GracjanS4 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Młody idziesz na dołek na 48godzin?! Pewnie o 19.00 go zwolnią więc na 19.30 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Młody idziesz na dołek na 48godzin?! Pewnie o 19.00 go zwolnią więc na 19.30 będzie no to zróbmy spota pt. "odpicuj mi celę" [ Dodano: 17 Styczeń 2013, 19:38 ] pardi, wrzucić do bagażnika Graphita ?? chcesz ją "pomacać" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Weż Jaca weż ,dzięki za pamięć tak wogule to SL,SRS jak robimy ? Na Shellu czy spotykamy się na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja się nie umawiam, bo nie wiem o której dam radę się wyrobić. więc ja jadę bezpośrednio do klinerów. tylko moja polerka jest goła chyba Maciek znajdzie jakieś BP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Weż Jaca weż ,dzięki za pamięć tak wogule to SL,SRS jak robimy ? Na Shellu czy spotykamy się na miejscu? Ja jadę wcześniej bo jeszcze o ASO chce zawinąć, więc spotkamy się na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja to chętnie bym zobaczył korektę lamp przednich, wiecie jak jest Ewentualne jak w profesjonalny sposób zdjąć brefkę Chociaż w sumie jak się nie da to i tak przyjadę, być może plus one:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ale żeście są dowciapni Jak coś to może ktoś z Was po mnie podjechać pod dołek hahaha,bądź ewentualnie zrobić spota na parkingu a ja z celi będę się przyglądał i od czasu do czasu dyrygował jak macie mi auto wypucować Ogólnie mówiąc trochę dziwne, bo sprawa włamania do auta umożona a oni mnie w tej sprawie wołają haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 U mnie na aucie piaskownica, ale trudno, termin mi pasuje, więc jutro będę ok 17.30-18 co do testów, to może jakieś nowe produkty od Angelwax? chociaż też chętnie bym zobaczył co nieco na temat korekty lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja też będę i to prawdopodobnie z dużą niespodzianką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 a jakaś oficjalna godzina rozpoczęcia ? 19? 19:30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chciałem podjechać na mój debiutancki spot, ale niestety nie dam dziś rady. Może następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 a jakaś oficjalna godzina rozpoczęcia ? 19? 19:30 ? raczej 18, chyba, że coś się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 17.30 Już zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Może konkurs na najbardziej ufajdane auto na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no to raczej ze mna by nikt nie wygral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no to raczej ze mna by nikt nie wygral challenge accepted ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zapraszamy od 17.30 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Również wpadnę poklachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Może konkurs na najbardziej ufajdane auto na spocie?? coś czuję że wygrałem mam podium Na pewno nie widać u mnie rejestracji, o reszcie nie wspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Arti_r1, Przecież auto miało byc myte pod celą, a Ty miałeś dyrygowac co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ale kto powiedział że ja przyjade dziś moim? dogadałem się z chłopakami i przywiozą mnie lodówą ale wzamian chcą aby ją umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dzięki za spota Ostatni wyjechał a pierwszy się melduje Chciałem z tego miejsca pozdrowić panów policjantów z drogówki i podziękować za upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chciałem z tego miejsca pozdrowić panów policjantów z drogówki i podziękować za upomnienie młody coś Ty znowu wyprawiał ?! dzięki za kolejnego fajnego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chciałem z tego miejsca pozdrowić panów policjantów z drogówki i podziękować za upomnienie młody coś Ty znowu wyprawiał ?! dzięki za kolejnego fajnego spota Lecąc bokiem spotkałem panów policjantów wracających z jakiejś kolizji i się mną zainteresowali Wyjechałem prosto na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 myśmy też widzieli micrę której nie wyszła jazda bokiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi