pardi Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja jak zwykle chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Miło nam Panowie że o nas wspominacie... ale na chwilę obecną nie mamy jeszcze swoich progów na które moglibyśmy zaprosić to raz, a dwa to w związku z ekspansją na kolejne rynki i premierą serii PRO strasznie zalatani jesteśmy Ale w przyszłości postaramy się coś zorganizować, tak żeby w przyjemnych warunkach sobie pogawędzić i co nieco przy autach się pobawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 To jak ludziska ? Ogarniamy coś w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 To jak ludziska ? Ogarniamy coś w tym miesiącu ja jak zwykle chętny, tylko gdzie ?? jakieś pomysły, propozycje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 1.Gracjan 2.Siwyjack 3.Pardi Termin ??? Miejsce ??? Może grilla zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 z tym grilem to wcale nie taki głupi pomysł szkoda że na MOPie na A4 nie ma takiego miejsca na gril... [ Dodano: 7 Luty 2013, 22:47 ] a może wspólnie połamiemy sobie nogi i spota zrobimy na lodowisku w Orzegowie ?? na łyżwach nie jeździłem z dobre 20 lat więc będzie na co patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 z tym grilem to wcale nie taki głupi pomysł szkoda że na MOPie na A4 nie ma takiego miejsca na gril... [ Dodano: 7 Luty 2013, 22:47 ] a może wspólnie połamiemy sobie nogi i spota zrobimy na lodowisku w Orzegowie ?? na łyżwach nie jeździłem z dobre 20 lat więc będzie na co patrzeć Jaca, mam się zabić i jeszcze za to zapłacić ? A może kino - Drogówka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 z tym grilem to wcale nie taki głupi pomysł szkoda że na MOPie na A4 nie ma takiego miejsca na gril... [ Dodano: 7 Luty 2013, 22:47 ] a może wspólnie połamiemy sobie nogi i spota zrobimy na lodowisku w Orzegowie ?? na łyżwach nie jeździłem z dobre 20 lat więc będzie na co patrzeć Jaca, mam się zabić i jeszcze za to zapłacić ? A może kino - Drogówka ? kino i to w dodatku 14 lutego !! będzie zniżka dla par a pod fotelem będziemy rozlewać sonaxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kino miejscem na spota, raczej dla samych gości - nie wydaje mi się to byc dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No to czekamy na kolejne propozycje Chyba że nie ma więcej chętnych to luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 GracjanS4, tak se tera pacze i stwierdzam, ze moja siedemnastka wyglada na wieksza od Twojej osiemnastki - (awatar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 ja też jestem za spotem w lutym. tylko faktycznie trzeba by było coś pomyśleć, żeby nie obciążać ekipy Clinerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A co tam MrCleaner stoi dla was otworem jeżeli miejscówka wam pasuje mozemy coś kombinować [ Dodano: 8 Luty 2013, 09:45 ] Tak pomyślałem że tym razem można zorganizować bardziej zlot praktyczny , bo tak to tylko gadamy . Może troche praktyki , zaanagażowanie wymagane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nOx, chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No i gitara... Niech robią jak mają stać Generalnie mogę podsunąć do roboty firmowego Yarisa. Jak to bywa na samochód służbowy - W środku chlew a na zewnątrz rozpatrz. Chyba, że coś grubszego... 2 Transity... Ale w tym wypadku trzeba się ustawić na spot dwu dniowy Ewentualnie prace społecznościowe. Sprzątanie terenu, hali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A co tam MrCleaner stoi dla was otworem jeżeli miejscówka wam pasuje mozemy coś kombinować [ Dodano: 8 Luty 2013, 09:45 ] Tak pomyślałem że tym razem można zorganizować bardziej zlot praktyczny , bo tak to tylko gadamy . Może troche praktyki , zaanagażowanie wymagane ! jak znajdziecie jakieś luźne BP i gąbki ( jeszcze się nie dorobiłem) to mogę nawet mojego graphita zabrać. też bym coś porobił zamiast stać i gadać o dupie Maryni a co do daty, to może za tydzień ?? 15 lutego?? będziemy w romantycznym nastroju to i robota lepiej pójdzie bo 22 luty mało mi pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Z tym Yarisem dobry pomysł . Co wy na to ? Adamek jaki kolor tego auta? ? Jacek BP gąbek past to ci dostatek maszyn też jest kilka , w niedługim czasie możliwe że będziemy mieć RUPES'y bigfoot ale do 15 raczej nie uda się ich ściągnąć . Trzeba utrzeć nosa warszawskiej ekipie Kto chętny na praktyczne działanie ! ostrą walkę ! Wiedzcie będą się lać krew i łzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Tak jak pisałem, pomysł dla mnie ekstra i jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Z tym Yarisem dobry pomysł . Co wy na to ? Adamek jaki kolor tego auta? ? Jacek BP gąbek past to ci dostatek maszyn też jest kilka , w niedługim czasie możliwe że będziemy mieć RUPES'y bigfoot ale do 15 raczej nie uda się ich ściągnąć . Trzeba utrzeć nosa warszawskiej ekipie Kto chętny na praktyczne działanie ! ostrą walkę ! Wiedzcie będą się lać krew i łzy ! ja oczywiście chętny trzeba będzie ubranie robocze załatwić a graphit jeszcze dziewiczy i chętnie bym go sprawdził w praktyce. w razie czego mogę podjechać niebieskim C3 żony, lakier skatowany więc też jest co robić. [ Dodano: 8 Luty 2013, 11:19 ] no to lecimy z listą... 1 - Gracjan 2 - siwyjac 3 - pardi 4 - Arti_r1 czyli R_ŚL Team w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Yaris jest biały. Pod halogenem będzie matowy jak ta lala. Rocznik 2007" Przebieg 150 tyś km. Nie pastowany nigdy, lakier oryginalny pomijając lewy próg i przedni zderzak. Generalnie jak to samochód firmowy myty dwa razy do roku... Ustalmy tylko sztywno termin... Lista: 1 - Gracjan 2 - siwyjac 3 - pardi 4 - Arti_r1 5 - Adamek Przed 15 wrzucę zdjęcia parcha jak pójdę do garażu po samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A może Leon 1M LB5N IndigoBlue rocznik 2000 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 961#321961 Na zdjęciach ładnie wygląda, ale z bliska to... a pod halogenem Tylko, że 15-tego mój syn ma urodziny i u mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Tak ostatnio spot przegadany, tym razem stroje robocze obowiązkowo U mnie na razie tylko termin 15.02 tak 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 U mnie też pół na pół, bo chyba walentynkowo się wybierzemy z moją Panią do Bukowiny w piątek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 o terminie niech gospodarz zadecyduje. mi 15 lutego gra na 100% 22 lutego tak na 60% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No tylko i wyłącznie niech gospodarze ustalą konkretny termin. 22.02 to u mnie kompletnie odpada, bo wtedy na drugą zmiane. Mi to by najbardziej pasiło 14.02 w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi