siwyjac Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Standard to 18:00 - 22:00 ale tym razem chyba popracujemy dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jakbym na swoj pierwszy spot spoznil sie 2 h to nie bedzie Fo-pa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jakbym na swoj pierwszy spot spoznil sie 2 h to nie bedzie Fo-pa? Frycowe 0.7 Finlandii ,dwa litry soku , kilo frytek itp. . Nikt Ci głowy nie urwie, wchodzisz ,robisz zakupy ,wychodzisz kiedy chcesz . Biletów nie ma , miejscówki też nie musisz wykupywać ,poprostu przegapisz tylko parę rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Pardi 0,7 to na prywatke w gimnazjum !! tu sie szykuje profi robota wiec minimum 2 x 0,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Maciek może jednak by lepiej zrobić tego spota 22.02? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak 22.02 to i ja się piszę 1 - Gracjan 2 - siwyjac 3 - pardi 4 - Arti_r1 5 - Adamek 6 - Domel 7 - pazuzu 8 - Blaine - zależy jaki termin 9 - Heju2 - tak na 60% 10 - pushkarev90 11 - rid87 12 - piotrek233 13- puch 14- lu5asz- zależy jaki termin 15 - Jedi - także zależy kiedy 16. kupusso- to co powyżej 17. Pawlo 18. LoozaQ (22.02) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Panowie tym razem mamy dość ciekawe zadanie bojowe, mamy doprowadzić do porządku Yarisa kolegi Adamka więc szykuje się robota na ładne parę godzin. Nie chcę wychodzić przed szereg ale może zrobimy zrzutkę na coś do wszamania, jest nas już 18 osób więc jeśli zrzucimy się po 10-15zł to już można coś konkretnego zamówić. Co Wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Frycowe 0.7 Finlandii ,dwa litry soku , kilo frytek itp. hmm ciekawa propozycja Ale moja mnie chyba zabije jak się dowie że taki week przy aucie mam spędzać Więc dla mnie 15 stoi pod dużym znakiem "?" Chce jechać w góry, to jedziemy, ale nie wie kto jeszcze jedzie Coś czuje że będzie miała zonka jak zobaczy towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 młody gdzie ty na narty chcesz jechać jak wszystkie stoki piachem sypali bo ślisko było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie wiem dlaczego ale wydaje mnie się że ten 22 luty to jakiś taki bardziej politycznie lepszy termin. Zupełnie nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 siwyjac posypane czy nie, ja i tak co noc odmawiam zdrowaśke do boga śniegu aby w górach sypało i sypało Zobaczymy co będzie. Ja jadę z zamiarem pośmigania na desce i nie tylko Jest plan na Słowację, a że moja nie umie i nie chce się nauczyć to niech siedzi na dole z innymi laskami A jak faktycznie śniegu nie będzie, to ja leże bo nie mam planów co będę wtedy robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dziwne ale na ten wek wielu z nas śmiga w góry walentynki czy co? Ja też jestem za 22.02 chodź moja mi marudzi ze jej mam pomóc w przygotowaniach do jej urodzin dzień później ,muszę coś wymyślić Co do ściepy To co 22.02? [ Dodano: 11 Luty 2013, 19:57 ] jeśli zrzucimy się po 10-15zł to już można coś konkretnego zamówić.Co Wy na to ?? ŚWINIAKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Piter jak w tej kasie zalatwisz pieczonego swiniaka to jestem za!! ale koniecznie musi miec jabluszko w ryjku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dziwne ale na ten wek wielu z nas śmiga w góry no to nowa propozycja Może spot/spontan w górach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pany, to na kiedy się umawiamy ? 22.02 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dziwne ale na ten wek wielu z nas śmiga w góry no to nowa propozycja Może spot/spontan w górach? nie ma takiej firmy ubezpieczeniowej która mogła by pokryć koszty odszkodowań po moim pierwszym i jedynym zjeździe na desce czy nartach. podejrzewam że lawina to przy mnie mały pan pikuś... co do spota to coś czytałem o ankiecie odnośnie daty... ja w razie czego piszę się na 22 lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No to czekamy na ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jeśli mogę nieskromnie, to ja bym był za 15-tym. Dla mnie to jedyna data, gdzie są ferie w kalendarzu studenckim i wreszcie bym mógł przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Znalazłem coś takiego sonda oczywiście w formie żartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jeśli mogę nieskromnie, to ja bym był za 15-tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Znalazłem coś takiego sonda oczywiście w formie żartu W formie żartu... zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ekipie z rudy dzięki za spontana Jeden tel i się wszyscy zebrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ekipie z rudy dzięki za spontana Jeden tel i się wszyscy zebrali i tak ma być !! ps. fajnie pachnie ten sonax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki Fajnie że poczekaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 OK Zatem spot 22 start okolice godziny 17 . Prosił bym o wypisanie osób które mają własne maszyny tak zebyśmy zorganizowali team polermistrzów Oczywiście osoby które nie czują się na siłąch zeby walczyć z polerką w dłoni też są zaproszone Obiekt docelowy to Yaris kolegi Admka , na początek jest to dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi