Skocz do zawartości

[SLASK] Katowice/Sosnowiec - okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Młody idziesz na dołek na 48godzin?! :lol:

Pewnie o 19.00 go zwolnią więc na 19.30 będzie :mrgreen:

no to zróbmy spota pt. "odpicuj mi celę"

[ Dodano: 17 Styczeń 2013, 19:38 ]

pardi, wrzucić do bagażnika Graphita ?? chcesz ją "pomacać" ??

Opublikowano

Weż Jaca weż ,dzięki za pamięć :good: tak wogule to SL,SRS jak robimy ? Na Shellu czy spotykamy się na miejscu?

Opublikowano

ja się nie umawiam, bo nie wiem o której dam radę się wyrobić. więc ja jadę bezpośrednio do klinerów. tylko moja polerka jest goła chyba Maciek znajdzie jakieś BP ?

Opublikowano
Weż Jaca weż ,dzięki za pamięć :good: tak wogule to SL,SRS jak robimy ? Na Shellu czy spotykamy się na miejscu?

Ja jadę wcześniej bo jeszcze o ASO chce zawinąć, więc spotkamy się na miejscu ;)

Opublikowano

Ja to chętnie bym zobaczył korektę lamp przednich, wiecie jak jest ;) Ewentualne jak w profesjonalny sposób zdjąć brefkę ;)

Chociaż w sumie jak się nie da to i tak przyjadę, być może plus one:)

Opublikowano

ale żeście są dowciapni :P Jak coś to może ktoś z Was po mnie podjechać pod dołek hahaha,bądź ewentualnie zrobić spota na parkingu a ja z celi będę się przyglądał i od czasu do czasu dyrygował jak macie mi auto wypucować :lol: Ogólnie mówiąc trochę dziwne, bo sprawa włamania do auta umożona a oni mnie w tej sprawie wołają haha

Opublikowano

U mnie na aucie piaskownica, ale trudno, termin mi pasuje, więc jutro będę ok 17.30-18

co do testów, to może jakieś nowe produkty od Angelwax? chociaż też chętnie bym zobaczył co nieco na temat korekty lakieru :)

Opublikowano
a jakaś oficjalna godzina rozpoczęcia ? 19? 19:30 ?

raczej 18, chyba, że coś się zmieniło?

• Moderator
Opublikowano
no to raczej ze mna by nikt nie wygral :)

challenge accepted !

Opublikowano
Może konkurs na najbardziej ufajdane auto na spocie??

coś czuję że wygrałem :P mam podium :lol: Na pewno nie widać u mnie rejestracji, o reszcie nie wspomne :/

Opublikowano

ale kto powiedział że ja przyjade dziś moim? dogadałem się z chłopakami i przywiozą mnie lodówą :P ale wzamian chcą aby ją umyć :lol:

Opublikowano

Dzięki za spota :-]

Ostatni wyjechał a pierwszy się melduje :mrgreen:

Chciałem z tego miejsca pozdrowić panów policjantów z drogówki i podziękować za upomnienie :lol:

Opublikowano

Chciałem z tego miejsca pozdrowić panów policjantów z drogówki i podziękować za upomnienie :lol:

młody coś Ty znowu wyprawiał ?!

dzięki za kolejnego fajnego spota :good:

Opublikowano

młody coś Ty znowu wyprawiał ?!

dzięki za kolejnego fajnego spota :good:

Lecąc bokiem spotkałem panów policjantów wracających z jakiejś kolizji i się mną zainteresowali ;)

Wyjechałem prosto na nich :mrgreen: