym pakietem - dobri kebab + piwk- o,a. Ja to znowu wolę Pizzę i zimnego Lecha To co, załatwiać drivera? ja tam wolę skrzydełka z kfc... chociaż DOBREGO kebeba też mogę wciągnąć... Adamek rozumiem że załatwiasz odwóz dla wszystkich, tylko jak ten Yaris będzie wyglądać po takiej zakrapianej korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi